Post Top Ad

Puantiyeli Hırka

Soğuk kış günlerinde elbise, etek, pantolon ya da taytlarla yapılan hırka kombinlerini seviyorum. Geçenlerde de Shein sitesinde gezerken yumuşacık yumoş gibi ve üstelik üzerinde tatlı puantiyeler olan bir hırka buldum :) Evde ya da ofisteyken eğer üzerime ince bişey giydiysem elim hemen hırkalara gidiyor. Özellikle uzun ve salaş hırkaları pantolon ya da taytlarla kombinlemek günlük hayatta en sık tercihlerimden.

Sevdiğimiz bazı şeylerin illa moda olmasına gerek yok zaten benim ruhum neye yatkınsa ben giyeceğim parçaları ona göre şekillendiriyorum ve favorilerimden asla vazgeçmiyorum. Uzun hırka kombinleri de benim için o kadar özeller. Ayrıca ne giyeceğim neyle kombinleyeceğim derdi pek olmayan ama sizi sıradanlıktan da kurtaran uzun hırkalardan sizler de gardrobunuza ekleyebilirsiniz. Gri puantiyeli hırka Shein sitesinden. 

Ben bu hırkayı, ürünlerini ve özellikle şık ayakkabı modellerini çooook sevdiğim Jollychic sitesinden aldığım zincir detaylı topuklu botlarım ile kombinledim. Bu botlardan bu yazıda çok fazla bahsetmeyeceğim sizlere çünkü onlardan ayrı bir kombin yazısında detaylıca bahsedeceğim. Jollychic firması ve ürünleri çok değerli benim için çünkü çok kaliteli ve şık bir ürün portföyü var. Her sene bu siteden yeni bişeyler almayı seviyorum. Onları da en yakın zamanda kombinleyip paylaşacağım.

Kombin detayları için en alttaki linklere tıklamayı unutmayın. Şimdiden mutlu haftasonları!

puantiyeli hırka

uzun hırka modelleri


moda blogları


2018 bot trendleri

Puantiyeli Hırka: Shein
Botlar: Jollychic

16 yorum:

  1. Bende onceden hirka kullanirdim sık sık. Sonra bir ara sıkıldim cunku inanilmaz hirka yogunlugum oldu 😁 evlenirken de cogunu kardesime birakip gelmistim. Ama paylasimindan sonra hirkalara tekrar ozenmedim degil hani🙄 kombinin cok guzel olmuuss, botlarin yazisini merakla bekliyorum🤗

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inanırmısın aynı ben de önceden çok sık kullanırken bi ara sıkılmış ve bırakmıştım ama baktım ki özlemişim yeniden :) ara arasipariş vermeye başladım :) botlar da inan çok hoş hemen yakında yazacağımm..

      Sil
  2. çok güzel botlarla da gayet uymuş :-)

    YanıtlaSil
  3. Kışın en sevdiğim yanlarından biri de salaş hırkalar ^^

    YanıtlaSil
  4. very sweet cardigan! lvoe it)

    YanıtlaSil
  5. Hırka çok güzel ama ben botları daha çok sevdim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımsın ben de çok sevdim onları hatta bu hafta onları da detaylı paylaşacağım kombiniyle birlikte :)♡♡♡

      Sil
  6. Çok şık bir hırka. Güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  7. çok güzel, botlar daha güzel :)

    YanıtlaSil

Post Top Ad