Post Top Ad

Nakışlı Tunik Elbise

Geçen yıl kadar nakışlara doyduğum bir yıl hatırlamıyorum. Her ne kadar aman bi süre uzak duruyum desem de güzel modelleri görünce dayanamayıp cumburlop atlıyorum yine :D Bu nakışlı tunik elbise de görür görmez en beğendiklerimden oldu. Aslında ilkin çok sevdiğim arkadaşım Nilgün'de görmüştüm ve baya beğenmiştim. Sonra tekrar karşıma çıktı ve tabiki kaçırmadım :)

Nakışlı tunik elbise Shein sitesinden. Üzerinde çok tatlı çiçek nakışları var. Adeta kışı yaza çeviren modda oldukça canlı oldukça güzel. Beni büyüleyen de o güzelim çiçek nakışlarının elbiseyle uyumu oldu zaten. Elbise ince kumaşlı olduğu için çok sıkmıyor ve terletmiyor. Üzerindeki renklerden yola çıkarak ayakkabı ya da çantanızı birçok farklı renkte kullanabilirsiniz. Ben diğer parçaları siyahtan yana kullansam da o renklerle oynamak, farklı uyumlar yakalamak tamamen sizin elinizde :)

Kombindeki metal tokalı siyah çanta da Rosegal sitesinden. Zincirli çapraz çanta hem şirin hem de çok şık. Bu tarz minik çantaları da arada kullanmayı seviyorum. