Post Top Ad

Nisan Ayı Bitenler

Herkese merhaba hala bugünün Perşembe olduğuna alışamadım desem yeridir çünkü sanki hala tatildeyim hala buralarda yokmuşum gibi 3 günlük de olsa insan dinlenince pek bi iyi oluyormuş neyse Ümran silkelen ve kendine gel :D Mayıs ayına da girdik çok şükür yaza adım adım yaklaşıyoruz ve "bitenler" yazısı konusunda beceriksiz olan ben artık bir Nisan ayı bitenler yazısı yazayım bari dedim :) Nisan ayında neler bitirmişim beraber inceleyelim hadi o zaman :)

nisan ayı bitenler

Öncelikle ağırlığı bakım ürünleri alıyor.

biten bakım ürünleri

Listerine Cool Mint Ağız Bakım Ürünü: Bizim evde ağız bakım ürünü hiç eksik olmaz hele de nefes tazeleyen ürünlere bayılırız. Listerine neredeyse her çeşidini deneyip Cool Mint i de denedik ve çok beğendik. Nane aromalı bu ağız bakım ürünü plak oluşumunu da önlüyor.

Yves Rocher Kızılcık/Badem Sıvı El Sabunu: Bu sıvı sabunu eve gelen herkes mi beğenir herkes de beğendi valla o yüzden çabucak bitti. Elleri hem yumuşacık yapması hem de uzuuun süre kalıcı kokusu onu tekrar tekrar alma isteğimi arttırdı :)

Bioderma Hydrabio Nemlendirici: Kış boyunca elimden düşmeyen kurtarıcı kremim. Vücudumun pul pul olup dökülen bölgelerine sürekli uyguladığım ve nemlendiriciliğini sevdiğim bir kremdi ve de bitti.

BC Mucize Yağ Frenk İnciri Yağlı Şampuan: Sevgili arkadaşım Gülshen'in kadınlar günü etkinliğinde Schwarzkopf tarafından hediye edildi. Önce kokusuna aşık oldum ardından kullanmaya başladım. Saçlarımı yumuşatması çok güzeldi onun dışında ekstra birşey olmadı ama beğendiğim bir şampuan özellikle de kokusu müthiş! Çabucak bitti :)

Avon Celebre Parfüm: Bilmem kaçıncı şişesini bitirdiğim parfümüm kendisi. Ara sıra farklı kokulara yönelsem de onu almadan edemiyorum. Kokusu hem hafif hem de uzun süre kalıcı arada tazelemek kafi geliyor :)

Biten makyaj ürünlerinde ise çoğunluğu eyelinerler alıyor sanırım. Buradan da göz makyajını ve eyelineri ne kadar çok sevdiğim aşikar :)

biten makyaj ürünleri

Flormar Vinyl Likit Eyeliner: Flormar'ın bu ürünü ile pek anlaşamadığımı söylemeliyim. Göz kapaklarımı fazlaca germesi, yakması ve de gün içinde kısım kısım dökülmesi sebebi ile tekrar kullanamayacağım bir ürün oldu kendisi.

Focallure Face Kalem Eyeliner: En sevdiğim kalem eyelinerlerden biri oldu kendisi. Yumuşacık sürümü ve uzun süre kalıcılığını çok beğendim. Yurtdışından almıştım bilseydim bi kaç tane yedeklerdim mutlaka :)

Amutiya Eyeliner: Alında bu eyelineri bitireli bi kaç ay oldu ama bu yazıya bu ürünü de sığdırmak istedim. Sürümü güzel olsa da bu eyeliner de gün içinde bazen dökülme yaptı. Onun dışında verdiği siyahlık güzeldi.

Dermacol Ultra Black Dipliner: İnce ve kalemsi ucu kolay bir uygulama sağlıyor ve rahatlıkla kullanıyorsunuz. Severek kullanduğum dipliner oldu kendisi. Çabuk kurumasaydı daha da güzel olacaktı.

26 yorum:

  1. Bitenlere güle güle,yeni geleceklere hoşşşş geldinizzzz öyleyse :)

    YanıtlaSil
  2. O zaman gelsin yenileri :D

    YanıtlaSil
  3. yeni ürünlere yer açıldı canım ;)

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel bir yazı olmuş, içim açıldı valla :D

    YanıtlaSil
  5. Güzel ürünler bitmiş. Darısı yenilerinin başına...

    YanıtlaSil
  6. yenilerini güle güle kullan o zaman :)

    YanıtlaSil
  7. Çok güzel bir yazı olmuş canım gelsin yeniler demek düşer bize :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler canım darısı yenilere dediğin gibi :)

      Sil
  8. Thanks a lot :D

    nice products my dear :D YR and Bioderma are one of my fav brands :D I need to try!

    NEW REVIEW POST | Keratin Hair Finisher, Does It Work?
    InstagramFacebook Oficial PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

    YanıtlaSil
  9. Nice products dear :)
    Have a nice day :)

    Kisses:*

    YanıtlaSil
  10. Yves Rocher'nin Kızılcık ve Badem Özlü duş jeli var bende de, kokusuna bayılıyorum kesinlikle! Bioderma nemlendiriciyi de geçen yaz kullanıp çok sevmiştim. Yenilerini güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yves Rocher kızılcık/badem cidden mükemmelmiş canım tekrar almak istiyorum çok teşekkür ederim :)

      Sil
  11. BC Mucize Yağ Frenk İnciri Yağlı Şampuanı bende çok sevdim.

    YanıtlaSil
  12. Çok güzel ürünler bitmiş darısı yenilere :)

    YanıtlaSil
  13. avon parfümü bende çok severek kullanmıştım :)

    YanıtlaSil
  14. Ben de en çok eyeliner bitiriyorum sanırım. Bir de pudra :)

    YanıtlaSil

Post Top Ad