Post Top Ad

Sleek Matte Me Metallic Rujlar / Roman Copper

Mat rujlara zaten alıştık hatta öyle alıştıkki makyaj koleksiyonumuzdan hiç eksik olmaz oldu. Şayet benim şu an en çok tercih ettiğim ve en severek kullandığım rujlar likit mat rujlar. Çünkü hem dudaktaki doğala yakın duruşları hem de kalıcılıkları ile favorilerim oldular. Özellikle böyle dudakta fazla kuruma da yapmıyorsa ballı kaymak :) 

Sleek de yeni çıkardığı Matte Me Metallic rujlarla mat likit rujlara yeni bir form kazandırıp dudaklara hem mat hem kadifemsi hem de metalik bir görüntü vermeyi amaçlıyor.

sleek matte me metallic rujlar

sleek matte me metallic

Dudaklarda göz alıcı bir metalik etki yaratmayı hedefleyen bu rujlar sınırlı sayıda üretimle Gratis'lerde. Benim elimde 3 rengi var: Volcanic, Rusted Rose ve Roman Copper. Tabiki de içlerinde en beğendiğim özellikle bronz tenlere çok yakışacağını düğündüğüm 1044 Roman Copper.

sleek matte me metallic roman copper

Rengi bi efsane. Yapısı, sürümü çok güzel. Kısa sürede matlaşıyor ve tek kat sürümde rengini veriyor. Ben sadece bu rujlarda pigmentin daha da kuvvetli olmasını beklerdim evet rengini güzel veriyor ama daha da pigmentli olabilirdi diye düşünüyorum :) Özellikle bu rujla yapılan bronz bir makyaj bir yaz makyajı için enfes olur diyorum!

sleek metalik mat rujlar

Ambalajı gayet sağlam ve korunaklı. Bir de kalıcıkları gayet iyi diyebilirim. Swatch amaçlı ne zaman elime denediysem hep çıkarmak beni zorladı vavv dedim demekki kalıcılığı iyi. 

sleek matte me blog

Sleek Matte Me Metallic rujları hazır Gratis bayram indirimi devam ederken inceleyebilir ve çok geçmeden koleksiyonunuza ekleyebilirsiniz. Şayet hala stoklarda varsa çünkü dediğim gibi sınırlı sayıda gelmişler. Ama benim gibi makyajda metallic etki yaratmayı sevenler mutlaka göz atmalı :)

Sevgiler

22 yorum:

  1. bayıldım ben bunlara şu anda volcanic'i sürdüm favorim o..

    YanıtlaSil
  2. Ben de çok sevdim bunları! Volcanic ve Roman Copper'ı çok beğendim. Güle güle kullan!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Süper sen de güle güle kullan canım benim ♡♡♡

      Sil
  3. renkleri çok güzel görünüyor ama ruj bağımlısı/canavarı olmama rağmen kullanacağımı hiç düşünmüyor, bakmakla yetiniyorum. bu bile keyifli

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel görünüyor mutlaka bakacağımm güle güle kullan 😊

    YanıtlaSil
  5. Benimde bakmam lazım madem sınırlı sayıdaymış, kaçırmamak lazım. :)

    YanıtlaSil
  6. Ben de rusted rose rengine bayildim. Alacakken stokta olmadigini ogrenince cok uzuldum. Umarim gelmistir yarin tekrar bakicam. Yazi ve fotograflar muthis😘

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya canım o rengi de çok seviyorum ben aslında hepsi ayrı güzel diyebilirim :) bulamamana üzüldüm umarım denk gelir ben de bugun gittim ama bir kaç tane anca vardı belki baya boşaltmislardı :/

      Sil
  7. Vayy çok güzel duruyorlar ama ben diğerlerinin swatchını merak ettim, çok şık duruyorlar gibi :). Bugün ben de pastel likit mat ruj aldım, denemek için sleekten de bir renge baktım sil sil çıkmadı, baya kalıcı :).

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında onları da bu yazıda toparlayacaktim ama olmadı hepsi çok güzel ama dediğiniz gibi kaliciliklari daha da güzel! teşekkürler bu arada :)!!

      Sil
  8. wonderful glosses! They look very original - I've never tried such metallic shades!

    YanıtlaSil
  9. Bu rujları ben de denedim Gratis'te ama dudağımı kuruttular sanki. özellikle bronz olan renk harika ve kalıcılıkları iyi ama dudakta çizgi çizgi duruyor kısa bir süre sonra. sırf o yüzden almadım. yoksa çok beğenmiştim:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kurutma her mat ruj da olduğu gibi biraz yapıyor ama rahatsız edici değil diye düşünmüştüm ben renkleri de güzel dediğin gibi özellikle de bronz :)

      Sil

Post Top Ad