Post Top Ad

Gamiss Ev Alışverişim

Yazmaktan en çok haz aldığım yazılardan biridir alışveriş yazıları. Gamiss den daha önce bir kaç kez giyim üzerine bişeyler almıştım ama bu sefer bi değişikliğe gidip tamamen ev odaklı dikkatimi çeken birkaç şey aldım ve sizlerle de paylaşmak istiyorum. Tabi bu alışverişi yaparken valentines sale 2018 kampanyalarından da faydalandım. Gamiss ev alışverişimde 3 farklı ürün var. Üçü de aynı anda geldi. Hasarsız bi şekilde tamamen korunaklı ve sapasağlam elime ulaştılar.

Peki ben neler aldım? İlk olarak tabiki en başta dikkatimi çeken aslında bembeyaz mini bir paspas olan ama tabi biz bloggerların hayal dünyası çok geniş malum :D Onu ister paspas olarak isterseniz de ürün çekimlerinizde zemin olarak kullanabilirsiniz. Her ikisi için de çok kullanışlı. Kaydırmaz paspas. Yumuşacık. Birkaç farklı ebatı var ayrıca siz arzu ettiğiniz ölçüyü seçebiliyorsunuz. Benim seçtiğim paspas tam tahmin ettiğim gibi geldi ve hemen yerini buldu bile :)

kaydırmaz paspas beyaz

Bir de bu Valentine Day (Sevgililer Günü) günlerine özel rengarenk ışık veren led gece lambaları yurtdışı alışveriş sitelerinde bu ara pek bi trend oldu biliyorsunuz. Neredeyse her sitenin daha giriş sayfasında bu gece lambalarını görebilirsiniz. Farklı renk ve efektlerde satılan bu gece lambalarını da merak ediyordum. Tam kafamda düşündüğüm gibi gelmedi, çok basit bi düzenekmiş aslında ama o renkli balonlar falan hoşuma gidince aldandım diyeyim :) İncecik bir led var ve LOVE yazısı üzerinde de balonlar. Gece lambasının önündeki tuşa parmağınızla basarak renk ayarını yapabiliyorsunuz. Çünkü 7 farklı renkte yanabiliyor. Usb kablosu ile çalışıyor.

led gece lambası

Vee son olarak yine sevimli balonların enerjisine dayanamayarak aldığım keten yastık kılıfları var. Gerçekten çok şirinler. Ayrıca ebatları da bayaa büyük :) Yine üzerinde "Happy Valentine Day" yazılı bu yastık kılıfları da şirin hediye seçenekleri arasında yer alabilir. 

balonlu yastık kılıfı

İştee son zamanların alışverişlerinden biri daha. Ürünleri beğendiyseniz linklerini aşağıya bırakıyorum. Veee görüşmek üzere diyorum :)

Kaydırmaz Paspas: Gamiss
Led Gece Lambası: Gamiss
Yastık Kılıfı: Gamiss

21 yorum:

  1. Ay o paspasın yumuşluğuna bayıldım yaa!!! Güle güle kullan! Ben böyle büyük parçaları gümrük nedeniyle almaya çekiniyorum, sende bir sıkıntı oldu mu Ümran'cım? Öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canımm çok teşekkür ederim en faydalı parça o oldu sanırım :) bu arada bu alışverişte kesinlikle gümrük problemi yaşamadım çünkü paspas zaten bi kaç kat sarılmıştı ve çok hafifti ve ptt kargo ile geldi onun da etkisi var sanırım ama aklında olsun gümrük sıkıntısı yaşamadım tatlım :)

      Sil
    2. Haha süper o zaman! Ya çünkü geçen Kübra bir bot aldı, o gümrüğe takıldı... ondan beridir hacimli bir şey istemeye korkar oldum. Deenerim o zaman şansımı :) teşekkürler yanıt için, öperim!

      Sil
    3. ne demek canım bazı kargolar gümrüğe takılabiliyor malesef onu kestiremiyoruz, benim de gümrüğe takılanlar oldu ama özellikle DHL,ARAMEX gibi kargolar takılıyor :/ keşke hepsi ptt ile gelse :)

      Sil
  2. o lambaya bayıldım ben...

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel seçimler canım, güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  4. Paspas en sevdiğim türde ama o lambalar inanılmaz tatlıymış :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet lamba çok şirin 7 farklı rengk de yanınca :D

      Sil
  5. güle güle kullan. Ben de Mirza ya lambanın kedilisini almıştım çok sevdi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay çok iyi yapmışsın güle güle kullansin o da canım :)

      Sil
  6. Thank you dear kisses ♡♡♡

    YanıtlaSil
  7. Halıyı çok beğendim güle güle kullanın 😉

    YanıtlaSil
  8. Pas pas tam aradığım gibi hepsi çok güzel, güzel günlerde kullan canım 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. süpermiş o zaman çok teşekkür ederim Çağlacım :)

      Sil
  9. böyle değişik siteleri nereden biliyorsun arkadaşım :)

    YanıtlaSil
  10. Paspas ve yastık kılıflarını çok beğendim canımm :) Mutlulukla kullan :)

    YanıtlaSil

Post Top Ad