Post Top Ad

Farmasi BB Krem

Farmasi'nin en sevilen ürünleri deyince ilk akla Farmasi bb krem gelir herhalde. Diğer ismiyle Scin Perfecting Beauty Balm. Hoş ben de epeydir bu kremi merak ediyordum ama bi türlü deneme fırsatım olmamıştı. Elimde kullandığım ve çok sevdiğim Kore marka Apieu BB krem bitmeye yaklaşınca ben de bu ürünü denemeye ve merak edenler için de bir rehber olmaya karar verdim. Peki Farmasi bb krem bu kadar abartıldığı ve şişirildiği kadar iyi mi?

farmasi bb krem

Öncelikle şu konuya bi değinmek istiyorum. Bu kadar sevilen ve tutulan bir ürünün neden sadece 2 renk olarak satışı var. Bu kadar renk sınırlaması bence hiç hoş değil renk skalasının mutlaka ve mutlaka artması gerektiğini en içten duygularımla söylüyorum. Çünkü açıktan ortaya ve ortadan koyuya gibi bir renk sınırlaması bence çok saçma. Ki kullananların çoğundan şu konuda bir rahatsızlık hissettim, açık rengi çok açık, koyu rengi de çok koyu gelebiliyor cilde bu yüzden illaki ara tonlar olmalı yani.

farmasi bb krem kullananlar

Bendeki rengi mesela açıktan ortaya doğru olan Light to Medium. Ben buğday tenliyim. Koyu bir bb krem zaten beni boğar ama bu bb krem de cildimle çok mu uyuştu hayır. Keşke biraz daha açık bi ton olsaydı tadından geçilmezdi. Ya da keşke bir iki ton daha seçeneğimiz olsaydı da cildime en uygun olanı seçebilseydim. Ama yine de abartmıyım cildimde çok da kötü durmadı.

farmasi bb krem özellikleri

Farmasi BB Krem Özellikleri

Farmasi bb kremin özellikleri ya da benim de çok sevdiğim özellikleri neler, bu kadar tutulmasının da sebepleri diyelim tabi.

1) Bir bb kremden beklenen ince yapısı sayesinde ciltle çok güzel bir şekilde bütünleşiyor ve cilde ağırlık yapmıyor

2) Ciltte kuru kuru bir görüntü yapmıyor, nemlendiriciliği fena değil belki altına nemlendirici sürme gereği bile hissetmeyebilirsiniz ama aşırı kuru ciltler ve cildinde bölgesel kuruluk yaşayanlar hariç tabi. (sanırım yağlıya dönük bir cilt yapım olmasından mütevellit pek nemlendiriciye ihtiyaç duymadığım da oluyor)

3) Kapatıcılığı kesinlikle orta derecede, aşırı bir kapatıcılığı yok ama cilt problemi olmayanlar için güzel bir örtücülüğü var

4) Ciltte gün içinde parlama yapmıyor, pudra ile sabitlenirse çok daha hoş olur. Bende herhangi bir sivilce problemi de yapmadı.

Farmasi BB Krem Nasıl Kullanılır?

Ben bb krem ya da fondöten gibi ten ürünlerini son zamanlarda en beğendiğim kaşık fırça ile uygulamayı seviyorum. Sünger de güzel olabilir fakat ürünü emmeden en güzel uygulayan kaşık fırça bana göre. Yine parmaklarınızla da pıt pıt hareketlerle uygulayabilirsiniz.

Ben genel olarak Farmasi bb kremin, ciltle örtüşmesi ve ciltte yokmuş gibi bir his vermesini çok sevdim. Tam yaz ayları için ideal bb kremlerden. Hafif yapılı bir cilt ürünü arayışındaysanız Farmasi bb kreme bir şans verin derim.

Farmasi ürünlerini pek çok adreste bulabilirsiniz, ben siparişlerimi hızlı ve güvenli bir şekilde bana ulaştıran @farmasi_yasamdir dan temin ediyorum. Sizlere de bu konuda tavsiye edebileceğim bir isim.

Farmasi bb krem kullananlar varsa yorumlarını da bekliyorum :)

Sevgiler

17 yorum:

  1. Açıkçası iki renk seçeneğinden dolayı sıcak bakmadım. Bir arkadaşım da vardı. Ürün yapısını denemek için kullandım. Ortalama bir üründü. Tavsiye için teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben teşekkür ederim umarım renk seçenekleri de çoğalır :)

      Sil
  2. Ben kullandığımda bu kremin açık tonu cildime tam uymuştu ve çok sevmiştim. Dediğin gibi, yalnızca iki renk seçeneği olması sıkıntılı bir durum; ama, BB Kremler aslında çok örtücü olmadığından da daha fazlasına gerek duymamış olabilirler :) Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başakcım haklısınn aşırı örtmedikleri için renk seçeneğini kısıtlı tutmuş olabilirler ama ne bilim keşke daha çok rengi olsa :) bide ben Kore markası bb kreme alışınca herhalde farklı geldi biraz ama yapısını çok sevdim :)

      Sil
  3. Çok severek kullanmıştım bunu. Biraz açık gibi duruyor ama uyguladığımda ton farklılığı gibi bir sıkıntı yaşamadım ben...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet güzel bir bb krem canım ben de çok sevdim yapısını :)

      Sil
  4. bu ürünü çok merak ediyorum bir çok blogger övgüyle bahsediyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet fazlaca tutulan ve beğenilen bir ürün :)

      Sil
  5. Interesting post my dear, thank you for sharing :-)

    YanıtlaSil
  6. Ben BB Krem alıp kenara atan bir tipim. Güzel ürün. Yüreğine sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol canım ben de fondöten değil genelde hep bb krem kullandığım için tek tek inceliyorum işte :)

      Sil
  7. Renk skalası hakkındaki düşüncene aynen katılıyorum canım :)

    YanıtlaSil
  8. Renk skalası sorununu hiç düşünmemiştim severek kullanıyorum bende

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de aklıma geldi canım ya olsa iyi olur yani

      Sil

Post Top Ad