Post Top Ad

Flormar Ultra Soft Lipliner / 002 Bordeaux

Vee selam :) Bugün sizlere makyajımda sıklıkla kullandığım bestlerimden birinden daha bahsedeceğim. Uzun zamandır kullandığım bir ürün ve öyle ki farklı işlevlerde de kullandığım bir ürün. Kendisi huzurlarınızda: Flormar Ultra Soft Lipliner 002 Bordeaux :) Bu dudak kalemiyle tanışmadan önce bildiğim kadarıyla Flormar'ın bu renkte bir mat ruju da var onu henüz denemedim. Bu kalemle de geçtiğimiz koleksiyonu City of Stars sayesinde tanışma fırsatı buldum.

flormar dudak kalemi bordeaux

Bir rengi çok severseniz emin olun onu her yerde kullanabilirsiniz :) Normalde kendisi bir dudak kalemi olsa da ben bu kalemi hem ruj hem dudak kalemi hem de göz kalemi(göz altı için) çok severek kullanıyorum. Flormar ultra soft lipliner 002 Bordeaux biraz kahve gibi biraz da bordo gibi ama ikisinin harmanlanmış hali mükemmel bir renk. Bordo şarabı diye geçiyor. Yumuşacık ucuyla çok rahat uygulama yapabiliyor, dudak hatlarınızı da belirginleştirerek güzel bir vurgu yapabiliyorsunuz. 

Ben gibi kumral ve esmer tenlilere en yakıştırdığım renklerden biri. Uygulanmış halini hemen altta göreceksiniz. Ben inanılmaz beğendim özellikle bu mevsimlerde sık tercih ettiğim renklerden biri ve kalem performans olarak çok başarılı..

Flormar ultra soft lipliner

flormar bordeaux dudak kalemi

Peki bu kalemi göz makyajımda nasıl kullanıyorum? Dileyen göz kalemi gibi göz kapaklarına da uygulayabilir elbette ama benim tarzım bu kalemi göz altına uygulayıp göz makyajımı daha da belirginleştirmek ve baking bir makyaj oluşturmak. Yani bence göz makyajını tamamlayan en güzel unsurlardan biri göz altına uyguladığımız makyaj. Daha vurgulu daha sıcak tonlu bir makyaj ve keskin bakışlar! İşte kalemin göz altına uygulanmış halini de aşağıda göreceksiniz.

Kahve ve tarçın tonlu makyajlara çok güzel yakışıyor, ben de bu renkleri çok sık kullanıyorum :)


Bu kadar bahsetmişken Flormar Ultra Soft Lipliner dudak kalemlerini buradan satın alabilirsiniz. Benden bu kadar :) Siz nasıl buldunuz ya da ne düşünüyorsunuz? Beğendiniz mi? Yorumlarınızı beklerim..

Sevgiler

10 yorum:

  1. Sanada çok yakışmış güzelim sevgiler:))

    YanıtlaSil
  2. ooo çok güzel taşıyosuuuun bunları daaa :)

    YanıtlaSil
  3. Çok yakışmış canım :) iki amaçla kullanılmasıda çok güzel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canimm çok teşekkür ederim valla çok sevdim ben de en favorilerimden :)!!!

      Sil
  4. ben de bunu ve diğer kahve tonunu göz kalemi olarak kullanıyorum o kadar sevdim ki elim başkasına gitmiyor.. :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Diğer kahvesini de merak ettim bulursam alayım gerçekten çok sevdim bu kalemi :)

      Sil
  5. Benimde tercihim hep flormar😊 bu da ayri bir guzel olmus❤

    YanıtlaSil

Post Top Ad