Post Top Ad

Flormar Sevgililer Günü Sürprizi

Her özel günümüzde bizleri hiç unutmayan Flormar yine çok güzel bir sürprizle Sevgililer Günü müzü kutladı :) Üzerinden tam bir hafta geçti biliyorum ama yazısını anca hazırlayabildim. Her seriden ayrı ayrı seçilen ürünler adeta en sevilen en güzel makyaj ürünleriydi desem yeridir. Bide şirin çantası ile nasıl güzel sürpriz oldu :) Şahsen ben çantadan çıkan bir çok ürünü daha önceden de çok severek kullanıyordum ve yeniden görünce nasıl mutlu oldum. Ama tabi içlerinde ilk kez deneyeceğim ürünler de var.

flormar makyaj ürünleri

Çantadan çıkan ürünleri şöylee bir inceleyecek olursak ilk olarak elime gelen 06 Pink Brown allık ve Pixie Dust mat terracota göz farı kesinlikle yıldız ürünler. Allık, Satin Matte serisinin o çok sevilen mat allıklarından böyle çok ten rengimsi bişey ve ilk kez bu rengini deneyeceğim açıkçası :) Göz farı ise bence efsane bişey çünkü hem far, hem de aydınlatıcı olarak kullanıbilecek çok güzel bir ürün. Hatta ben bu farı aydınlatıcı olarak kullanmayı çok sevdim söyleyim :) Nasıl güzel yumuşacık ve ipeksi. Çok güzel de aydınlık görünüm veriyor :)

flormar allık

Yine Flormar'ın en sevilen ve en çok satılan rujlarından Silk Matte serisinden bomba gibi çok tatlı bir pembe-kahve karışımı 06 Cherry Blossom ve yumuşacık sürümli bir kırmızı PL14 Irresistible Red lipstick de gelenler arasındaydı :) Ve şu an Cherry Blossom u nasıl daha önce denememişim diye pişmanlık içerisindeyim. Renk müthiş. Kalıcılığını çok beğeniyorum. Doğal ve mat duruşu harika ve şu sıralar çantamdan bi an bile eksik olmuyor! Detaylı yazısı gelecek.

flormar rujlar

flormar kırmızı ruj

Ojeleri zaten her zaman favorilerim arasında. Nude ve kırmızı tonlar her zaman tercih edilen tonlar olduğu için olmazsa olmazlardan bence. 

flormar ojeler

Flormar Smooth Touch fondöteni hep duysam da ilk kez deneyeceğim. İnce yapısıyla doğal makyaj vaat ediyor ve bendeki rengi Light Ivory. Çok açık bi renk ama iyiki de koyu değil. Denemek için sabırsızlanıyorum.

flormar smooth touch fondöten

Dumanlı göz makyajı severler Flormar Smoky Eyes göz kalemine bayılacaksınız. Çift taraflı bu kalem oldukça kullanışlı ve minik sünger aplikatörü ile de güzel ve buğulu bakışlar elde edebiliyorsunuz.

flormar smoky eyes göz kalemi

Şimdi gelelim Flormar Triple Action maskaraya. Ne yalan söyleyim ilk kez gördüm bu maskarayı ve kapağında 3 farklı fırça yapısını işaret eden kısmı görünce ise gözlerimden kalpler fışkırdı. Flormar'ın böyle mükemmel yenilikçi ambalajlı ve çok fonksiyonlu ürünlerine bayılıyorum. Bu da onlardan biriymiş meğer. Maskaranın kapağını çevirdiğinizde kıvrılan fırça ile 3 farklı maskara elde ediyorsunuz :) Kıvıran, uzatan ve hacim veren maskara. Tabi bir de dikkatimi çeken birşey daha bu maskaranın içeriğinde argan yağı ve zeytinyağı olması. Hal böyle olunca kirpikleri besliyor da ne güzel!

Bu ürünü detaylıca blogda inceleyeceğim elbette o da çok yakında :)

flormar triple action mascara

Son olarak da çantadan çıkan bir Lip Cheek vardı :) Bu ürünü de hem dudaklarınız hem de yanaklarınız için kullanabiliyorsunuz. Yanaklara renk vermek için güzel bir ürün, hafifçe elinize alıp parmaklarınızla pıt pıt hareketlerle yanaklarınıza uygulayabilirsiniz. Şu an sitede %50 indirimli hatta 4.99 tl.

Flormar bu güzel sürprizi ve Sevgililer Günü'ne özel harika indirimleriyle yine yaptı yapacağını :) Tüm makyaj ürünlerinde şimdi ise 2 Mart'a kadar seçili birçok üründe yarıya varan indirimler var mutlaka inceleyin. Ayrıca yepisyeni bir koleksiyon çıkarmış yine "Arty Pop" :)! Şirin mi şirin ambalajlarına bayılacaksınız!

Sevgiler

21 yorum:

  1. hepsi çok güzel güzel günlerde kullan tatlım

    YanıtlaSil
  2. Fantastic beauty products:)
    Have a good day!
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. harika ürünler güle güle kullan canım

    YanıtlaSil
  4. Hepsi Harika güle güle iyi günlerde kullan....

    YanıtlaSil
  5. Güzel günlerde kullan tatlım

    YanıtlaSil
  6. harika bir paket bu özellikle pixie dust far ve mat ruj favorim güle güle kullan..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen favorilerimiz çok benziyor çok teşekkür ederim :)

      Sil
  7. Your makeup products are amazing)

    YanıtlaSil
  8. Güle güle kullan Ümran o terracota far çok kurtarıcı. Maskaranın böyle bir yönü olduğuna hiç dikkat etmemiştim. İnceleyeyim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Terracota far cidden efsane bişey maskara da cok fonksiyonlu olduğu için mutlaka şans verilmesi gerekenlerden canım :)

      Sil
  9. İremde de gördüm pixie dust güzel bir far sanki :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle çook güzel tavsiye ederim canım :)

      Sil
  10. sevgililer günü deyince instada görmüştüm de maşallah eşinle sana valla fıstıksınız ikiniz deee :)

    YanıtlaSil
  11. İyi günlerde kullanılsın flormar ürünlerini epey geliştirdi.

    YanıtlaSil
  12. Fondöteni ilk fırsatta deneyeceğim ben de fakat Silk Matte serisi favorim özellikle 02 Fall Rose ve 05 Autumn ♥ bu arada blogunu takipteyim, kendiminkine de beklerim ^^

    YanıtlaSil

Post Top Ad