Post Top Ad

Jollychic Alışverişim ve Kırmızı Takım (Pantolon, Tshirt ve Ceket )

Güzel bir hafta başından herkese selamlar :) Tatil yaklaştıkça heyecan basarken geçtiğimiz günlerde keşfettiğim ve ürünlerinin kalitesine bayıldığım güzel bir yurtdışı alışveriş sitesi ve gelen alışverişlerimden biri olan kırmızı takımdan bahsedeceğim sizlere. 

Evet bu yurtdışı alışveriş sitesi: Jollychic. Son dönemlerde Türkiye'ye açılmaya karar veren markanın bu güzel haberine en çok sevinenlerden biriyim. Çünkü bu sayede ülkemizde daha çok kişi ürünlerini keşfetme imkanı sağlayacak.

önden yırtmaçlı pantolon


jollychic alışverişim

Jollychic, en modern ve tren ürünleriyle artık sizlerle! Sitede bay ve bayan giyimin yanısıra, bebek kıyafetleri, elektronik aletler ve birbirinden güzel ev eşyaları, dekor ürünleri ve spor malzemeleri gibi çok geniş kapsamlı ürünler bulabilirsiniz. Bu seçkin moda adresinin merkezi Londra. Ürünlerinde en çok seveceğiniz şey tabiki kaliteli malzemeleri olacak. Şık giyim ürünleriyle de sizi oldukça etkileyecek :) 

yurtdışı alışveriş siteleri

Bugün size hem Jollychic alışverişimden hem de siz takipçilerime güzel bir sürprizinden bahsedeceğim :) Bu kırmızı takımı ilk gördüğümde aşık oldum diyebilirim. Hem şık hem de rahat kombiniyle mükemmel bir parça. Ve beden ebatlarında o kadar doğru seçim yapmışımki tam üzerime göre oldu :) Bir de ceketin içindeki beyaz tişörtün ben takımın içinde olduğunu bi an dalgınlıkla görmeyip elime geldiğinde nasıl mutlu olduğumu anlatamam :) 


Kırmızı takım; pantolon, tshirt ve ceketten oluşuyor. Pantolonun geniş ve önden yırtmaçlı paçaları inanılmaz rahat ve güzel. Yandan fermuarı ile de rahat giyilebilen bir parça. Ceketse üçgen bir yapıda, yanları bir halka ile tutturulmuş ve kemerli, tshirtle çok güzel bir uyum yakalamış! Ben bu kombini en çok uyacağını düşündüğüm Zaful'dan aldığım beyaz pullu ayakkabılarım ile kombinledim. Yazın en sevdiğim şeylerden biri de beyaz ayakkabılar. Yine renk olarak kombinde biraz farklılık yaptığım rose choker kolye ile Rosegal den gelen şirin detayları olan vintage çantayı kullandım :) Umarım beğenirsiniz kombin detayları için en alta uğramayı unutmayın :) 

Ayrıcaaa size bomba bi haberr Jollychic siz takipçilerime alışverişlerinizde limit olmaksızın kullanın diye %10 indirim kodu veriyor :) Bence değerlendirip kendinize şık seçimler yapabilirsiniz. Bu sayede benim çok beğendiğim site ve ürünleri hakkında da bilgi sahibi olabilirsiniz :) Ayrıca 13 Temmuz'a kadar devam eden %70 indirimli kargo fırsatını mutlaka değerlendirin.

Kupon kodunuz: ut2017hee
Kullanım süresi: 10 Temmuz-10 Ekim








Kırmızı Takım: Jollychic   Ayakkabılar: Zaful   Çanta: Rosegal   Saat: Zaful

23 yorum:

  1. You look beautiful in red:) great bag:)
    Have a great week!
    kisses:*

    YanıtlaSil
  2. Lovely look! I like such patterns, as on your nag!

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel bir seçim, hele bir de kırmızıysa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım sayfayı incelemeni tavsiye ederim ürünleri çok kaliteli :)

      Sil
  4. Kırmızı çok yakışmış çantaya ayrıca bayıldım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim bu tarz çantaları seviyorum kii :)

      Sil
  5. ben çantayı çok sevdim :)

    YanıtlaSil
  6. Harika olmuşsun valla bayıldım kırmızılara :)

    YanıtlaSil
  7. Çok güzeller güle güle kullan. Bende kırmızı pantolon ve ceket takımı istiyordum uzun bir süre denk geldiğim iyi olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. A süper denk gelmiş mutlaka siteye bakmalisin %10 indirim kodu var :)!

      Sil
  8. Çok yakismis canim güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  9. Takıma çok bayıldım. Çok tarz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım ben de çok sevdim valla :)

      Sil

Post Top Ad