Post Top Ad

Huncalife Cashmere Gold Pearly Allık /Light Peach

Herkese merhaba. Bugünlerde yeni yeni kozmetik ürünleri denerden sizlere bu aralar ilk defa denediğim bir marka olan Huncalife kozmetik ürünlerinden bahsedeceğim. Ama tabi sırası ile :) Huncalife markası ve ürünleri ile detaylı bir şekilde tanışmamızı sağlayan sevgili arkadaşım Yasemin ve marka temsilcilerinden Dilek Hanım a öncelikle çok teşekkür etmek istiyorum.

İstanbul'daki eventimizde kocaman bir Huncalife paketi ile Dilek Hanım bizlere güzel bir sürpriz yapmıştı :) Ben de hemen ilk merak ettiklerimi denemeye başlamıştım bunlardan biri de Rose gold ambalajlarının da şıklığı ile göz kamaştıran Huncalife Cashmere Gold ürünleri ve Huncalife Cashmere Gold Pearly Allık :)


Ambalaj o kadar güzel ki yanına hangi objeyi koyarsan koy güzel bir yansıma yapıyor tıpkı benim çiçeklerimin de yansıması gibi :) Bu Cashmere Gold Pearly Allık grubunda bi kaç renk bulunuyor bunlardan biri de benim çok beğendiğim efsane güzellik Light Peach yani açık şeftali rengi :)


Cashmere yumuşaklığındaki dokusu ve incecik yapısı ile anında rengini veren bu güzel allık ile her mevsim harika makyajlar yapabilirsiniz :) Sanki koşmuş da yorulmuş gibi bir efekt veren, doğal şeftali rengi bu tonu ben çok sevdim :)! Zaten allıklarda en sevdiğim tonlardan biri bu tatlı şeftaliler dibine kadar bitirdiğim renkler hiç şüphesiz!


Sağlam kapaklı ambalajı ve aynası ile de gün boyunca yanınızda taşıyabilir, seyahatlerinizde çantanıza rahatlıkla atabilirsiniz :)

Sizler nasıl buldunuz? Bu arada tüm Huncalife siparişleriniz için hiç üşenmeden Dilek hanima ulaşabilirsiniz :) Kendisi sizle bizzat ilgilenecektir :)

Sevgiler

14 yorum:

  1. Rengine ayri ambalajina ayri vuruldum. Cok tatli..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çok teşekkür ederim ayrıca ilk ziyaretin için de ♡♡♡

      Sil
  2. Ambalajı çok şıkmış <3 Rengi günlük kullanımda en sevdiğim tonlarda <3 Mutlulukla kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle günlük için de en sevdiğim tonlardan çok teşekkür ederim :)

      Sil
  3. Nasıl güzel bir allık, çok sevdim.

    YanıtlaSil
  4. Shade seems perfect for summer!

    YanıtlaSil
  5. Çok güzel tonlarda tam yazlık hatta :D

    YanıtlaSil
  6. harika bir rengi var bunun :-)) güle güle kullan..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi tam bir şeftali çok teşekkür ederim ♡♡♡

      Sil
  7. Renk tonu tam benlik 👍

    YanıtlaSil

Post Top Ad