Post Top Ad

Şortlu Bikini / Printed Crop Top and Boyshorts Bikini

Tatillerde şortlu bikini takımları seviyorum. Çünkü hem kullanışlı hem de rahat parçalar. Bir de spor görünümleri hoşuma gidiyor. Özellikle sporcu bikini üstlerini sevdiğim için şortlu bikinilerde tercihimi onlardan yana yapıyorum. Bu bikini modellerinin çeşit çeşitleri var şimdi. Çiçekli, desenli, puantiyeli vs. Kendime birkaç sipariş verdim bu yaz onlardan biri de bu çiçekli şortlu bikini takım ( floral print bikini ) :)

şortlu bikini

Üzerindeki mavi ve kırmızı çiçekler oldukça canlı ve enerjik geldi :) Beyaz üzerine bu tarz desenleri sevdiğim için bu modeli sevdim ve hemen kaptım bi tane :)


Ayrıca bu tarz bikinilerin yurtdışı sitelerinde çok uygun fiyatlı olduğunu neredeyse bilmeyen yoktur sanırım. Bizim ülkemizde neden çok pahalı fiyatlar bilemesem de mayo ve bikini alışverişinde yurtdışı sitelerini mutlaka incelemenizi tavsiye ediyorum. Özellikle güvenli bir alışveriş yapmak istiyorsanız da ben gibi Zaful u tercih edebilirsiniz.

Bu aralar sitede kargo da ücretsiz sanırım 22 Ağustos a kadar. Değerlendirin derim. Bikini takımının fiyat ve detaylı bilgisine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Şortlu bikini takım: Zaful

18 yorum:

  1. Beautiful top and shorts:) nice shop:)

    YanıtlaSil
  2. bu da değişik bir model güle güle giy..

    YanıtlaSil
  3. Hi,welcome to my blog :) Thank you :)!

    YanıtlaSil
  4. Çok şirinmiş takım, güle güle giy Ümran'cım :)

    YanıtlaSil
  5. çok şekermiş tatlım güzel günlerde kullan

    YanıtlaSil
  6. Çok değişik ve güzelmiş, güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil

Post Top Ad