Post Top Ad

Limon Baskılı Vintage Elbise

Hazır yaz ayının ilk günlerine girmişken Haziran'a cıvıl cıvıl bir kombinle giriş yapalım dedim :) Malum bu yaz vintage modası yine herşeyde karşımızda. Rengarenk vintage elbiseler yani floral vintage dress ise sezona hızla girmiş durumda. Bir de hani geçen bahsetmiştim ya bu yaz meyveler de çok revaçta meyve baskılı tişörtler, elbiseler, çantalar çok çok moda. Bu modanın başını tabiki çok sevilen ananaslar çekti devamında da peşi sıra meyveler geliyor. 

E meyve dedik vintage elbise dedik o zaman gelelim benim Rosegal den gelen limon baskılı vintage elbiseme :) Bi kere limon baskıları çok tatlı durmuyor mu sanki bahçeden fırlamış da gelmiş gibi :D Renkleri çok canlı bu elbisenin midi boy olması ve kemer detayı da çok ilgimi çekti ve hemen kaptım bir tane :) İnce kumaşı ve kloş eteği ile onu bu yaz rahat rahat giyebilirim. Altına da topuklu, sandalet hiç fark etmez hepsi gider diye düşündüm ve Amiclubwear dan gelen çapraz bağcıklı stilettolarımı giymeyi tercih ettim.Çantada ise tamamen renk tezatlığı yapıp yeşil bir clutch tercih ettim. Renklerle oynamak lazım bazen :)

O zaman sevdiceğimin çekimlerinden kalan kombin fotoğraflarıyla sizi başbaşa bırakıyorum. Umarım beğenirsiniz :) Kombin detayları için postun en altına uğramayı unutmayın.

vintage elbiseler

vintage elbise

vintage elbise modelleri

yaz kombinleri 2017

elbise modelleri

Vintage elbise: Rosegal   Ayakkabı: Amiclubwear   Çanta: Mersisters

14 yorum:

  1. Çokkkkk güzel,cıvıl cıvıl ve keskin renkler..FB taraftarı olarak ayrıca beğendim ben :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım Fenerli olmasam da renkler güzel :)

      Sil
  2. Very cool and positive summer look)

    YanıtlaSil
  3. Çok yakışmış canım benim :)

    YanıtlaSil
  4. Çok şık bir elbise. Çok yakışmış canım.Mutlulukla kullan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım çok beğenerek seçtim inan :)

      Sil

Post Top Ad