Post Top Ad

Makyaj Fırçaları Alışverişi

Valla ne yalan söyleyim bazı kozmetik ürünlerini yurtdışından daha uyguna getirttiğimiz doğru. Bu yerli markalarımızdan da alışveriş yapmıyoruz anlamına gelmiyor tabiki ama bazen trend makyaj ürünlerini piyasadaki fiyatından daha uyguna yurtdışı alışveriş sitelerinden bulabiliyoruz özellikle de Çin alışveriş sitelerinde. Kalite olarak da aynı şeyi söyleyemesem de çoğunun orijinali ile yarışır olduğu da bir gerçek. Orijinalini çok aratmayan ürünler de oluyor ara ara.

Neyse geçenlerde Tosave sitesinde gezinirken bu pofidik makyaj fırçalarını gördüm. Bir set olarak satılıyordu ve içlerinde aslında ilk gözüme çarpan minik kaşık fırça oldu. Çünkü biliyorsunuz kaşık fırçaları çok sevdiğimi hep söylüyordum ve fondöten ve bb  krem uyguladığım bir kaşık fırçam vardı zaten ama bir de daha minik boyutta olan bu özellikle kapatıcı uygulamak için kullanabileceğim bir kaşık fırça daha ararken ve bu inanılmaz uygun fiyatlı sete de rastlamışken tabiki bu alışveriş kaçınılmaz oldu :D

makyaj fırçaları

Bu setin içinde bir tane minik kaşık fırça, bir tane toz ürünleri uygulayabileceğiniz (allık, pudra, bronzer) fırçası, bir tane karıştırma fırçası ya da likit ürünleri uygulayabileceğiniz bir fırça da diyebiliriz ve bir de makyaj süngeri var. Makyaj süngerinin renk tonunu istediğiniz gibi seçebiliyorsunuz ben pembe seçtim :) 

İçlerinde tabiki favorim bu minik kaşık fırça. İlk kullanmaya başladığım fırçam :) Şimdilik sadece kapatıcı uygulamak için kullanıyorum ve sentetik kıllarını da test ediyorum. Bakalım ilerleyen dönemlerde dökülme yapacak mı? Tabiki Flormar kaşık fırça ile yarışamaz çünkü onun kılları daha sık ve yumuşacık ipeksi iken bunun kılları sentetik ve o yumuşacık dokunuşu hissedemiyorsunuz ondaki gibi ama ürünü dağıtmada fena değil :) Kaşık fırça blog yazarları tarafından çok tutuldu ve ben de çok severek kullanıyorum açıkçası.

kaşık fırça blog

Bir diğeri bu allık fırçası. Çift renkli, sentetik kıllı bir fırça daha. Tüyleri orta yumuşaklıkta. Toz ürünler için ideal.

allık fırçası

Bu fırçayı ise ister karıştırma fırçası olarak isterseniz de yine likit formdaki ürünleri dağıtmak için kullanabilirsiniz. Belli bölgelere uyguladığınız kapatıcı, leke kremini falan dağıtmak için güzel bir fırça.

far fırçası

Son olarak da pembiş makyaj süngeri. Artık makyaj süngerlerini eskisine kıyasla pek kullanmasam da zaman zaman kullanıyorum. Ya da fırçalarımı bıcı bıcıya çıkardığımda ortada bişey kalmadıysa kurtarıcım tabi makyaj süngerlerim oluyor :)

makyaj süngeri

Sizler nasıl buldunuz :)?

Sevgiler

18 yorum:

  1. Çok güzel ve kullanışlı görünüyorlar, yabancı sitelerden fırça almak bana da mantıklı geliyor, bir fırça seti de ben mi alsam acaba ? :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence alabilirsin gerçekten çok hesaplı ve iş de görüyorlar yani bence güzel :)!

      Sil
  2. çok hoş gözüküyor hele minnak kaşık fırça :)iyi günlerde kullan canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağol canım o minnak kaşık fırça benim tatlı belam :D

      Sil
  3. Güle güle kullan Ümran, o kaşık fırçaları boy boy dizesim var ama napıyorum almıyorum :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :DD valla benim de boy boy dizesim var önceden önemsemezken kullanınca çok sevmeme ne demeli :D

      Sil
  4. Güle güle kullan canım , yeni fırçalar alma arayışındayken iyi oldu bu yazı ! <3

    YanıtlaSil
  5. Yabancı sitelerden iki defa fırça seti aldım ve şansıma ikisi de çom iyi çıktı. Kaşık fırça henüz almadım. Yenilikleri zor kabul eden bir yapım var, henüz kaşık fırça fikrine alışma aşamasındayım:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne güzel çok sevindim iyi çıkınca acayip güzel oluyor kaşık fırçada aynı bende sen gibi geç alıştım hatta lüzumsuz buluyordum ama iyiki de denemişim mutlaka denemelisin çok güzel bişey :)!

      Sil
  6. Awesome review! I hope you're having a lovely day!
    www.recklessdiary.ru

    YanıtlaSil
  7. güle güle kullanın, çok güzel gözüküyorlar :)

    YanıtlaSil
  8. makyaj fırçası deyince hemen ilgimi çekti tabi güle güle kullan..:-))

    YanıtlaSil

Post Top Ad