Post Top Ad

AMWAY ARTISTRY VOLUME MASKARA

Amway makyaj ürünleri son dönemlerde ARTISTRY serisiyle çok sıkça karşımıza çıkmaya başladı ve duyduğuma göre Amway Artistry dünyanın en çok satılan ilk beş premium markası arasındaymış. Normalinde ben bu markayı her daim temizlik ürünleri ile bilirken son dönemler keşfettiğim makyaj ürünlerini de deneyeceğim için oldukça heyecanlandım ve ilk olarak hemen gözüme çarpan Amway Artistry Volume Maskarasını denemeye karar verdim. 


Neden ilk bu maskarayı denemek istedim çünkü Volume Maskara. Etkili ve ekstra hacimli kirpikler vaat ediyor. Ben zaten maskara aşığı bi insanım çantamda belki bir ruj bile bulunmasa bir maskara mutlaka bulunur çünkü bakışlar ve göz makyajı en çok dikkat ettiğim şeydir. 

Amway Artistry Signature Eyes Volume Mascara, yaldır yaldır parlayan şık ve hoş bir ambalaja sahip. Güneşe falan tuttuğunuzda ışıl ışıl parlıyor :) Maskaranın kapağını açarken ise o kalın fırçasını ve yoğun kıvamını hissedeceksiniz. Fırçaya bolca yayılmış maskarayı kirpiklerinize sürerken sizden ricam o yoğun kıvamını biraz sıyırıp öyle sürmek zira kirpiklerinizde çok hafif topaklanma oluşabilir. Bende ilkin öyle oldu çünkü :) 

amway artistry maskara

Kirpiklere nasıl güzel bir hacim veriyor cidden anlatamam. Bana göre bu yılın en güzel hacim veren maskara keşiflerinden! Efsane yani! Kirpiklerime tek kat uyguladığımda bile o kirpiklerimin her birine nasıl bi kalınlık verdiğini görünce gözlerime inanamadım, hatta kurumasını bekleyip ikinci kez uyguladığımda sanki takma kirpik takmışçasına bir etki yarattı. Yalana gerek yok sevindim sadece sürerken o topaklanma meselesine dikkat etmenizi öneririm. Bir de ben bu maskarayı uygularken çok dikkatli uyguluyorum çünkü fırçadaki fazlalıklar kirpiklerinizin yapışmasına da sebep olabilir dikkatli sürülmezse. Bu hususlara dikkat ederseniz olay tamam!

Temizlik kısmına gelirsek de malesef temizlerken biraz zorlandığımı itiraf etmeliyim. Kirpiklere aşırı şekilde tutunan maskara verdiği güzel hacim kadar çıkarken sizi biraz zorlayacak. Çift etkili iyi bir makyaj temizleyicisi ile çok nazikçe temizlemenizi isteyeceğim çünkü zor çıkan maskara kirpiklerinizi bir iki bir iki asılabiliyor :) Sonra önünüzde kirpiklerinizi görmek istemezsiniz heralde :) O yüzden aşırı nazik hareketlerle temizlerseniz o sıkıntıyı da aşarsınız nacizane tavsiyem.

amway artistry volume maskara

Yaklaşık 3 haftadır benim izlenimlerim böyle. Amway Artistry Makyaj Ürünleri nden ilk deneyimim bu maskara ile oldu ve devamı da gelecek. Şimdi sırada yine aşırı merak ettiğim likit göz farı var. AMWAY ARTISTRY serisini sizler nasıl buldunuz, favori ürünleriniz var mı? Amway Artistry Volume Mascara hakkındaki düşüncelerinizi de ekleyin lütfen :)

Sevgiler

27 yorum:

  1. Bu maskarayı ben de beğendim; ama, sende bir ayrı hoş durmuş gerçekten. Performansını beğenmeme rağmen çıkarırken beni en çok zorlayan maskaram olduğu için elim pek gitmemeye başladı :/ Ama sendeki kadar kirpiklerimle iyi anlaşsa, katlanabilirdim :) sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet çıkarma mevzusu benim de en çok zorlandığım kısımlardan oldu canım :/ ama hacim konusunda çok beğenince o özelliklerine katlanıyorum şimdilik :)

      Sil
  2. biraz pahalı olmalı amway biraz pahalı oluyor çünkü, ben de temizlik ürünlerini kullanıyorum loc :D çok memnunum ondan..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet canım fiyatları biraz yüksek 68 tl falan bu maskaranın fiyatı :)

      Sil
  3. özellikle alt kirpiklerdeki duruşunu çok beğendim canım :)

    YanıtlaSil
  4. Denemedim henüz şu ipek kirpikler çıkınca deneyeyim merak ettim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dene çabuk gerçekten etkisini göreceksin :)!

      Sil
  5. Your lashes look amazing, so voluminous!

    xo
    www.carinavardie.com

    YanıtlaSil
  6. Vay vay gözler harika Türkan Şoray gözleri maşallah diyeyim de. Ben de Artistry fondötenimden yıllardır vazgeçemiyorum ama ne acı ki bu yıl benim kullandığım en açık renk Tr ye gelmiyormuş artık. Ben de ilk defa bir tık koyusunu aldım bakalım nasıl duracak daha denemedim diğeri bitmeden kulnmayayım dedim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oyy canım çok tatlısım güzel benzetmen için çok teşekkür ederim :) merak ettim senin fondöteni de umarım cildine uyar bu yeni aldığın da yorumlarını bekliyorum :)

      Sil
    2. Tembel Ben hala deneyemedim.

      Sil
  7. Your lashes look lovely! :) xx

    YanıtlaSil
  8. I love ARtistry products a lot **

    YanıtlaSil
  9. çok ama çok yakışmıs canım iyi günlerde kullan sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canımmm çok teşekkür ederim güzel insan beğenmene sevindim :)

      Sil
  10. çıkrtırken zorlamadı beni güzel günlük bir maskara olduğu için sık sık kullanıyorum bu ara .. sende de çok güzel durmuş güle güle kullan..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. beni biraz zorladı ama ileride alıştıkça düzelir diye düşünüyorum çok teşekkür ederim :)

      Sil
  11. Aaa harika bir rimel :) daha kullanmadım en kısa sürede kullanmalıyım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çok güzel senin kirpikleri artık maşallah nasıl güzel yapar düşün artık :)!

      Sil
  12. Beautiful effect:)
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  13. I love ARtistry products ))

    http://elenabienvenido.blogspot.com.es/

    YanıtlaSil

Post Top Ad