Post Top Ad

Kadife ve Nakış

Kadife ve nakış geçen yılda olduğu gibi bu yıl da en çok tercih ettiklerim arasında olacak sanırım. Kadifenin yumuşacık ve asil ruhu ile nakış birleşince bence çok güzel bir uyum çıkıyor ortaya. Zaten nakışı bu dönem yine çok sık göreceksiniz. 2017 trendleri arasında olan nakış modası kolay kolay zirveyi terk etmeyecek belli.

Bu kış en çok bordo ve kırmızıya yatırım yapıyorum gibi gibi :) Çünkü kış ayları bu tonları daha çok tercih ediyorum. Arada istisnalar da olabilir tabi ama bordo ve kırmızıdan hiç vazgeçemiyorum. Bu kombinimde de bunu çok iyi göreceksiniz :)

Kombindeki yarı ispanyol paça bordo pantolon ve kadife nakışlı bluz Giyiver.com sitesinden. Giyiver.com alışverişimi geçenlerde yazmıştım üzerine tıklayarak okuyabilirsiniz. Çok memnun kaldığım online bir alışveriş deneyimi yaşadım. Bu kombindeki kadife bluz ise en sevdiğim parçalardan oldu.

Nakışlı çanta ise Rosegal sitesinden. Çantam hem minik kibar hem de şık bir parça. Birçok şeyle kombinlenebilen bir çanta. Uzun kulpu da var istediğiniz gibi kullanabiliyorsunuz. Üzerindeki gül nakışı çantaya sade bir güzellik katmış.

Bide atlamadan kombindeki deri bilekliğimi de es geçemeyeceğim. Kombine uyum sağlayan nakışlı deri bileklik de Zaful sitesinden. Bu tarz bileği saran kalın bileklikleri evvelden beri severim. Bilmem siz sever misiniz :)

Kombindeki ürünlerin fiyat ve detay bilgisine postun en altından ulaşabilirsiniz :)

kadife modası

nakış modası

nakışlı bluz

nakışlı deri bileklik

nakışlı çanta

Kadife bluz / Velvet Blouse: Giyiver
Pantolon / Pants: Giyiver
Kaşe Mont: FashionMia
Nakışlı Çanta / Embroidery Bag: Rosegal
Nakışlı Bileklik / Embroidery Bracelet: Zaful

13 yorum:

Post Top Ad