Post Top Ad

Karakter Dükkanı ve Elsa Battaniye Alışverişimiz

En sevdiğim şeylerden biri de çoçuk alışveriş siteleri. Hele de bu sitelerde sevimli karakter kostümleri de varsa süper. Çünkü çoçukların en sevdiği şeylerden biri zaten onların hayal dünyalarının kahramanları sevimli karakterler :) Onları görünce nasıl da mutlu oluyor yavrucaklar, o mutluluğu görmek bile herşeye bedel!

Pudrakokusu blog yazarı sevgili arkadaşım Gözdenin etkinliğinde çoçukların yüzünü gülümseten Karakterdükkanı.com da ilk kez tanıdığımız ve çok sevdiğimiz sitelerden biri oldu. Aslıtoş ile siteye girip birbirinden güzel oyuncaklar, okul ve giyim eşyaları, nevresim takımları, kostümler, parti malzemelerini gözlerimizden kalpler fışkırarak inceledik. Gerçekten bir çoçuğun isteyebileceği birçok şeyi düşünmeleri harika! Hemen siteden Aslı'nın saçlarına ve kıyafetine bayılıp hayranı olduğu Taç marka elsa battaniyeyi seçtik kendimize :)

çoçuk alışveriş siteleri

Karakterdükkanı.com sitesindeki ürünler orijinal lisanslı ve kaliteli ürünler. Daha önce birkaç arkadaşımın bu siteden alışveriş deneyimlerini okumuş çok beğenmiştim. Siteden güvenli bir şekilde alışveriş yapabiliyor, kapıda ödeme gibi seçeneklerle de ürününüzü kontrol edebiliyorsunuz.


Battaniyeyi görünce hemen de içine yumuluverdi bizimkisi, kafayı saklamalar falan, neşesine diyecek yok maşallah. Battaniyemiz bide yumuşacık nasıl güzel, sıcak tutuyor. Bayıldım çoçuk olasım geldi vallahi :) Bizim zamanımızda böyler şeyler yoktu çünkü herşey kısıtlıydı ve online alışveriş furyası bu derece gelişmemişti. Şimdi istediğimiz herşeye bir tıkla ulaşabiliyoruz. O zamanlar en meşhur şeyler Barbie bebeklerdi bizim için :D Şimdiki çoçuklar gerçekten çok şanslı!


Sizler de çoçuklarınızın her türlü alışverişi için, özellikle onların en sevdiği kahramanlatrı Barbie, Spiderman, Örümcek Adam, Niloya, Karlar Ülkesi vs her türlü çoçuk kostümleri, oyun setleri, eğitici oyuncaklar, nevresim ve pikeleri ve daha birçok şeyi burada rahatlıkla bulabilirsiniz :) 

Sevgiler

12 yorum:

  1. Artık hep çocukların borusu ötüyor Ümran, her şey onlar için :))))

    YanıtlaSil
  2. Karakter dükkanı benim de çok sevdiğim bir site, biz de Çınar'a oradan bir scooter aldık! Ben de yazısını yakında yazacağım :) sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaa ne güzel güle güle kullansın canım ne güzel kareler yakalasın sen şimdi onunla :)!

      Sil
  3. güle güle kullansın minnoş :-)

    YanıtlaSil
  4. Güle güle kullansin 😊

    YanıtlaSil
  5. Bende kardeşimin oğlu için örümcek adam kostümü seçmiştim . İnanırmısın getirdigim günden beri sürekli giyiyor :) Sizin küçük prenseste güle güle kullansın ,sevgiler...

    YanıtlaSil

Post Top Ad