Post Top Ad

Pantene Onarıcı ve Koruyucu Bakım Serisi

Evettttt gelelim uzun zamandır saçlarıma iyi gelen en güzel ikiliye: Pantene Onarıcı ve Koruyucu Şampuan ve Pantene Durulanan Köpük Krem :) Sahi ben neden daha önce denemedim ki bu ürünleri. Son zamanlar diplerim de çıkınca iyice zayıflaşan, çatallaşan ve kırılgan saç telleri ile mücadele ederken elimdeki ürünlerin de bitmesiyle bu seriyi denemeye başladım.

pantene onarıcı ve koruyucu bakım serisi

Şunu da belirteyim son zamanlar saçlarım iyice hacimsizleşmeye ve çabuk yağlanmaya başladı mevsim değişikliği midir nedir anlamadım ama iyice gıcık oldum gitti derken Pantene Pro V serisinden şampuanı kullanmaya başladım ve daha ilk yıkamada o saçlarımın bi hafiflediğini ve hatta saçlarımı kuruladığımda da ipek gibi olduğunu fark ettim. Beklentim mi düşüktü neydi anlamadım ama epey şaşırdıktan sonra ikinci, üçüncü denemelerde de aynı olunca işte bu dedim yani. Saç tellerim dibinden bi kaç santim yukarda o derece hacimli :)


Kokusu çok güzel ve bence bu yazki beklentimi fazlasıyla karşılıyor. Tabi saçlarınız çok yağlı ise o konuda bişey diyemem çünkü benim saçlarım aşırı yağlı değil ama bi kaç gün içinde yağlanmaya müsait.

Saçlarımı şampuanla yıkadıktan sonra hemen sonra çok merak ettiğim Pantene Durulanan Köpük Kremi elime bi avuçluk sıkıp (normalde köklerden uca doğru uygulanabileceğini söylemiş) ama ben o riski hiç bi zaman almak istemediğim için saç uçlarıma uygulayıp bi müddet bekledikten sonra duruluyorum ve sonuç gayet güzel!

pantene köpük krem

Pantene Köpük Krem kokusu da çok güzel ve bu köpük kremin diğerlerinden farkı gerçekten saçlarda aşırı bir ağırlık yapmadan saçlara nüfuz etmesi ve saçların daha kolay taranmasını sağlaması :) Ama tabi bu saçlarımın klasikleşmiş yağlanma süresini azaltmıyor.

Genel olarak seride en çok şampuanı ve burada bahsetmediğim ama ayrı bir yazıda bahsedeceğim Pantene saç bakım spreyi ni sevdim :) 

Sizler bu seriyi denediniz mi? Yorum ve düşüncelerinizi beklerim :)

Sevgiler

18 yorum:

  1. Başlığı görür görmez pante nin kokusu çok güzel diye geçirdim içimden sen de yazı da bundan bahsetmişsin insan kousu için bile alır :)

    YanıtlaSil
  2. pantene köpüğü denedim ve çok memnun kaldım büyük boyunu alacağım kesinlikle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Köpüğü cidden hafif formlu ve çok güzel bir ürün :)!

      Sil
  3. Benimde saçlarım bu ara çok sert olmaya başladı. Onarım konusunda çok başarılılar. İsviçredeki laboratuarlarında çeşitli yağ stokları var ve sürekli deney yapıyorlar. Uzaktan görme şansım olmuştu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saçların sertse mutlaka mutlaka öneririm yumuşacık yapıyor :)!!

      Sil
  4. Artık yaz geldi daha bir dikkat etmek gerekiyor saçlara.

    YanıtlaSil
  5. Köpük temizleyiciyi çok severek kullandım ve bitirdim bile.İlk fırsatta yeniden almayı planlıyorum...

    YanıtlaSil
  6. köpüğü çok severek kullanıyorum ben de

    YanıtlaSil
  7. Köpükle ilgili yorumlar olumlu merak ettim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Köpük hek hafif hem de çok güzel kokan hoş bir bakım ürünü :)

      Sil
  8. çok beğenilmiş bu ürün ama ben deneyemedim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En kisa zamanda denemeni tavsiye ederim canım :)

      Sil
  9. Pantene evimizin vazgeçilmezi...

    YanıtlaSil

Post Top Ad