Post Top Ad

Kahverengi Kaban ve Zımbalı Çanta

Kesinlikle beni tanımlarken kullanabileceğiniz 3 renkten biri kahverengidir :) Bunu en basitinden yıllardır hiç değiştirmediğim saç rengimden de anlayabilirsiniz ki hem makyajda hem de kıyafetlerde kesinlikle vazgeçilmez rengim kahverengidir!

Bi kere sıcak bir ton. Kış kombinlerinde özellikle içinizi ısıtacak birşeyler arıyorsanız kahve tonlu parçalar kullanmayı deneyebilirsiniz. Tıpkı benim bugünkü kombinimdeki kahverengi kaban gibi :) Açık kahverengi kabanım Zaful sitesinden. Çok severek bol bol kombinleyebileceğim bir kaban. Bu aralar zaten kahve ve sarı tonlarına takmış durumdayım. Yılın ilk kahve kabanını da böylece aldım gitti :) Bu arada kahve ile yeşil ne kadar da yakışıyormuş. Ben ikisinin bu denli uyumunu ilk kez bu kombinde gördüm :)

Kombindeki diğer bir parça ise kahverengi zımbalı çanta. Sade ve bir o kadar şık bir çanta bana göre. Kahverengi çanta Rosegal sitesinden. Zımba detayları var. Yine sık kullanılabilecek bir parça. İçerisinde bol bol gözü de var e daha ne olsun :)

O zaman haftaya güzel başlayalım, herşey gönlümüzce olsun :) Kombin ayrıntıları için postun en altına uğramayı unutmayın. 

zaful kaban


2017 kaban trendleri


zımbalı çanta

Kaban: Zaful
Botlar: Flo
Çanta: Rosegal

15 yorum:

Post Top Ad