Post Top Ad

Vileda Windomatic Cam Temizleyici

Herkese merhaba. Bugün sizlere henüz Türkiye'ye yeni gelen ama yurtdışında falan çok yaygın olan biz ev hanımları için müthiş pratik bir üründen bahsedeceğim: Vileda Windomatic. Bu ürünü gerçekten sizlerle paylaşıyor olmaktan mutluluk duyuyorum çünkü temizlik deyince hele de biz çalışan kadınlara en güzel çözümler teknolojinin bizlere en büyük getirisi olan akıllı aletler. Bize o işi en kısa sürede ve en güzel yaptıran alet candır tıpkı Windomatic gibi.

vileda windomatic cam temizleyici

Windomatic Nedir?

Vileda'nın yeni buluşu Windomatic cam temizliği olayına harika çözümler getiriyor. Bi kere camlarda leke ve iz bırakmayan başlığı ile kirli suyu güzelce vakumluyor ve hem yatay hem de dikey olarak rahatlıkla kullanılabiliyor. Wintomatic in en güzel özelliği pencere pervazlarında veya zeminde damlacıklar bırakmaması ve pürüzsüz bir temizlik yapması.

Windomatic Nasıl Çalışır?

Windomatic şarj edilebilir batarya ile çalışıyor. Şarj ömrü ne kadar tam test edemesem de bir kaç kez kullanmama rağmen hala şarjı bitmedi. Bu da sanırım şarj ömrünün de iyi olduğunu gösteriyor. Windomatic ayrıca kablosuz bir ürün, kulpu sayesinde çok rahat kullanılabilen hafif de bir temizleyici.

Üzerindeki tuşa bastığınız anda alet çalışmaya başlıyor ve kenarlardan da soğuk bir hava geliyor. Bunu hissedebiliyorsunuz. Tekrar aynı tuşa bastığınız anda da duruyor. Başlığı hafif oynar başlık o yüzden size işinizi yaparken kolaylık sağlıyor. 

vileda wintomatic kullananlar

Pencerenizi köpüklü bir su ile ıslattıktan sonra ya da camsil de olabilir Vileda Wintomatic ile hem yüzeydeki kiri hem de köpüklü suyu temizliyorsunuz. Windomatic tüm kirli suyu altındaki çıkarılıp takılabilen su haznesine biriktiriyor. Ve siz de o hazneyi çıkarıp suyunu boşaltarak tekrar kullanıyorsunuz. Bu arada bu hazneyi bulaşık makinenize de atıp güzelce yıkayabiliyorsunuz.

Windomatic Kullanım Alanları

Vileda Windomatic kullananlar bilir ki aslında pek çok kullanım alanı var. Esasında cam temizliği için anılsa da cam ve parlak tüm yüzeyler için kullanabilirsiniz. Evinizde, ofisinizde, parlak yüzey mutfak dolapları ya da cam masanızda, araba camlarınızda ve aklınıza gelebilecek daha bir çok şeyde Windomatic başrolde. 

Yani hanımlar artık cam temizlemek çok kolay ve arta kalan zamanınızda bol bol kahve keyfi yapabilirsiniz :) Saatlerce cam silip bide kurutmaya uğraşmalara falan artık son! Keşfetmek için geç kalmadınız!

Sorularınız olursa bana @pembedunyammm instagram hesabımdan ulaşabilirsiniz.

18 yorum:

  1. çok güzel bir ürünmüş canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle çok pratik ve çok kullanışlı!♡♡

      Sil
  2. yaaaa hemen almam gerek bundaaan 😔 son zamanlarda üsengecligimin zirvesini yasiyorken, bu tam da ihtiyacim olan sey😊 yorumun icin tesekkurler Ümrancim 😊❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de bakmalisin çok hafif ve çok rahat uygulanabilen bi alet :) baya baya camları da leke yapmadan çok güzel ve hızlı temizliyor :)☆☆☆

      Sil
  3. Ne kadar pratik bir ürün, her eve lazım :)

    YanıtlaSil
  4. great post
    https://bysinkj.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. Çok pratik bir ürünmüş :)

    YanıtlaSil
  6. Bayan blogcular erkek blogculara göre daha kaliteli içerikler oluşturuyor. İşte kanıtı..

    YanıtlaSil
  7. çok ilginç ev temizliğini genelde ben yapmıyorum ama bakayım buna lazım olur :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evde arabada bi çok şeyde pratik bir ürün :)

      Sil
  8. Ne kadar pratikmiş, ben de bakayım...

    YanıtlaSil
  9. pratik bir ürünmüş ilk kez gördüm:)

    YanıtlaSil

Post Top Ad