Post Top Ad

Flormar Arty Pop Koleksiyonu

Günler geçmiyor ki Flormar yepyeni koleksiyonlarına dur durak desin :) Yaz geliyor, enerji patlaması yaşayacağımız bu güzel aylarda neden makyajımız da daha canlı ve güzel olmasın :)! Flormar da işte tam da bu noktada alarm verip yepyeni bir koleksiyonla baharı karşılıyor: Flormar Arty Pop. Çılgınca renkler, krem yapıdaki rujlar, illüminatör aydınlatıcılar, gözenek küçültücü primer lar hepsi ama hepsi bu koleksiyonda seninle! Bu bahar ışıltınla ve makyajınla konuşulacaksın :)!


Bu yazıyı yazmamdaki amaç koleksiyon hakkındaki ilk izlenimlerimi aktarmak ve ürünler hakkında kısa kısa bilgiler vermek. Ürünleri ayrıca denediğimde detaylı bilgilerini elbette yazacağım. O zaman hemen koleksiyona geçelim :)

İlk olarak Flormar Arty Pop ojeler. Rengarenk ve ışıl ışıl 8 farklı renk seçeneğiyle karşınızda. Ojeler tek katta rengini veren yoğun ve canlı renklerden oluşuyor. Bendeki şirinler soldaki FC07 Hopscotch ve mavisine vurulduğum FC05 Tıc-Tac-Toe.


Vee Flormar XL Eyeliner Pen Black. Pespembe şirin bir ambalajda tombul uçlu siyah kalem eyeliner. Bu ürünü fazlaca sevdim ve hemen denemeye başladım bile. Zaten kalem eyelinerleri hep daha kullanışlı bulduğumu söylemişimdir. Bu arada kalın uçlu olması sizi korkutmasın çünkü ince çizgiler çekiyor benim ilk izlenimim öyle. Bakalım denedikçe performansını göreceğiz :)


Yine Flormar XL Twisting Volume&Curl Mascara Black ise kapağını açar açmaz gözlerimi kamaştıran bir mascara oldu hatta kapağını açarken zorlandım o derece kalın ve kıvrımlı bir fırçası var. Bu da demek oluyor ki hacimli kirpikler yaşasınn! Denemeye başladığım ikinci ürün de bu maskara oldu ve ilk izlenimim kirpikleri hiç bulaştırmadan tek tek ayırması!


Yine 3 farklı ambalajda yer alan Glowing BB Cream, Pore Mınımızıng Makeup Primer, Arty Pop Lıquıd Illumınatör. Bb kremin rengi sanırım bana koyu ama denemeden bişey diyemeyeceğim. Yaz ayları zaten fondöten hiç kullanmayan hatta normalinde de olmasa da olur dediğim bir ürün olduğu için mutlaka bir bb krem bulundururum yanımda.

Primer, ince çizgi ve gözenekleri küçültmeyi vaat ediyor ve hafif yapılı yumuşacık bir jel kıvamında. Makyajda ağırlık yapmayan ve çok da hissetmeyeceğiniz hafif ürünlerden, deneyip yorumlayacağım.

Kremsi ve yumuşacık yapısıyla illüminatör ise bu yaz ışıl ışıl bir cilde sahip olmanızı sağlayacak gibi :) 


Flormar Perfect Match Duo Eyeshadow ikili kremsi farlar ise 6 farklı renk seçeneği ile karşınızda. Göz makyajınızı daha da vurgulamayı hedefliyor. Bendeki 003 numarası. Yeşil ve gri tonlarının hakim olduğu bir far. Ben ayrıca 002 ve 005 numaralarını da denemek istiyorum tabi :)


Creme Lip Gloss ve Creme Lipstickler ise dudakları hem nemlendirmeyi hem de yoğun renk vermeyi amaçlıyor. Dudakları kremsi yapıları ile koruyacak ve istediğiniz rengi makyajınızda kullanabileceksiniz :)

Lip glosslar 4 farklı renk seçeneği, lip stickler ise 6 farklı renk seçeneğine sahip. Yalnız lip gloss 004 Red Rush nasıl güzel bir kırmızı nasıl iddialı! Kırmızıyı çok kullanmasamda baya hoşuma gitti. Lipstick 002 Retro Pink ise tam bir nude :) Tam bir yaz ruju, çantamdan eksik etmeyeceğim kesin hemen denemeye başlayacağım bile :)!



Son olarak da bence serinin en efsane ürünlerinden biri olan Flormar Tırnak Bakım Yağı. Benim gibi tırnakları çabuk çatlayan ve tırnak etleri de sıkça sertleşen biri için çantada taşınabilecek bir mucizeden başka bişey değil! Limon ve tatlı badem yağı özleri içeriyor. Tırnak ve tırnak etlerini korumak cidden önemli hele de benim için. Yapman gereken ise çok basit tırnağını içerisindeki süngerli yapıya batır ve çevir! Muhtemelen bu seriden ilk yazımı da bu ürünle baştacağım :)


İşte Flormar Arty Pop hakkındaki ilk izlenimlerim :) Sizce nasıl bir seri olmuş ve favori ürününüz nedir? En merak ettiğiniz ürünü de aşağıya yorum olarak bırakabilirsiniz :)

Sevgiler

32 yorum:

  1. Mutlu günlerde kullan :) Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Great post!
    I like your blog so much!
    Following you from now :)
    I will be very happy if you follow me back :)

    valerianest.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hi thank you so much dear :) welcome :)! Of course I coming your blog now :)

      Sil
  3. XL eyeliner ve aydınlatıcıyı merak ediyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eyelineri kullanmaya başladım canım aydinlaticiyi da açacağım yakında :)

      Sil
  4. ojelere bayıldım.. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim tatlım cıvıl cıvıllar :)

      Sil
  5. Primer yorumlarını merakla bekliyorum.

    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. primer en başta deneyeceklerimden inşallah :)

      Sil
  6. Looks very sweet) I'm interested in lipstick!
    KireiKana

    YanıtlaSil
  7. Çok güzel görünüyorlar, güle güle kullan ♥

    YanıtlaSil
  8. güle güle kullan maskara çok enteresan duruyor. Bu arada ben flormardan artık korkmaya başladım :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nedennn koleksiyon hızından mi sağol tatlım maskarayi kullanmaya başladım bakalım nasıl :)!

      Sil
  9. O yeşil gri tonlu fara bayıldım canım. Mutlu günlerde kullan...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa teşekkür ederim canım sevindim beğenmene :)

      Sil
  10. your photos are great! :)

    Would you like to follow each other? Let me know :)
    Live, Love, Laugh

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Thanks dear of course I coming your blog now :)!

      Sil
  11. dün geldi bana daha inceleyemedim pek ama düşünce olarak çok güzel.. güle güle kullan..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok eğlenceli bir koleksiyon cidden seveceginizi düşünüyorum :)

      Sil
  12. Such a great products, especially the XL eyeliner!:)

    YanıtlaSil
  13. Çok güzel bazı merak ettim. Kullandıktan sonra paylaş bizlerle ☺

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. elbette canım bazı kullanmaya başladım yeni deneyimlerim gelir yakında :)

      Sil
  14. Koleksiyonu ben de çok beğendim! Aydınlatıcısını ve bazı kullanmaya başladım ilk olarak, çok başarılı ikisi de bence. Güle güle kullan, sevgiler!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım senin de güzel yorumlarini bekliyorum o zaman çok öptüm :)

      Sil
  15. bu serinin hepsi çok güzel ya güzel günlerde kullan tatlım :)

    YanıtlaSil

Post Top Ad