Post Top Ad

Ducray Neoptide İle Saç Dökülmesine Son




Saç dökülmesi genellikle erkeklerin bir problemi olarak algılanır. Oysa şöyle bir çevremize baktığımızda pek çok kadının da saç dökülmesinden şikâyet ettiğini görebiliriz. Kadınlarda saç dökülmesi hormonlarla, beslenmeyle ya da mevsim geçişleriyle ilgili olabilir. Saç dökülmesinin önüne geçmek için ilk olarak saçların neden döküldüğüne dair doğru sebebi tespit etmek ve ana sorunun çözümüne odaklanmak en doğrusudur.

Çoğu kişi saçlarını tarzıyla hatta kişiliğiyle bütünleştirir ve estetik olarak da olmazsa olmazlar arasında görür. Araştırmalar kişilerin kendilerini nasıl gördükleri ile saç arasında yakın bir ilişki olduğunu gösterir.

30 yaşından itibaren kadınların hormonlarında dengesizlik oluşmaya başlayabilir ve bu da saç dökülmesine yol açar. Menopoz döneminde hormonlardaki değişim bazı kadınları saç dökülmesi problemiyle karşı karşıya bırakabilir. Kadınlar hamilelik sırasında saçlarının daha gürleştiğine şahit olabilir. Artan hormon seviyeleri saçların normal biçimde dökülmelerini engeller. Ancak bebek doğduktan sonra hormon seviyeleri aşağı düştükçe saçlar da dökülmeye başlar. Bunun yanında stres, hormonal faktörler, beslenme alışkanlıkları ve mevsim dönümleri gibi etmenler de saç dökülmesini tetikliyorlar.

İşte kadın tipi dökülmeye karşı tanıyacağımız ürünün adı Ducray Neoptide Losyon. Bayanlarda özellikle 6 aydan fazla devam eden alın ve şakak bölgesi dökülmelerine karşı etkili. Ürün, saçların dökülmesini engelliyor, güçlü ve parlak bir şekilde çıkmalarını sağlıyor. Saçın büyümesine yardımcı oluyor.
Ürün saç hücrelerinin ömrünü uzatarak, gelişimini hızlandırıyor. Böylece saç dökülmesi azalmış oluyor.

Losyon, saç dökülmesini durdurmak, saç köklerini uyarmak ve güçlü bir saç yapısı elde etmek konusunda gayet başarılı. İçeriğindeki GP4G saç köklerini uyararak saçın büyümesini tetiklerken, tokoferolnikotinat saç derisindeki kan dolaşımını artırarak, saç köklerinin beslenmesini sağlıyor. Bunun yanında saç büyümesi için elzem olan keratin üretiminde önemli rol oynayan B8 vitamini ve saçların daha canlı, daha gür çıkmasını sağlayan Ruskus ekstresi içeriyor.
 
Kullanımına gelecek olursak; akşamları, kuru veya nemli saç derisine, bir kapsül, masaj yapılarak uygulanan Ducray Ürünü, 3 şişeden oluşuyor. Günde tek uygulama yapılarak, toplam 12 uygulama yapılıyor. Etkin sonuç alabilmek için 3 ay kullanılması tavsiye ediliyor.

4 yorum:

  1. Doğum sonrası kadınların çoğu yaşıyor bu sorunu canım, yazı için teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. Saç dökülmesi sorunu yaşamıyorum ancak eşim için aklımda olsun :)

    YanıtlaSil
  3. benim dökülme sorunum var deneyebilirim bunu..

    YanıtlaSil
  4. Doğal yöntemler de denenebilir.Tabi ki bu da tercih edilebilir ama doğal yöntem kullanmak isteyenleri sayfama beklerim.Ümran hanım sizde bakımlı birisiniz sizi de beklerim.
    guzelliksirlarimekani.blogspot.com

    YanıtlaSil

Post Top Ad