Post Top Ad

Too Faced Peppermint Mocha Far ve Allık Paleti

Bugün sizleri şimdiye kadar tanıdığım en şirin, en minnoş paletimle tanıştırmak istiyorum :) Huzurlarınızdaaaa Too Faced Peppermint Mocha. Kendisi Too Faced Cosmetics in 2016 yılında çıkardığı Too Faced Grande Hotel tatil setinden bir parça diyelim. Benim de ilk Too Faced paletim ayrıca o yüzden çok şanslıyım :) Bu sette normalde birbirinden güzel üç farklı palet bulunuyor: Too Faced Eggnog Latte, Too Faced Peppermint Mocha ve Too Faced Gingerbread Cookie. Pepermint Mocha en sevilen pembe ve kahve tonları bi araya getirip bir de uçuk pembe tatlı bir allık rengi eklemiş sonra gel de Ümran buna göz koyma yani :D

too faced peppermint mocha

Bu paleti edindikten sonra şu an tek ihtiyacım uzun soluklu bir tatil sanırım ama daha az beklemek lazım :) Palette 4 renk hafif ışıltılı 2 renk ise mat diyelim. En soldaki Peppermint Cream ve Candy Cane en açık tonlar ve hem göz kapaklarına far altı aydınlık vermek hem de kaş kemiklerini aydınlatmak için kullanılabilir. 

Sağdaki dörtlülerden ise Peppermint Mocha tatlı kahve ve Sprinkles şeker pembesi bayıla bayıla kullandığım renklerden. Sprinkles rengini Chrismas Blend ile yumuşattığımda müthiş tatlı bir renk çıkıyor ortaya. Yine Peppermint Mocha ve Coffe Chip renklerini göz altlarıma göz makyajımı daha belirginleştirmek için de kullanıyorum. Zaten göz kapakları kadar alt kirpik diplerine uygulanan farlar da bu yıl oldukça moda biliyorsunuz ve ben de genelde kahve ve kiremit tonlarını sıklıkla kullanıyorum.

too faced grande hotel cafe

too faced far paleti

Santa Baby isimli allık ise bildiğiniz uçuk pembe. Saten bir yapıda ve yoğun pigmentli. Yazın hafif tonlarda uçuş uçuş renkler tercih ediyorsanız ve barbi bebek gibi yanaklarınız olsun istiyorsanız bu allık tam size göre :) Tam bir bebek pembesi çok da tatlı bir ton ve özellikle açık tenlilere çok yakışacağını düşünüyorum :)

peppermint mocha

Ben bu paleti pekçok dünyaca ünlü makyaj markasının sınırlı sayıda üretilen ve bulunamayan ya da çabucak kaldırılan ürünlerini bulabileceğiniz farklı bir siteden Glambot.com dan aldım. Sitede inanılmaz marka çeşidi ve merak ettiğiniz pek çok ürünü bulabilirsiniz. Glambot.com bir yurtdışı alışveriş sitesi ve 50 dolar ve üzeri alışverişlerinizde Free Shipping (ücretsiz kargo) imkanları var ve hepsinden önemlisi ürünleriniz çok kısa bir sürede elinize ulaşıyor.

Sizler nasıl buldunuz?

Sevgiler

18 yorum:

  1. bayıldım ya renkler çok güzel :)

    YanıtlaSil
  2. Bu site mutlaka aklımda bulunmalı ;)
    Ne güzel bir palet, pembiş pembiş tam, güle güle kullan.
    Çekilişime katılmayı unutma :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım elbette bakıyorum hemen :)

      Sil
  3. peppermint mocca. hımm bunu içeyim deneyim güzel kahveye benziyor :)

    YanıtlaSil
  4. Renklere bayıldim.Çok şeker

    YanıtlaSil
  5. too faced deyince akan sular duruyor bende zaten çok şeker bir paletmiş..

    YanıtlaSil
  6. Çoook çokkk beğendim ya. Zaten Too Faced hayranıyım. Kullanmayı da çok seviyorum. Renklere baaayııllldııımm :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Renkler tam yazlık bide çok teşekkür ederim :)!!

      Sil

Post Top Ad