Post Top Ad

Gratis Alışverişim

Eksikler hiç bitmez. Ve bittikçe de yenilemek lazım malum :) Geçtiğimiz Cumartesi klasik bir Gratis alışverişi günüydü benim için. Hem eksikleri tamamlamak hem de bi göz atmaktı amacım ne var ne yok. Sakin alışveriş günlerine zaten bayılıyorum. Peki ben neler aldım birazcık bakalım :)

gratis alışverişi

gratis alışverişim

Gratis alışverişimin başlıca sebebini itiraf edeyim. Uzunnn zamandır kullandığım ve üzerine henüz onun kadar iyisini tecrübe etmediğim mükemmel mat eyelinerim Alix Avien e yeniden kavuşmaktı asıl amacım. Cosmetica sitesinde de satışı var aslında ama kargo ücreti, bekleme süresi vs çok bekleyemezdim :) Bi an evvel kavuşmam lazımdı ona. Bu arada çok sevdiğim ve size de kesinlikle önerdiğim Alix Avien mat eyeliner hakkındaki yazıma üzerine tıklayarak ulaşabilirsiniz. Net söyleyim süper mat, süper kalıcı ve süper keskin siyah bir eyeliner! Fiyatını tamamıyle hak ediyor, bazılarına tuzlu gelse de. Fiyatı da 39 tl şu an.

alix avien mat eyeliner

Yine biten makyaj temizleme pedlerini yeniledim. Bu sefer Benri'nin klasiğin dışında henüz yeni keşfettiğim ve yeni bir ürün olan Benri Organik Kare Makyaj Temizleme Pamuğu nu aldım. Organik sertifikalı olması dikkatimi çekti ve hoşuma da gitmedi değil. Organik ürünler önceliğimiz her zaman. Deneyelim görelim. Bu arada 50 tane var içinde ama fiyatını hatırlayamadım. Yanına da kulak çubuğunu eklemeyi ihmal etmedim tabi en çok bitenlerden.

benri makyaj temizliği

Flormar glitter ojeyi de görür görmez almak istedim. Sıcak renk tonu çok hoşuma gitti zaten bu renklerin hastasıyım. Hemen denedim hatta. Ve aşağıda sonuç :) Altına Flormar sütlü kahve 02 Amber üzerine de bu yeni bebek Flormar GL 16 Golden Orchid denedim. Çok tatlı bişey çıktı ortaya rengini yansıtabilmiş miyim bilmiyorum ama :)

glitter ojeler

flormar ojeler

Vee işte bu kadar. Birkaç buraya eklemediğim temizlik ürünüyle birlikte alışveriş 60 lirayı geçince Gratis alışveriş torbası hediye gelmiş. Şaşırdım açıkçası daha önce böyle hediyeleri olmamıştı demekki arada oluyormuş. Arada olmalı da. Baya büyük ve kullanışlı bir alışveriş torbasına sahip oldum böylece. Ve bir de unutmadan Benri Dental diş fırçası da 1 tl ye gelmiş ve onu da hemen aldım tabiki. Seyahatlere birebir :)

Sizin son zamanlar alışverişiniz ne üzerine? Bu arada Gratis'in bugün itibariyle başlayan Sevgililer Günü indirimini kaçırmayın derim. Baya baya indirimler yapmış. Ben çalıştığım için genelde indirimlere son dakka yetişenlerden ya da kaçıranlardan oluyorum. Ama sizin aklınızda olsun.

İyi alışverişler

16 yorum:

  1. güle güle kullan ben indirimi bekliyorum :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla ben onu unuttum indirimli daha iyi olur tabi yoksa 😁

      Sil
  2. Güzel gunlerde kullan tatlış :*

    YanıtlaSil
  3. güle güle hepsini Ümrancım :)

    YanıtlaSil
  4. Ojenin rengini çok beğendim ben de! O Gratis çantasını aslında 50 TL üzeri her alışverişe veriyor olmaları lazım :) güle güle kullan hepsini, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. valla canım bana ilk defa denk geldi :D çok teşekkür ederim :)

      Sil

Post Top Ad