Post Top Ad

İncili Pantolon ve Suni Zımbalı Triko

Herkese merhaba. Bugünki kombin postu bu aralar en sevdiğim detaylarla dolu aslında. Sezonun trendi incili pantolonları sık sık görüyoruz zaten. Ben inci modası ve incili jeanleri uzun zamandır severek takip ediyorum açıkçası ve yine bir kendin yap projesinden doğan incili pantolonlar ve hatta incili trikolar bu ara favorim olmuş durumda. Özellikle bu inciler güzel bir şekilde ve estetik sıralanmışsa gerçekten çok hoş oluyor. 

incili pantolon


İncili pantolon Zara, Asos gibi seçkin markalarda adını duyurunca birden tüm moda sektöründe yer almaya başladı. Kimileri kendi pantolonlarına inciler dikerken kimileri de zahmetsizce pek çok mağazada incili jean ve pantolon almaya başladı. Geçenlerde size incili jean den bahsetmiş ve bir kombin önerisinde bulunmuştum :) Bu sefer durum biraz daha farklı.

inci modası

incili jean


Kombindeki incili pantolon Zaful sitesinden. İnce kumaş pantolonun paçalarına sıra sıra dizilmiş inciler sade ve şık bir hava katmış pantolona. Ofis stili kombinler için bence çok şık parçalar ki bugün aldığım beğeni ve övgülerden de bunu gayet iyi anlamış oldum. Sağolsun iş arkadaşlarım çok ilgililer, tarz detaylar gözlerinden hiç kaçmıyor :) Bu pantolonu en güzel stilettolar ile tamamlayacağımı düşündüğüm için sade siyah stilettolarımı tercih ettim. Ve birde tabi ofis stilinin olmazsa olmazlarından biri olan kırmızı blazer ceketimi kullandım. Bu blazer ceketi çok seviyorum ne ile giysem ayrı bir özel benim için.

Birde kısa bir dipnot bu incili pantolonu aldıktan kısa bir süre sonra tıpkısının aynısını Zara'da en çok satanlarda gördüm. Çok güzel bir tesadüf oldu, güzel bir seçim yapmışım en azından. Ama şunu da söyleyim pantolon fiyat olarak Zaful'da çok daha uygun, bu aralar Halloween / Cadılar Bayramı ndan ötürü kargonun ücretsiz olduğunu da düşünürsek çok çok daha hesaplı alınabilir, almak isteyenler bakabilir ben hatırlatayım da :)

 Kombindeki bir diğer benim en sevdiğim ve iyiki de almışım dediğim parçalardan biri de suni zımbalı ince triko. Vücuda tam oturan triko bluz zarif ve şık havasıyla her parçayla kullanılabilir neredeyse. İlk gördüğümde bu benim olmalı dedim. Kollar ve göğüs detayındaki zarif gümüş zımbalar o kadar hoş duruyor ki bayıldım! Zaten bu tarz zarif trikolara hayranım. Beden ölçülerimi de bilince tam tamına istediğim gibi geldi. Suni zımbalı triko da Zaful'dan bu arada.

incili pantolon modelleri

İncili pantolonu sade bir şeyle tercih etmem gerektiğini bildiğim için bu trikoyu giydim. Hani onda da zımbalar var falan diyenler olabilir ama o zımbalar göze batmayan küçük detaylar bence. O yüzden hiç rahatsız olmadım güzel bir bütünlük oldu çünkü :) Çok da içime sinen bir kombin oldu!

üçgen bileklik


Son olarak üçgen detay bileklik de Zaful'dan. Umarım kombini beğenmişsinizdir. Ürünlerden merak ettikleriniz olursa detay ve fiyat bilgisi için linkleri alta bırakıyorum :)

Sevgiler

İncili Pantolon: Zaful
Suni Zımbalı Triko: Zaful
Üçgen Bileklik: Zaful
Çanta: Rosegal

12 yorum:

  1. incili pantolon ve triko benim tarzım olmasa da sana çok yakışmış :)

    YanıtlaSil
  2. fantastic styling;)
    i like your red jacket;)

    http://fashionmakeup-czarnulaxyz.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. Merhaba! :) You look cok elegant. :D

    If you would like to support each other with follow, let me know on my blog:
    Shoot for the stars

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Thanks dear, of course I coming your blog now :)

      Sil
  4. İnciler yılın trendi bu parçalar da çok hoş güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım beğenmene sevindim :)♡♡♡

      Sil

Post Top Ad