Post Top Ad

Lavera Organik Krem Göz Farı / Dramatic Eye Cream

Lavera ürünlerinden daha önce sıkça bahsetmişimdir. Organik sertifikalı makyaj ürünleri grubunda yer alan Lavera son dönemler makyaj grubundaki ürün çeşitliliğini artırdı ve bana bu yazıyı yazdırmama sebep beni güzel bir krem göz farıyla tanıştırdı. Efendim bu krem far Lavera'nın Dramatic Eye Cream grubunda yer alan ve sevgili arkadaşım Gülsen'in etkinliğinde elime geçen Soul Plum 02 numaralı far.

lavera organik krem göz farı

Lavera krem farı ilk gördüğümde doğal pırıltı veren yapısı hemen dikkatimi çekmişti ama nedendir bilmem uzun süre onu kullanmamıştım. Gelgelelim geçenlerde kullanmaya başladığım bu krem far şu anda gözdem haline geldi. Çünkü inanılmaz yumuşacık dokusunun yanında zarif ışıltılı pigmenti ve göz kapaklarına sürdüğünüz anda verdiği pırıltılı görünüm mükemmel diyebilirim.

organik makyaj ürünleri

Parmağımla göstermeye çalıştığım bu ışıltı hiç de öyle abartılı da değil çok doğal çok güzel bir ışıltı. İşte o yüzden bu farı çok sevdim. Zaten far ilk görünüşte koyu gibi dursa da aslında hiç öyle olmayan ve göz kapaklarınızla hemen bütünleşen sıcak bir ton. 

Özellikle güneşli havalarda ve bol ışıklı ortamlarda kendini çok güzel belli eden ve etkileyici bakışlar veren bu Lavera Organik Krem Far ın bildiğim kadarı ile iki rengi var. Diğeri de aslında hiç fena olmayan ve gördüğüm yerde almak istediğim 01 Gleaming Gold.

lavera makyaj ürünleri

Bu krem farların ortak özellikleri pırıltılı pigmentlerinin yanında aynı zamanda metalik etki veren farlar olması. İkisi de birleşince göz makyajının daha canlı ve daha sağlıklı görünmesini sağlıyor.

Ben bu farı ince uçlu far fırçası ile uyguluyorum ve gayet rahat uygulanıyor. Üzerine kat kat geçtiğinizde ışıltısını ve yoğunluğunu arttırabiliyorsunuz. Ayrıca zaman zaman göz altlarınıza sürdüğünüz o ışıltılı kalemler yerine bu farı açılı eyeliner fırçası ile de deneyebilirsiniz, çok hoş bir bütünlük sağlıyor.

Lavera satış noktaları:

Dermatolojik testten geçmiş Lavera makyaj ürünlerini Ayışığı Organik, Lilakutu gibi sitelerde rahatlıkla bulabilirsiniz.

Sizler nasıl buldunuz?

Sevgiler

14 yorum:

  1. krem farlarda hep dağılma yada bulaşma olur diye kullanmayı tercih etmiyorum. bu üründe öyle bir şey yaşadın mı cnm?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım bulaşma sorununu kullandığım sürece hiç yaşamadım diyebilirim o konudan ötürü ilk başta kullanmamistim bende ama hiç fena değilmiş :)!

      Sil
  2. Çok beğendim. En kısa zamanda deneyeceğim canım Eline sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne demek canım beğenmene sevindim :) ♡♡♡

      Sil
  3. Çok hoşmuş ayrıca yeni tasarım hayırlı olsun çok tatlı olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tatlım çok çok teşekkür ederim çok naziksin :)

      Sil
  4. ben de çok severek kullanıyorum

    YanıtlaSil
  5. krem farlar tam bir kurtarıcı :)

    YanıtlaSil
  6. Thanks dear have a nice day :)!

    YanıtlaSil
  7. pek krem göz farı kullanmaya alışamamışım...

    YanıtlaSil

Post Top Ad