Post Top Ad

Mayıs Papatyaları Blogger Etkinliği Sponsorlar

Herkese merhaba.. Öncelikle hepinizin kandilini kutlar, bu mübarek günde tüm dualarımızın kabul olmasını dilerim. Geçtiğimiz günlerde Eskişehir'de gerçekleşen blogger etkinliği #mayispapatyalari hakkında bir yazı yazmıştım. Bugün ise sizlere etkinlik sponsorlarından bahsetmek istiyorum.

İlk olarak çaykoliklerin mutlaka denemesini istediğim Ahmad Türkiye siyah çayın tadını ben çok sevdim. Rengini çabuk veren bu güzel siyah çay&bergamot ikilisi ile kendinize güzel molalar verip tadını çıkarın :)!


Lrougepropa ürünleri ile daha önce tanışma fırsatım olmuşken şimdi daha farklı ürünlerini de deneyeceğim için mutluyum. Bizlere hem lansman yapan hem de güzel paketler hediye eden nazik yetkililerine de çok teşekkürler. İçlerinde ilk deneyeceğim ürün hazır sıcaklar gelmişken ter kokusunu önlemeye yardımcı Deo Spray olacak elbette.. Detaylı yazısını da aktaracağım.


Yine bizlere hem sunum yapıp hem de mis kokulu parfümlerini hediye eden Bargello Parfüm'e sonsuz teşekkürler. Hem ambalajı hem de tenimde bıraktığı kalıcı çiçek kokusunu çok sevdim. Benim gibi ağır kokuları sevmeyenler için çok güzel bir parfüm. 


Splat Aloe Vera özlü diş macunu ile bizlerleydi. Splat'ın macunlarını genel olarak seviyorum o yüzden bunu da denemek için sabırsızlanıyorum.


Jm Ocean Avenue bünyesindeki Angels Secret pedlerini ise geçen sene deneyip çok memnun kalmıştım ve hatta detaylı bir yazısını da yazmıştım. Yazımı okumak isterseniz: Angels Secret Ped. Özellikle koku önleme konusunda çok başarılı olduğunu söylemeliyim farkı eminim hissedeceksiniz.


Evde o kadar makyaj ürünüm var ama turkuaz rengi eyelinerim hiç yoktu teşekkürler Esterel Türkiye :)


Highgenic temizlik ürünlerini ilk kez deneyeceğim, yorumlarımı kullandıkça aktaracağım, kapsamlı ve güzel bir paket olmuş. Leke çıkarma mendillerini özellikle çok merak ettim.


Vissmate ise artık evden hiç eksik olmayan ürünleriyle kurtarıcımız. Ben en çok silikonlu temizleyicisini sevsem de diğer ürünlerinden de çok memnunum, mutfak için temizleyicisini ise ilk kez deneyeceğim.


Adını ilk kez duyduğum Activar markası da kapsül ve göz kremi ile bizlerleydi.


Capicade-Capilactif deneme boy bakım ürünleri ile bizlerleydi. Bu markanın Türkiye'de bir ilk olan saç için bb kremini ben çok merak ediyorum aslında.


Hepimizin bildiği ve sevdiği saç bakım markalarından Hc Care ise yeni ürünü göz serumu ve hızlı saç kurtarma terapisi ile bizlerleydi.


Revox ve markanın ismini duyunca ilk akla gelen güzel yetkilisi Gamze Hanım da etkinlik boyunca bizleri yalnız bırakmadı ve bizlere at kuyruğu özlü sıvı saç kremini hediye etti.


Akşam tv karşısında hafif yapılı bişeyler atıştırmak ve aynı zamanda formunuzu korumak istiyorsanız Taze Kuru'nın %100 katkısız kurutulmuş elma ve çileğini deneyebilirsiniz :) 


Etkinlikte en çok sevindiğim ürünlerden biri de Nature Beauty ürünleri oldu. Krem, tonik ve doğal cilt maskesinden oluşan pakette tabiki maskeyi hemen denemek istiyorum. Bu aralar iyi bir cilt bakım maskesi arayışındayken bakalım kendisiyle anlaşacak mıyız :)? Detaylar blogda olacak.


