Post Top Ad

Vintage Çanta

Yaz kombinlerinden en sevdiğim parçalardan biri de vintage çantalar. Vintage modasını zaten çok seviyorum çanta modellerinde de görünce şirinliklerine dayanamıyorum. Bu ara bundan mütevellit bi kaç tane sipariş verdim. Bunlardan biri de Rosegal'den gelen bu kahverengi vintage çanta :)

vintage çanta

El çantası olarak kullanılabildiği gibi uzun askısı da olan bu çanta, epey de geniş haznesiyle baya bişeyler alıyor. Üzerindeki ördek işlemesiyle de oldukça şirin :) Daha instagram da paylaşır paylaşmaz büyük beğeniler ve sorular alan bu çantamı ben de bi hayli sevdim ve nereden aldığımı ve kaça aldığımı soranlar için en alta linki bırakıyorum :)

vintage modası

Bu arada Zafuldaki büyük büyük indirimli ürünleri incelemek isterseniz Zaful green short dress Summer 2017 linkine bi göz atabilirsiniz :) Ayrıca alışverişlerinizde Zaful'un siz takipçilerime özel %10 indirim kodunu da kullanmayı unutmayın: ZafulChen.

Ayrıca Rosegal'deki büyük büyük indirimleri incelemek için de Rosegal cross back dress summer 2017 Promotion linkine bi göz atabilirsiniz. Yine Rosegal'in siz takipçilerime özel %10 indirim kodunu da kullanmayı unutmayın: RosegalChen.

vintage

Çanta: Rosegal

6 yorum:

  1. Çantanın desenlerine bayıldım 😍

    YanıtlaSil
  2. Çanta bir harika. Çok seviyorum eski cüzdan modeli görüntülü olanları. İsabetli bir seçim olmuş.

    YanıtlaSil
  3. wow, you look simple wonderful! I love how shades match here!

    YanıtlaSil

Post Top Ad