Post Top Ad

Oriflame Love Nature Aloe Vera Özlü Temizleme Jeli

Aloe Vera, zambakgiller familyasının üyelerinden olan ve diğer adıyla "tıbbi sabrısabır" olarak da bilinen bir Afrika bitkisidir. Belki biçoğumuz evimizde yetiştiriyoruz Aloevera ama faydaları konusunda neler biliyoruz ya da bilmiyoruz acaba :) Aloe Vera bitkisi nasıl yetiştirilir? sorusuna kısaca şöyle bir cevap verebiliriz: evinizin bol güneş alan yerinde, humuslu geçirgen bir toprakla gayet güzel yetiştirebilirsiniz. 

Peki bu Aloe Vera bitkisi nasıl kullanılır? Hem ağız yoluyla hem de cilde uygulanarak kullanılabilir. Ama ağız yoluyla kullanmadan önce bi doktora danışmak şart! Cilde uygulama aşamasında ise Aloe Vera'nın yaprağından çıkarılan jelin ( yaprağı ikiye böldüğünüzde jeli görebilirsiniz ) ister direk isterse de farklı karışımlarla kullanılması söz konusudur. Yada alın bir kaba buzdolabında saklayın, dilediğinizde çıkarıp, yaralarınıza, egzamalarınıza, ağrı ve şişliklerinize kullanın, etkisini göreceksiniz. Aloe Vera jelini sirke ile karıştırıp saçlarınız için de kullanabilirsiniz. Saç dökülmesi, kaşınma ve kepek sorununa iyi geldiği biliniyor.Yani Aloe Vera jelinin faydaları saymakla bitmez :)!

Gelelim Oriflame Love Nature Aloe Vera özlü temizleme jeline. İçeriğinde Aloe Vera görür görmez sipariş ettim hemen kremi ile birlikte ve gelir gelmez de denemeye başladım. 

oriflame love nature aloe vera özlü temizleme jeli

150 ml'lik ambalajda ve oldukça uygun fiyatlı olan Aloe Vera özlü temizleme jeli, cildinize uygularken çok hafif köpürüyor ve cildinizdeki kir ve yağları güzelce temizliyor. Jeli neredeyse her gün kullanmaya çalışıyorum, kokusu oldukça güzel ve inanılmaz bir ferahlık sağlıyor :)

aloe vera jelinin faydaları

Bu jeli uyguladıktan sonra hemen Oriflame Love Nature Gel Cream i de yüzüme hafif uygulayarak o kuru görünümü önlüyorum ve cildimi nemlendirip rahat bi uyku çekiyorum. Her gün bölgesel yağlanmalar meydana gelen cildime böyle güzel bir jel kullanmak iyi geliyor açıkçası. Hem sivilcelenme hem de diğer cilt problemlerine karşı da böylece önlemimi almış oluyorum.

aloe vera jeli

Benim Aloevera jeli cilt bakımım bu şekilde. Sizler cilt bakımınız için neler kullanıyorsunuz? Yorum ve düşüncelerinizi bekliyorum.

Sevgiler

27 yorum:

  1. Aloe Vera görünce gözlerimden kalpler fışkırıyor :))) Güle güle kullan..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benimde canım çok özel bir bakım bence aloe veranın her çeşit ürününü seviyorum genelde :)

      Sil
  2. Ths gel looks nice:)
    Have a lovely day!
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. temizleme jelleri köpükler tonikler hepsini çok seviyorum.. güle güle kullan :-))

    YanıtlaSil
  4. Nefret ediyorum cilt temizleme rutinlerinden ama mecbur yapıyoruz işte ://

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. klasik rutin olması biraz sıksa da alışınca güzel oluyor şeker :)

      Sil
  5. acaba içeriğinde başkaca zararlı bir şey var mı bu ürünü sipariş vermeyi düşünüyorum ileriki zamanda bir de yeşil çaylı serisi vardı o da oldukça hoştu. Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. valla tam olarak detaylı bakamadım canım ama ürünü çok sevdim kremi de harika alacaksan tavsiye ederim cidden :) evet o yeşilçaylı seriyi de hatırlıyorum :)

      Sil
  6. Aloe veranın faydaları tartışılmaz

    YanıtlaSil
  7. Aloe verali ürünleri ben de çok severim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten kullanılması gereken ürünler canım :)

      Sil
  8. acaba tam olarak nasıl kullanılıyor?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. jeli normal yüzünüze masaj yaparak uygulayıp ardından da duruluyorsunuz :)

      Sil
  9. ıslak yüzemi uyguluyoruz peki?

    YanıtlaSil
  10. Bu ürünleri kullanmaya başladıktan sonra yüzümden normalden çok sivilce çıktı bu normal mi kullanmayı bırakmalı mıyım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu jeli mi eğer öyleyse cildine alerji yapıyor olabilir bırak derim..

      Sil
  11. Merhaba, bende bu ürünün jelini ve toniğini aldım ancak nasıl kullanacağımı bilemiyorum jeli uyguladıktan sonra yıkamak gerekiyor mu? Sonrasında tonikle masaj yaptıktan sonra krem sürmeli miyim yoksa ondada yıkamam gerekiyor mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Ebrarcım öncelikle ilgin için teşekkürler.. elbette jeli uyguladıktan sonra masajsal hareketler yapıp yüzünü duruluyorsun ardından toniğini uygulayabilir ve dilersen krem de sürebilirsin cildin çok yağlı değilse :)

      Sil
  12. Ben kremi tek kullanimlik maskesi ve jelini aldim fakat alin bolgemde hic sivilce cikmazdi 2 hafta sonra sivilceler cikti ergenligimde bile cikmamisti acaba ben sabah aksam kullandim yaglanmami yapti ?

    YanıtlaSil

Post Top Ad