Post Top Ad

Pretty By Flormar Makyaj Ürünleri

Aslında Pretty By Flormar ürünleri hesaplı alışveriş yapmak isteyen kadınlara hitaben daha çok. Ayrıca kaliteli ve rengarenk bir ürün portföyüne sahip. İçerisinde yok yok. Pretty By Flormar fondöten, farlar, maskara, mat rujlar, terracota allıklar, eyeliner vs vs. Aradığınız birçok ürünü rahatlıkla bulabileceğiniz Pretty By Flormar ürünlerini gelin birlikte biraz mıncıklayalım.

pretty by flormar ürünleri

Geçtiğimiz günlerde Flormar'dan bir paket almıştım. Bu yeni markasının ürünlerini deneyeceğim için heyecanlandım. Hatta birkaçı tanıdık geldi. Kimini gelir gelmez denemeye başladım. Kimini de kullanmak için elimdeki diğer ürünlerin bitmesini bekliyorum. Sırası ile şöyle bir ön inceleme yapacak olursak;

Pretty By Flormar Cover Up Fondöten; hafif yapılı. Kapatıcılığı fena değil. Spf 15 içeriyor. Renk olarak tenime uyan bir ton o yüzden sevdim! Çok detaylı yazısını kullandıktan sonra paylaşacağım :) 

pretty by flormar fondöten

Bu arada bendeki numarası 03 Light İvory. 4 çeşidi daha var en açık renkliler için de Porcelaın i öneririm.

pretty by flormar blog

Ben Pretty By Flormar rujlarını daha doğrusu mat lipsticklerini çok sevdim! Neden derseniz mat lipstick olup hem aşırı mat olmayan hem de dudakları kurutmayan, kremsi yapıda ve yoğun pigmentli rujlar. Fırça yapısı oldukça kullanışlı ve tek katta yoğunk renk veren bu güzel rujlardan mutlaka makyaj koleksiyonunuza eklemelisiniz!

Aşağıda çok sevdiğim rengi Dark Rosewood var. Tabiki benim rujlarda olmazsa olmazlarım kahve alt tonlu nude tonlar. O yüzden bu tarz tonları bulup da kaçırmam imkansız :) 

pretty by flormar ruj

Volumising Mascara ile daha önceden tanışmıştım. Yanılmıyorsam Cozzy Beauty kutusundan çıkmıştı. Bu maskara benim pek beklentilerimi karşılamasa da makyaja yeni başlayanlar için iyi bir seçenek olabilir. Günlük makyajı kurtarır. Ben kirpiklerimi hem tek tek ayırıp hem güzel hacim veren maskaraları seviyorum. Bu maskaranın fırçası ürünü fazla alan bir yapıya sahip. O yüzden pek bana hitap etmedi ama kişiden kişiye göre durum değişebilir.

pretty by flormar mascara

Bu arada Pretty by Flormar Baked Blush allıkları benim yine en tuttuklarım arasında. Bu terracota allıklar özellikle yaz aylarının vazgeçilmezleri ve ışıl ışıl ve sağlıklı görünen makyajların olmazsa olmazları.

Toplamda 3 rengi var. Bendeki Shimmer Bronze. Pembeli bronzlu bir allık. Ama siz daha da bronz olayım ne zarar çıkar derseniz tavsiyem diğer iki rengi incelemeniz. Onlar çok daha bronz makyaj sevenler için. Yapıları yumuşacık ve yoğun renk pigmentine sahip. En çok tuttuğum allıkları aynı zamanda.

terracota allık

Yanındaki mat far da 02 Nude Beige. Tam bir aydınlatıcı rengi. Çok işime yarayacağına eminim. Özellikle kaş kemiklerini aydınlatmak için rahatlıkla kullanılır.

pretty by flormar far

Hemen altta da Baked Blush Shimmer Bronze nin swatchını göreceksiniz. Beyaz tenlilere daha çok yakışacağını düşünüyorum ben :)

pretty by flormar terracota allık

Bu arada eyelinerden bahsetmeyi unutmuşum :D Likit Eyeliner'i bence performans olarak gayet güzel. Tek katta rengini güzel veriyor ve ince fırçası ile çok rahat uygulanıyor. Zaten benim için dipliner lar öldü artık kesinlikle kullanamıyorum ve sevmiyorum. Ne kadar ince uç o kadar iyi! Rengi öyle silik bir renk de değil. Ama sadece kalıcılık noktasında biraz daha iyi olsaydı keşke :/ Onun dışında gerçekten fiyat/performans olarak çok iyi.

İşte benim gözümden Pretty by Flormar Makyaj Ürünleri. Tabiki bu yazı bir önceleme. O yüzden çok fazla bir detaya girmedim. Çok sevdiğim ürünlere deneme önceliği vereceğim ve çok yakında detaylı yazıları ile sizlerle olacağım. Pretty By Flormar ürünlerini Gratis'lerde bulabilirsiniz. Sizler en çok hangi ürünlerini sevdiniz?

Beni diğer sosyal medya hesaplarımdan da takip etmeyi unutmayın :)

İnstagram: pembedunyammm
Pinterest: pembedunyammm

Facebook: Pembe Dünyam Blog

19 yorum:

  1. Flormarın dönem dönem bazı ürünlerini kullanıyorum ama likit mat lipstick denememiştim..Bakılabilir tekrar :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mat lipstick öyle güzel ki mutlaka denemelisin canım :)

      Sil
  2. Eyeliner'ı baya sevildi. Bence uygun fiyatıyla güzel alternatif sundu marka.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eyelineri evet seveni çok ben de baya iyi buldum..

      Sil
  3. çok güzeller güle güle kullan Ümrancım :)

    YanıtlaSil
  4. terra cota allığı severim sanmıştım en çok ama mat ruj ve özellikle fondöten bütün beklentilerimi aştı ve favorim oldular..:-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fondöteni hemen denemeye başlayayım o halde ruja bende bayıldım!!!!!:)

      Sil
  5. Sanırım markanın bir dönem çıkardığı seriydi "Pretty" hatta birçok ürününden edinmiştim. Şimdi yan marka olarak satışa sunulmuş galiba. Ürünleri güzeldir, güle güle kullan...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle canım, daha hesaplı bide çok teşekkür ederim :)

      Sil
  6. Geçen yaz bu markanın merak ettiğim tüm ürünlerini toplamış ve blogda da yazmıştım :) Likit rujlarına sıra gelmemişti ama o Drak Rosewood rengi ne güzel durmuş sende! Güle güle kullan canım, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canimm evet bu renk benim rengim adeta! Çok çok teşekkür ederim sen de iyi yapmışsın valla :)

      Sil
  7. This lipstick shade looks fantastic! I want to try this brand)

    YanıtlaSil
  8. Thank you dear kisses ♡♡

    YanıtlaSil

Post Top Ad