Post Top Ad

LACTONE FLORAL MUSE PARFÜM

Lactone parfümlerini ilk olarak bazı blogger arkadaşlarımda görmüştüm. Rengarenk ambalajları ve çok tutulan koku testleri baya ilgimi çekti. Bu parfümleri almadan önce koku testlerini çözerek aradığınız kokuyu bulabileceksiniz ve içiniz rahat bi şekilde parfümünüzü alabileceksiniz. Ne güzel dimi! 

Çünkü malesef bu tarz parfümler alırken çoğu zaman ilk etaptaki kokusuna bayılıp sonradan nefret edip attığım çok parfüm oldu. İlk etapta verdiği kokuyu diğer her sıktığımda alamadığım ya da çok ağır bulduğum parfümler sonrası bu konuda kendimi çok geri çekmiştim ama Lactone ile bunu artık aşabildiğimi düşünüyorum.

lactone floral muse parfüm

Lactone, üretim tesisleri Tekirdağ'da bulunan bir Türk firması ayrıca. Hem de uluslararası bir Türk parfüm markası. Hayvanlar üzerinde test yapmayan ve ürünlerinde doğal yağlar kullanan bir marka.

lactone parfüm

Lactone Floral Muse, meyve ve çiçek karışımı kokulardan oluşuyor. Üst notalarda mandalina kokusu yer alırken, ortalarda Sümbülteber, Arap Yasemini, Hanımeli ve Leylak, alt notalarda ise Amber, Misk, Vanilya ve odunsu kokular yer alıyor. Yani yaz kapıdayken tercih edilecek en güzel kokulardan biri, kalıcılık olarak da hiç fena değil..

Uygun fiyatlara bayilik de veren Lactone ürünleri ve Lactone parfümleri için altta vereceğim linklere ve sayfaya bi göz atın derim. Lactone parfüm fiyatları ortalama 29 tl civarında. Koku testi analizinizi de yapmayı sakın unutmayın ;)

Sevgiler





19 yorum:

  1. Fiyatı uygunmus teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. adını çok duydum son zamanlarda fiyatı da uygunmuş deneyebilirim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bu aralar adı sık karşımıza çıkıyor :)

      Sil
  3. KOKU TESTİ ÇOK İYİYMİŞ BENDE DENEYEYİM GÜZEL GÜNLERDE KULLAN TATLIM

    YanıtlaSil
  4. Ya koku testi süper fikirmiş; parfüm alacağım zaman burası aklımda olacak kesinlikle :) sevgiler!

    YanıtlaSil
  5. Koku testi fikrini çok beğendim, online alışverişte olmalıydı, güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Online alışverişı var canım linkini eklemiştim :)

      Sil
  6. koku testi olayı cidden iyiymiş yahu :)

    YanıtlaSil
  7. ben de merak ettim denemek isterim

    YanıtlaSil

Post Top Ad