Post Top Ad

Tarçın Events Çiçek Kadınlar Etkinliği



Herkese merhaba.. Geçtiğimiz Cumartesi sevgili güleryüzlü blogger arkadaşım Fatma Samsa Yılmaz'ın ( Tarçın Events ) daveti üzerine kadınlar gününü kutlamak üzere İstanbul Wish More Hotel de bi araya geldik. Mekan ulaşımı çok kolay bi yerde hemen Forum İstanbul Alışveriş Merkezi'nin tam karşısında. Yani bulmakta hiç zorlanmadık diyebilirim. Etkinlik temamız #tarcineventscicekkadinlar olması sebebi ile tüm kızlarımız çiçek gibiydiler o gün :) Hele bide @cicek.perisi tarafından hazırlanan çiçekli taçlarımız da olunca rengarenk oluverdik :)

Sevgili Fatma bizler için çok özenle hazırlanmış ve mekanımız @letsgopartee tarafından çok güzel bir şekilde süslenmişti. Etkinliğimize bizler için hazırlanmış brunch ile başladık. Şunu da belirtmeliyim ki Wishmore Hotel personelleri aşırı ilgililer daha biz birşey istemeden gelip ne istediğimizi sorup bizimle ekstra ilgilenmeleri çok hoştu.





Sevgili Fatma o gün @elifaygunbutik tarafından hazırlanan bembeyaz elbisesi ile melek gibi olmuştu gerçekten çok hoştu :) İçtenliği, güleryüzü ve kibarlığı ile iyiki tanımışım dediğim insanlardan oldu kendisi. Ve bu etkinlik aracılığı ile tanışabilmemize de çok mutlu oldum :) Umarım dostluğumuz bi ömür hep böyle devam eder.




Fatma bizler için çok güzel sürprizler hazırlamıştı ve bizleri destekleyen değerli sponsorların yanında bir de bizi her etkinlikte hiç yalnız bırakmayan Revox yetkilisi Gamze Hanım da ürünleriyle bizlere eşlik etti :)


Etkinlikteki kombinim ise beyaz ve gri tonlarından yana oldu ve bu kombini hem çok sevdim hem de çok rahat buldum. Beyaz benim rengim zaten çok severim :) Metalik pileli eteğim Oxxo'dan çok soranlar olduğu için buradan da yazmak istedim.


Etkinlikte daha önceden tanıdığım dostlarımla bi araya gelip yeniden sohbet etme imkanı buldum ve bu sefer baya da sohbet ettik sanki :)

Paylaşımlarını çok severek takip ettiğim iki güzel insan Filiz ve yeni saç rengini çok beğendiğim İrem Hanımla hemen bi araya gelivermişiz :)


Bizlere çok güzel tupperwareler gönderen @tupperwareefe ürünleri ile :)


Vee selfie cihazını elimize geçirince ortaya çıkan müthiş karelerrr :))




Çok güzel bir etkinlik yazısının da sonuna gelmiş bulunup güzel daveti ve emekleri için Fatma'ya, bu organiasyona katılmama vesile olan, candan öte dost,biricik insan, benim için çok değerli arkadaşım sevgili Şerife'ye ve bizleri hiç yalnız bırakmayan değerli sponsorlarımıza sonsuz teşekkürler :) Ha bide etkinlik boyunca resimlerimizi çeken @seherkunduroglu nu da unutmamak lazım emekleri büyük.. Detaylı sponsorlar yazısı çok gecikmeden gelecek takipde kalın :)

Sevgiler

29 yorum:

  1. hepiniz pek güzeldiniz canım çiçek gibiydiniz fatma nın emeğine sağlık :)

    YanıtlaSil
  2. Çok keyifli bir etkinlik olmuş kıyafetine bayıldım öpüyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımsın çok teşekkür ederim beğenmene sevindim canım :)

      Sil
  3. çiçek kızlar hepinizi öpüyorum

    YanıtlaSil
  4. İyi ki geldin,iyi ki görüştük canım.En kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah canım devamı gelsin ben de çok mutlu oldum ♡♡♡

      Sil
  5. Ne güzel bir etkinlik olmuş 😊💐💐

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet dostlarla bi araya gelmek gibisi yok organizasyon da güzelse :)!

      Sil
  6. İnstagramdan da takip ettim. Tatlı bir kız çocuğu edasındasın. Maşallah gülen yüzün hiç solmasın. Etkinlik de şahane olmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fıstığım ya ne güzel yazmışsın çok teşekkür ederim beğenmene sevindim güzel bir aniydi benim için de :)

      Sil
  7. Harika bir etkinlik olmuş. Sizin de dediğiniz gibi tüm bayanlar çiçek gibi olmuş. Hazırlıklar ise çok güzel görünüyor . Emeği geçen herkesin eline sağlık 😘

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok teşekkür ederiz canım hepsi çiçek gibiydi cidden rengarenk bir gün oldu bizim için :)

      Sil
  8. Sevgili Ümran'cığım gerçekten bende iyi ki tanımışım seni dedim. Vesile olan sevgili Şerife'ye de teşekkür etmek lazım . Bizi bir araya getirdi. Bu harika postun övgü dolu sözlerin için de ayrıca teşekkür ederim.

    Sevgilerimle canım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle canım Şerife'nin hakkını ödeyemem o kadar güzel yürekli bir insan ki tanışmamıza da vesile oldu ikinizi de çok seviyorum :) sevgiler..

      Sil
  9. Hepiniz muhteşem görünüyorsunuz. Fatma hanımın eline sağlık

    YanıtlaSil
  10. Ümrancığım iyi ki geldin çok keyifli bir gün oldu :-)) tekrar görüşmek üzere sevgiler canım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım iyiki buluştuk çok güzel bir gündü inşallah tekrarı olur dediğin gibi ben çok mutlu oldum :)

      Sil
  11. Sende benim için çok özelsin bitanem.İyiki geldin nede iyi ettin.Keşke imkan olsa çok daha faza zaman geçirebilsek.Bir dahaki buluşmamızı iple çekiyorum.Kucak dolusu sevgilerimle <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sende benim için çok özelsin canım inşallah en kısa sürede yeniden buluşuruz çok öpüyorum seni :)

      Sil
  12. Çok güzel bir etkinlik olmus belli hersey özenle hazirlanmis.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler canım evet ortam çok güzeldi :)

      Sil
  13. Canım birarada olmak çok keyifliydi. Biraz olsun sohbet edebildik. Seviliyorsun...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet bende çok sevindim buluşabilmemize canım..

      Sil

Post Top Ad