Post Top Ad

Kore Kozmetik Ürünleri / Tz Cosmetics Eyeshadow

Kozmetik alışverişlerimizde artık yurtdışı alışveriş sitelerini de tercih eder olduk. Hem uygun fiyatlı ürünleri hem de geniş ürün perspektifi ve ilginç ambalaj tasarımlarıyla Kore kozmetik ürünleri bizleri bi hayli etkiliyor bu bir gerçek! Mesela geçici kaş dövmesinin Kore'den ne kadar yoğun bir istekle getirttirildiğini iyi biliyorum. Bazı ürünler bu konuda joker gerçekten. Ben de sizlere bugün kore güzellik ürünlerinden biri olan ve ilk kez tanıma fırsatı bulduğum Tz Cosmetics far paletinden bahsedeceğim.

tz cosmetics far paleti

Yine farklı bir ambalaj, karton kapak ve kapağın üzerinde kocaman bir kurukafa. Yine kapağı hemen açtığınızda karşılacağınız 9 farklı renk far ve ayna. Hem mat hem de ışıltılı renklere sahip olan bu palette gözüme çarpan ilk şey renklerin aşırı iddialı ve koyu pigmentli olması. Herhalde içlerinde en mütevazi bulduğum renk sol alttaki toprak tonu oldu.

renkli göz makyajı

Bu sol en alttaki haki yeşili ve toprak tonu karışımı rengin göz kapaklarında duruşu inanılmaz güzel ve doğal. Yani gündelik makyaj için falan rahatlıkla kullanılabilir :) Amaa diğer renklere gelecek olursak yine dediğim gibi aşırı iddialı gece makyajı ya da parti makyajı veyahut özel gün makyajında falan tercih edilebilecek renkler.

Lacivert tonunu denediğimde bunu çok iyi anladım. Bu arada çok hafif tozutma var. Onun dışında renklerin sabitlenmesi ve duruşları fena değil :) Mat makyaj sevenlerin bu palette hoşlarına gidecek iki renk var: buz mavisi ve su yeşili.

kore kozmetik ürünleri

Genel anlamda güzel bir palet ama bana göre fazla iddialı. Benim gibi özellikle pastel tonlar sevenler için çok da elimi atabileceğim bir palet değil. Ama iddialı olmayı sevenler için mutlaka önerilebilecek bir palet. Bu arada bu paleti buradan online olarak sipariş edebilirsiniz. Sizler nasıl buldunuz?

Sevgiler

16 yorum:

  1. Çok güzel görünüyor ama iddialı renkler!

    YanıtlaSil
  2. Interesting shades! not typical)
    KireiKana

    YanıtlaSil
  3. renkler güzel ama hiç bana göre değil...

    YanıtlaSil
  4. renkli makyaj sevenler bu palete bayılacaktır güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canım bence de ama benlik değilmiş :)

      Sil
  5. cok guzel renklerı var ıyı gunlerde kullan canım

    YanıtlaSil
  6. Güzel gözüküyor. Sanki çok canlı gibi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aşırı canlı kuzum ya o yüzden bana fazla gelir :/

      Sil
  7. Gerçekten çok güzel, hem ambalaj olarak, hemde renk yorgunlukları harika ...

    YanıtlaSil
  8. Renklere bayıldım.

    YanıtlaSil

Post Top Ad