Post Top Ad

Dantel Detaylı Siyah Elbise ve Kalın Topuklu Sandalet

Özel gün ve gecelerde bazen tek parça kıyafet, şıklığımızı tamamlamaya yeter. Genelde bu kıyafetler en sevdiğimiz tonlardan oluşur. ( siyah ve kırmızılar vazgeçilmezlerimiz) İçinde bide dantel detayı varsa o gün şık olmanız için bir engel yok bence :) Ben genelde elbiselerin farklı kesimlerindeki dantel detaylarını seviyorum. Elbiseye farklı bir hava katıyor.

Bugünki kombinimdeki dantel detaylı siyah elbise de Jollychic sitesinden. Elbise midi boy, çok rahat bir elbise. Üst kısmı çiçek ve dantel detayları ile işlenmiş pembe ve beyaz tonları ile oldukça zarif. Bu yüzden hatta danteldeki pembelerle uyumlu bir çanta tercih ettim bu kombinde :) Pembe ponponlu çanta da Rosegal'den. Elbisenin bel kısmı lastikli o yüzden rahat giyiliyor. Ben bu tarz elbiseleri topuklu sandalet ayakkabılarla kombinlemeyi seviyorum.

İşte Jollychic alışverişimde en sevdiğim parçalardan biri de bu siyah topuklu sandalet. O kadar zarif ki bayıldımmm diyebilirim. Zarif çiçekleri olan bu kalın topuklu sandalet, bu tarz elbiseler için adeta biçilmiş kaftan. Müthiş rahat. Ki sadece elbise değil pantolonlarla da çok şık kombinlenebiliyor. Bu yaz bu ayakkabıları sıklıkla kombinlerimde görebilirsiniz, benimlesin baby!! :) 

Zaten aşırı topuk seven biri değilim ve çok şık olmak için çok yüksek topuklu ayakkabılar giymek zorunda da değilsiniz. Yaz mevsimlerinde topuklu sandalet kombinleri ben gibi rahatına düşkün olanların en sevdiği kombinler. Ayrıca bu güzel ayakkkabının fiyatı da sitede inanılmaz uygun (yarı yarıya indirimde), kesinlikle göz atmalısınız diyorum ısrarla!! :)

Yazımı sonlandırmadan önce ürünlerini ve kalitesini çok beğendiğim Jollychic den alışveriş yapmak isteyen takipçilerime özel limit olmaksızın kullanabilecekleri %10 indirim kodu: ut2017hee. 10 Ekim tarihine kadar bu kodu alışverişlerinizde kullanabilirsiniz :)

Kombin detaylarına postun en altından ulaşabilirsiniz :)








Elbise: Jollychic   Ayakkabı: Jollychic   Çanta: Rosegal   Saat: Zaful

19 yorum:

  1. elbiseye bayıldım çok şık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canimm beğenmene çok sevindim teşekkür ederim ♡♡♡

      Sil
  2. Ayakkabıları çok beğendim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler tatlım onlara ben de bayıldımmm :)!

      Sil
  3. ayakkabılar çok tatlı kotla falan da harika olacaktır..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle denedim müthiş oldu öyle de kombinleri gelecek inşallah herşeyle gidiyor bayıldımm :)!!

      Sil
  4. very cool and sweet outfit idea :)

    would you like to follow each other ?
    2000s OOTD- NEW POST

    Check out my ♥Instagram ,Bloglovin

    Stay Gold

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Thanks dear welcome to my blog :) yes of course I coming your blog now ♡♡♡

      Sil

Post Top Ad