Post Top Ad

Gabrini Matte Lipstick Crayon İnceleme

Selam herkese.. Bu haftaya da karla başlangıç yaptıysak tamamdır :) Özlediğimiz kar nihayet Cumartesi gecesi bizi selamladı ve her yer tertemiz bir beyaza büründü ve soğuk kış akşamlarına iyiden iyiye alışmaya başlasak iyi olacak sanırım :) O zaman hadi gelin biraz yeni ürünler inceleyelim beraber :)

Biliyorsunuz Gabrini son dönemlerde ürün portföyünü geliştirmeye başladı. Yeni yeni ojeler, metalik göz farları, mat dipliner derken şimdi de mat lipstick crayonlar çıkardı. Kesinlikle çok sevdiğim bu kalem rujlar bence en güzel atakları oldu. Tam da kış mevsimine kendimizi ve makyajımızı hazırlarken :)



Gabrini Matte Lipstick Crayon Ruj; beklediğinizden çok daha yumuşacık sürümlü, rengini anında veren ve kullanışlı renkleriyle herkesin gönlünü çalabilecek rujlar. Dudaklardaki duruşları kadar nemlendiricilikleri ile de bence baş köşede yer alması gereken rujlardan. Ben bu ara çantamda en az iki rengini bulunduruyorum :)

Tabiki benim efsane renklerim 07 ve 08. Biri çok tatlı bir nude diğeri ise kahve tonlu. Ama dudakta duruşları var ki kullan kullan sıkılmam herhalde :D Tabi diğer renklere de haksızlık etmeyeyim onlar da çok hoşlar ama benim kendime en çok yakıştırdığım iki renk bunlar.

Bu arada tabiki ben bir tanesini unutup bendeki diğer 5 rengini de sizler için denedim. Bakalım siz en çok hangi rengi beğeneceksiniz? Ya da en favoriniz hangisi :)?

gabrini matte lipstick crayon 08

Şimdiden mutlu bir hafta dilerim..

14 yorum:

  1. 07 ve 08 numaralı rujları çok yakıştırdım sana ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inan benim de en sevdiğim renkler oldu bu ikili çok teşekkür ederim canım :)!!

      Sil
  2. Çok natürel renkler 💕

    YanıtlaSil
  3. Hepsi de çok yakışmış canım :)

    YanıtlaSil
  4. Renkler ço güzel, güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  5. Çok güzel durmuş renklerine bayıldım. Güle güle kullan...

    YanıtlaSil
  6. Çok güzeller canım sanada çok yakışmış 8 ve 7 favorim 💋💕💜

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler bebeğim aynı renkler favorimizmiş :)

      Sil

Post Top Ad