Post Top Ad

Biota 59 Elements Makyaj Ürünleri: Bombing Lash Mascara

Maskara sözlüğümüzde kişiden kişiye zevkler değişir. Kimisi göz kapaklarına kadar değen kirpikler ister, kimi sadece dolgun görünümlü hacimli kirpikler. Benim tercihim ise kirpikleri uzun ve dolgun gösteren maskaralar. Yani kirpiklerim uzun olsa da neden biraz daha uzun göstermesin ki. Hem uzun hem de hacimli kirpikler için takma kirpik etkisi veren maskaralar en favorilerim. 

Normalinde şimdiye kadar birkaç favori maskaram olmuşken Biota 59 Elements makyaj ürünlerinden Bombing Lash Mascara yı da hiç fena bulmadım diyebilirim. Yaklaşık 1 buçuk aydır kullanıyorum ve evde bi kaç çeşit maskara olmasına rağmen bu maskarayı kullanırken elim hiç diğerlerine gitmedi :)

biota 59 elements makyaj ürünleri

Biota 59 Elements Maskaralar grubunda 3 çeşit maskara ile karşılaşıyorsunuz. 3 in 1 Mascara, Bombing Lash Mascara ve Olive Volume Mascara. Bendekinin ultra hacim veren maskara olması en büyük artıları topluyor bende.

bombing lash mascara

Kılları sık ve gayet normal bir fırça yapısına sahip. Ama bu maskarada beni en çok büyüleyen ve en sevdiğim özelliği ne oldu biliyor musunuz kremsi formdaki yapısı sayesinde bi gram topaklanma yapmıyor. Kirpik diplerimden yukarıya doğru bi kaç kat uyguladığımda kirpiklerim çok düzenli bir şekilde ayrılıyor ve kalın ve hacimli bir görünüme kavuşuyor. Akma bulaşma vs gün boyunca hiç olmuyor ve alt kirpik diplerime de çok rahat bi şekilde uygulayabiliyorum.

en iyi maskara blog


Yani anlayacağınız en iyi maskara alacaksınız diye paralar dökmenize gerek yok. Ben bu maskarayı çok sevdim mesela ve performansına göre fiyatı da bence uygun: online satış sitelerinde 39.90 tl. Paraben vs içermiyor. Tamamı olmasa da kısmi doğal içerikleri ile kirpikleri aynı zamanda besliyor. Bana en iyi maskara tavsiyemi sorarsanız bu maskarayı da listenize dahil edebilirsiniz.

Sizler nasıl buldunuz, deneyen oldu mu?

Sevgiler

18 yorum:

  1. Charming effect! suits you evry much!

    YanıtlaSil
  2. biota markasının hiç bir ürününü kullanmadım ama rimel deyinde akan sular duruyor benim için not aldım bile

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maskarasi mutlaka aklınızda olsun çok güzel!

      Sil
  3. Hic denemedim canım genelde Maybelline tercih ediyorum teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  4. ben çok beğendim bunu kirpiklerime çok hacim vermiyor ama harika uzattı çok sevdim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok beğendim benimkileri kalinlastiriyor da o yüzden çok hoşuma gitti :)

      Sil
  5. markanın henüz hiçbir ürününü denemedim ama ismine artık çok aşina oldum :D

    YanıtlaSil
  6. Çok güzel durmuş kirpiklerinde, güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  7. ben de çok sevdim ufak dokunuşlarla kirpiklerim upuzun oldu :)

    YanıtlaSil
  8. Güzel kalinlastirmis 😊

    YanıtlaSil

Post Top Ad