Yine etkinliğimizin güzel sponsorlarından Karakter Dükkanı da miniklerimizi sevindirecek harika hediyeleri ile bizlerleydi. Hepimiz kendi hediyelerimizi kendimiz seçtik. Ve ben de bizim Aslıtoşa %100 pamuk Elsa battaniyeyi seçtim nasıl sevindi bizimki anlatamam :) Detaylı yazısını da hemen yakında yazacağım. Çoçuklarınız için hem kostüm hem okul hem de nevresim alışverişlerinizde siteye mutlaka uğramanızı tavsiye ederim.


Geçtiğimiz aylarda İstanbul lansmanında ilk kez tanıdığım Bionnex firması ile yeniden karşılaştığıma sevindim. Bitkisel içerikli ürünleri hakkında bize bilgiler veren firma yetkilisi ardından bizlere şampuan ve güneş kremlerinden hediye etti. Her iki ürünü de deneyip blogda yer vereceğim.


Saç bakım ürünleri ile tanıdığımız Egos da Wax ile bizlerleydi. 


Dermokil Kozmetik de güzel ürünleri ile bizleri yalnız bırakmadı. Diş macunu ve güneş kremi ilk denenecekler arasında.


Essence de mini paketlerdeki Lash Princess hacim veren maskara ve ojeleri ile bizlerleydi. Maskarasını merak ediyorum en yakın zamanda denenecek. Deneyen varsa yorumlarını da beklerim.


Son olarak Maia Mc Cosmetics son dönemler oldukça popüler olan ve neredeyse birçok blogger ve youtuber da karşılaştığınız soyulabilir siyah maske ile bizlerleydi. Evet belki çok faydalı bir maske olabilir ama benim kullanmaktan oldukça çekindiğim bir ürün. Çünkü biliyorsunuz ki memnun kalan da şikayet eden de çok çok fazla oluyor bu tür ürünleri. Ama deneyip bizzat yorumlarımı aktarmak da istiyorum tabiki çekincem geçer geçmez :)


Ve sponsorlar yazısı burada sona ererken sevgili arkadaşım Gözde'ye ve tüm sponsorlarımıza sonsuz teşekkürler :)

Sevgiler

24 yorum:

  1. Canum kalemine sağlık. Jepsini guzel gunlerde kullan. Yorumlarini bekliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım senin de güzel emeklerine sağlık :)!

      Sil
  2. her biri ayrı güzel güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  3. İnstagramdan takip etmiştim etkinliği, güzel biretkinlik olmuş, hediyelerini de güle güle kullan👌🏻

    YanıtlaSil
  4. güle güle kullan canım :-)) activar göz kremi ile ilgili yorumlarını merak ediyorum markayı biliyorum ama göz kremini denemedim hiç..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla ben ilk defa duydum ve deneyince elbette yorumlarımı aktarmak isterim :)

      Sil
  5. ürünlerin hepsi de çok hoş sanki, güle güle kullan ayrıntılı yorumlarını bekliyoruz canım kullanınca..

    YanıtlaSil
  6. Hepsi çok güzelleri güle güle kullan canım.Sevgiler

    YanıtlaSil
  7. Güzel günlerde kullan canım

    YanıtlaSil
  8. Çok güzel bir etkinlikte beraber olmak harikaydı canım.Güle güle kullan hepsini.Sevgilerimle<3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen canım seni de yeniden görmek çok güzeldi enerjine hayranım çok öpüyorum :)

      Sil
  9. Çok güzel geçen bir etkinliğin ardından ,harika hediyelerini güle güle kullan canım ,seni görmek güzeldi ,sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. iyiki seninle de buluştuk çok güzeldi yeniden buluşmak dileğiyle canım :)

      Sil
  10. Güzel günlerde kullan canım

    YanıtlaSil

Post Top Ad