Post Top Ad

İninal Kart ile Alışveriş Çok Kolay!

Alışveriş deyince akan sular durur birden özellikle de biz kadın milletinin en iyi ilacı en güzel mutluluk kaynağıdır alışveriş. Artık öyle bir çağda yaşıyoruz ki canımız ne isterse ister mağaza mağaza dolaşıp alıyoruz istersek de online sipariş veriyoruz ve pat kapıda. Tabiki online alışveriş benim en kolayıma gelen şey. Çünkü çalışan bir bayansan ve koşturmacaların hiç bitmiyorsa haftasonunu da ailenle birlikte birşeyler yaparak geçirmek istiyorsan en güzeli online alışveriş (tabi istisnalar da olabilir )

Tabi alışverişlerde her siteye güvenemiyoruz ya da kart bilgilerimizi vermekte tereddüt ediyoruz. Özellikle kredi kartı bilgilerini her yere vermek pek de doğru değil açıkçası. Bankamatikler de her yerde geçmiyor bazı sitelerde sadece kredi kartı ile alışveriş yapabiliyorsunuz. O zaman da ben gibi kredi kartı kullanmıyorsanız eş dosttan kart istemek zorunda kalıyorsunuz. E buda bi yere kadar. İşte tam da bu noktada imdadınıza koşan kartla tanıştırayım sizi: İninal kart.

ininal


Nedir İninal Kart?

Para yükleyip anında hem internette hem de mağazalarda kullanabileceğin güvenli alışveriş kartı. İnternet derken yurt içi ve yurtdışı Mastercard logosu geçen tüm Storeler de oh be diyerek kullanabileceğiniz bir kart. Hele de Paypal artık Türkiye'den elini çekmişken, yurt dışı alışverişlerinizde de sizi rahatlatacak bu kartı bir kaç kolay işlemle edinebiliyorsunuz. Ayrıca İninal kart almak için yaş sınırı 12.

İninal Kart Nereden Alınır?

Hemen sana en yakın PTT şubelerinden, Migros, Mjet, D&R, Teknosa, Bimeks ve seçkin gazete satış noktalarından satın alabilirsin. Kart ücreti 5 tl. Ben PTT den aldım içerisinde de en az 10 tl yükleyerek alabiliyorsunuz, ve yüklediğiniz tutarı da alışverişinizde kullanıyorsunuz. Aylık kart kullanım ücreti 2 tl. Ama kartınızın içerisinde para yokken bu ücret ya da geçmişe yönelik ücret tahsil edilmiyor. 

Karta para yüklerken de yine aynı kanallardan yükleyebiliyorsunuz. ING bank atm lerdeki kartsız işlemlerden de ücretsiz yükleme yapabilirsiniz. Ptt ve Migroslarda da makul bir ücret karşılığı yükleme yapabiliyorsunuz.

İninal Cüzdan

Kartınıza ilk yüklemede 300 tl kadar limitiniz var. Ama bu limiti aylık 750 tl ye kadar yükseltebilmek için telefonunuza ben gibi İninal Cüzdan ı indirip hem hesap hareketlerinizi ve bakiyenizi takip edip hem de  kartınızı kişiselleştirebilirsiniz. Bu işlemi ininal.com.tr online işlemlerden de yapabilirsiniz. Kişiselleştirdiğiniz kartınıza artık başka kartlardan EFT de yapabilirsiniz.

Ben şimdi İninal kartım ile ilk alışverişimi yurtdışından yapacağım. Almak istediğim birkaç ürün vardı hemen onları alıp ilk deneyimimi yapmak istiyorum. Alışverişim gelince belki onunla da ilgili bir yazı hazırlarım. Sizler de kolay ve güvenli alışveriş için hemen bir İninal kart edinebilirsiniz.

Sizler nasıl buldunuz? Kullanan var mı? 

Sevgiler

23 yorum:

  1. Keyifli alışverişler Ümrancim 💕

    YanıtlaSil
  2. hiç bilmiyordum bunu çok iyiymiş hemen bakacağım.. oldukça da güvenli görünüyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de son zamanlar öğrendim gerçekten harika bişey! hele de bizler için kaçınılmaz fırsat tavsiye ederimm: )!

      Sil
  3. cok akillica bir sey olmus canim.bu kart. gunumuzde cogu yere guvenemiyorsun nu guzel olmus yukle harca. hem guvenli hem pratik 😊 iyi alisverisler ümrancim 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen canım hem akıllıca hem de bir yere bağımlılığın yok kendi belirlediğin kadar harcama yapabiliyorsun :)

      Sil
  4. Yalnız bu çok iyi olmuş gerçekten, epey sevdim uygulamayı! Ben sanal kart kullanıyorum; ama, Paypal alternatifi olarak da gayet iyiymiş. Teşekkürler bilgi için, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Başakçım ben de bu yüzden sizlerle paylaşmak istedim bence de Paypal alternatifi olarak çok iyi :)

      Sil
  5. bende düşünüyordum acaba paypal yerine bunu kullanabilirmiyim diye anlatman iyi olmuş. Zaful v.s. için kullanabiliyormuyuz bize yatırırlarken ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım kart alışveriş için cok iyi ama bildiğim kadarı ile sadece burada bahsettigim kanallardan yükleme yapılabiliyor dolayısıyla oradan yükleme yapılamıyor ama ileride onunla ilgili de bir gelisme olursa süper olur :)!

      Sil
  6. Duymuştum ama ayrıntısını bilmiyordum. Teşekkürler canım :)

    YanıtlaSil
  7. Bu kart çok iyiymiş edinmeliyim :)

    YanıtlaSil
  8. Çok pratik bizde de var kartsiz olani da var aylik bütçesi kadar alsa insan harcamayi da kontrol altinda tutar. Yoksa online alisveriste ipin ucu kaçiyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle canım kendimizi kontrol edebilmek açısından da çok iyi :)

      Sil
  9. Ben inanılmaz güven duydum ve aklıma yattı. Artık sanal kart oluşturmadan güvenli alışveriş yapabileceğim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle canım ben de çok sevdim çok işimize yarayacak :)

      Sil

Post Top Ad