Post Top Ad

Flormar Push Up Definition Mascara

Malesef öyle her denediğim maskarayı seven biri değilim. Bazen o şahaşahalı ambalajların arkasında o kadar fos ürünler çıkıyor ki şaşıp kalmamak elde değil. Ama bugünkü bahsedeceğim Flormar Push Up Definition Mascara hem şık rose gold ambalajıyla hem de bana göre gayet güzel performansıyla favorim olan maskaralar arasına girmiş durumda.

flormar push up definition

Flormarın her serisinde patlayan belli başlı ürünler var ki hep en favoriler arasında yer almayı başarmış bu maskara da bana göre Future Historical serisinin patlayan ürünlerinden. Bu maskarada gördüğüm etkiyi her maskarasında göremedim çünkü malesef.. 

Flormar Push Up Definition maskara, silikon fırça yapısına sahip. Fırça yapısı aslında tam da benim istediğim gibi. Kirpikleri kavratıp uzatmasını hemen ilk etapta beklemeyin ama ikinci kez sürüldüğünde bence gayet güzel şeklini veriyor ve daha kalın görünümlü kirpikler elde ediyorsunuz :) Kirpikleri tek tek ayırıyor ve en sevdiğim özelliği de bu oldu açıkçası. Bağımsız ve uzun kirpikler..

flormar push up definition mascara

Flormar Push Up Definition maskara kullananlar genelde bu maskaradan çok memnun kalırken kimileri de hacim konusunda yetersiz bulmuşlar. Tabiki kirpik yapısına ve uzunluğuna göre her maskaranın etkisi farklıdır zira ben bu maskarayı günlük kullanım için çok ideal bir yapıda buldum ve hacim konusunda da bana çok yeterli geldi. Ama burada şu konuyu da atlamamak lazım, ben bu maskarayı kirpiklerime iki kez uyguluyorum ve istediğim sonucu o zaman alıyorum.

İki kez uygulamada da şuna dikkat edin, maskarayı ilk sürüşünüzden sonra biraz bekleyin hafif kuruduğunda ikinci kez uygulayın, kurumadan tekrar üstüne sürerseniz aynı işlemi yapmış gibi bişey olursunuz.

flormar maskaralar

makyaj blogları

Bu maskarada genel olarak akma,bulaşma ya da topak topak olma gibi problemlerle hiç karşılaşmadım. Genel performansını çok beğendim ve şu an tam da sitesinden çok büyük bi indirimdeyken hemen yedeklemeyi düşünüyorum. Ürüne buradan ulaşabilirsiniz. Sizler nasıl budunuz? Deneyen oldu mu?

Sevgiler

24 yorum:

  1. Hiç denemedim ama diğer koleksiyondaki maskaranın fırçasına benzettim :) Güle güle kullan <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler canım hangi koleksiyona benzettin bilemedim ama bunun fırça yapısı çok iyi :)

      Sil
  2. Benim de en sevdiğim maskaralarından biri oldu Flormar'ın, tek sıkıntısı çabuk kuruması. Elimde tonlarca maskara olmasa kesin yedeklerdim ama şimdilik duruyorum :) Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet canım haklısın sonlara doğru kurumaya başlıyor malesef :/ ama onun dışında kirpikleri tek tek ayırması falan çok güzel :)! çok teşekkür ederim..

      Sil
  3. bir denemek lazım testerı varsa diyecem ama geçen bi rimel denemiştim tester gözüm 3 gün kırmızı oldu :(hijyen nedeniyle denemiyorum artık :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım hassas ciltlerin dikkat etmesi gerekiyor tabi ama bunu seversin bence :)

      Sil
  4. çok güzel durmuş gerçekten ben de seviyorum bunu tek sıkıntı biraz yoğunlaştı zor sürüyorum ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler ever son zamanlar yoğunlaşıyor haklısın kurumadan dolayı :)

      Sil
  5. Çok merak ettiğim bir maskara zaten plastik fırçaları maskaraları çok seviyorum ^^ Güle güle kullan :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen iyi oluyor silikon fırçalar bende seviyorum teşekkürler :)

      Sil
  6. Your lashes look great! :) xx

    YanıtlaSil
  7. Durusu çok güzel güle güle kullan 😊

    YanıtlaSil
  8. bende severek kullanıyorum benden de gelecek bir yorumlama:))

    YanıtlaSil
  9. Ben de Flormarın birçok ürününü kullanmama rağmen bunu kullanmadım deneyebilirim artık.

    YanıtlaSil
  10. kipikler muhteşem olmuş almak lazım bundan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol canım benim ben de çok sevdim bu maskarayı :)

      Sil
  11. Flormar indiriminden almayi dusunuyorum ben de. Sevgiler

    YanıtlaSil
  12. Merhabalar birşey merak ediyorum, ben de bu maskarayi aldım çok memnunum. Acaba suya dayanıklı mi su geçiriyor mu? Görevli bayana ozellikle su geçiren istediğimi söylemiştim bunu verdi. Ama pek emin olamadım. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

    YanıtlaSil

Post Top Ad