Post Top Ad

"Evde Koltuk Yıkatma" Tecrübemiz

Koltuk yıkatmak mı sildirmek mi derseniz cevabım dünki tecrübeme dayanarak tabiki yıkatmak! Arkadaş böyle birşey yok diyorum çünkü uzun zamandır açık renk olan berjer koltuğumun kirlenmesi sonucu onu temizlemekle meşguldum fakat gördüm ki ne yaptıysam ne kullandıysam ilk günki gibi temiz olmadı ve malesef kökleşmiş o kirleri çıkaramadı. Artık bayram temizliği vesilesi ile hemen Konya koltuk yıkama cıları araştırıp aldığım tavsiye ile evde koltuk yıkatma maceramız başladı.

evde koltuk yıkama

İşte bu gördüğünüz devasa koltuk yıkama makinesi sulama başlığı, fırçası ve vakumlu başlığı ile koltuklarınızı adeta yeniden yaratıyor, ilk günkü gibi tertemiz ve pırıl pırıl yapıyor pesss! Neden daha önce denememişim dedim valla. Özellikle açık renk koltuk sevdalılarının başının bu konuda çok dertte olduğunu biliyorum ve çözüm belli aradaşlar koltuklarınızı yıkatın ben hem berjerimdeki o baş belası lekeleri hem de koltuklarımın bi kaç yerindeki lekeler ve kalem çiziğinin nasıl mükemmel bi şekilde çıktığını bu sayede gördüm.

konya koltuk yıkama

Ayrıca koltuk yıkamaya gelen arkadaş o kadar düzenli ve titizdi ki bir kez daha şaşırdım. Çantası ve koltuk yıkama makinesiyle gelip ev terliğini dahi kendisi getiren ve hemen işe koyulan çalışkan bir beyefendi. Eşimde ben de çok memnun kaldık. İşini gayet iyi yaptı ve önce koltukları sonra yastıklarını temizledi. Bu arada yerinde koltuk yıkamayı düşünen arkadaşlara şöyle bir dipnot geçeyim:

* koltuğunuzun cinsi
* koltuğunuzun oturma kısmının ebatı
* yastıklar
* koltuk sayısı

gibi faktörler koltuk yıkama için alacağınız fiyatı etkiliyor. Ama fazlasıyla karşılığını alıyorsunuz zaten. Benim oturma odasındaki koltuklarım 2 tane ikili bir berjer idi ama ikililer tabi geniş olduğu için üçlü gibi kabul edildi. Koltuk yıkama süresi yaklaşık 2 saati buldu ve tertemiz koltuklarıma bir merhaba dedim :) İşte bakın berjerdeki değişikliğe :)

koltuk temizleme püf noktaları

Zaten koltuklarınızın ne kadar kirlendiğini temizlik bittikten sonraki elinize verilen kirli su kovasından anlayabiliyorsunuz. Bir de sağolsun bizim eve gelen arkadaş temizlik bittikten sonra bana bir şişe leke çıkarıcı sabun verdiki hemen notlandı ve özel lekeler için saklandı :)

yerinde koltuk yıkama

Sizler nasıl buldunuz? Koltuk temizleme püf noktalarından biri olan evde koltuk yıkama ile ilgili aklınızdaki tüm soru ve tereddütleri bi nebze giderebilmişimdir umarım :) Tabiki yazacak belki çok şey var ama buraya yazabildiklerimiz malum :) Yine de aklınıza takılan ya da sormak istedikleriniz varsa aşağıya yorum bırakarak ya da mailden ulaşabilirsiniz :)

Sevgiler

14 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Canım güzel yıkadılar biz de kullanacağız işte :D

      Sil
  2. Yıkatmayı hiç düşünmemiştim koltuklarımı bugüne kadar, bu kadar temizlenebileceğini düşünmemiştim hiç.
    Ben de burada araştırıyım bir hemen :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. vallahi canım içim açıldı çok memnun kaldım herkes öylemi bilmiyorum ama ben çok memnun kaldım tavsiye ederim :)

      Sil
  3. of rengi değişmiş resmen ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. valla o derece oldu berjer özellikle beni çok şaşırttı ve ssevindirdi :)

      Sil
  4. Tertemiz olmuşlar güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  5. Güle güle oturun koltuklarınızda, çok güzel olmuşlar :)

    YanıtlaSil
  6. Bu ara aklımdaki tek şey oturma odasında oturulmadığı halde kirlenen koltukları yıkatmak! Hemen yarın araştırmaya başlıyorum ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aa süper mutlaka araştır canım harika yikiyorlar çok profesyonelce :)!!

      Sil
  7. Çok beğendim. Ben sırf bu temizlik yüzünden çıkartılır kılıflı koltuklar seçtim. Ama kanepeler için gerekli.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım ben onu başta düşünmemiştim ama çok da kirlenmedi aslında da berjer kirlenmişti öyle olunca toptan temizlendiler :) sen çok iyi yapmissin :)

      Sil

Post Top Ad