Post Top Ad

Yeni Trend: Peluş Kürk

Herkese merhaba. Sıcak geçirdiğimiz haftayı Pazar'la birlikte yeniden soğuk havalara bıraktık ve burası bugün yine çok soğuk! İliklerinize kadar işleyen bir soğuk üstelik. Tam da bu soğuklarda içinizi ısıtacak, sıcacık bir trend ile karşınızdayım bugün: peluş kürk. Ve ona eşlik eden sevimli ponponlu peluş şapka. Sokak stilinden vazgeçemeyenler için peluş trendi bu aralar baya baya sevilmiş durumda. Tabiki bu yazımda bahsedeceğim peluş kürk de bu trendin en sevimli parçalarından ve yapay kürk

Mavi sever misiniz? Peki ya gece mavisi. Ben çok severim. Bugünkü kombine eşlik eden gece mavisi peluş kürk Zaful sitesinden. Peluş şapkayı da oradan aldım. Ve ikisi ayrı parçalar olmasına rağmen bildiğiniz takım gibi oldu :) İkisinin uyumunu inanılmaz sevdim. Peluş kürk şu zamana kadar kullandığım en yumoş, en yumuşacık en sevimli şey desem :) Ve adamlar o kadar güzel düşünerek bu kürkü yapmışlar ki çok güzel bi detaydan bahsedeceğim mesela size. Bu peluş kürkün cepleri dahi peluş. Adamlar yapmış gerçekten! Ellerimi ceplerime attığımda nasıl güzel ısınıyor nasıl mutlu oluyorum anlatamam. Küçük bir detay mesela ama çok hoşum gitti benim :)

Kim gördüyse çok sevdi bu peluş kürkü. Şapkayı ise yine çok beğenip almıştım aynı renk aynı peluş sevimli bir ponpon detay yine aşırı sevimlilik!!! Yani bugünkü kombin tam benlik :)! Sizler de bu soğuk günlerde sıcacık tutan şeyler arıyorsanız yapay peluş kürkler mutlaka aklınızda olsun.

Duruş itibariyle fazlaca dikkat çeken bu peluş kürkü ben de mümkün olduğunca sade parçalar ile kombinlemeyi tercih ettim. Mavi bir jean ve simli botlardı ona eşlik edenler. Simli botlarımı da Dresslily den almıştım bi ara. Ve çok sevdiğim bu botları sıklıkla kullanır oldum. Saat de sevdiceğimin hediyesi bu arada :)

Unutmadan kombine eşlik eden ponponlu küpeler de Rosegal sitesinden. Çok sevince hem mavisini hem de kırmızısını almıştım. Ebatları ponponloru çok hoş ve çok sevimliler :)

Umarım kombin detaylarını sevmişsinizdir :) Ürünler ve detayları için postun altına bekliyorum. Şimdiden harika bir hafta diliyorum!

peluş kürk

peluş kürk mont

peluş kürk modası


suni kürk

sokak trendi

ponponlu küpeler

peluş kürk detay

Peluş Kürk: Zaful
Peluş Bere: Zaful
Botlar: Dresslily
Ponponlu Küpeler: Rosegal

11 yorum:

  1. You look fantastic;)
    I like your fur;)

    http://fashionmakeup-czarnulaxyz.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. küpeler çok şeker, peluş kürkte yumuşacık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet nasıl yumuşacık hem de teşekkürler canım :)

      Sil
  3. pofidik pofidik beybi harikaa

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canımmm tavsiye ederim çok yumoş çok seversin :)♡♡♡

      Sil
  4. ay küpelere bayıldım :-))

    YanıtlaSil
  5. Bu kürke, rengine ve bereye baaa-yıl-dııım!!!! Hatta bugün kendime de baktım ama bu boyla tam bir mavi ayı yavrusuna dönerim diye vaz geçtim ahahaha :) sanaa çok yakışmış canım, güle güle giy!

    YanıtlaSil

Post Top Ad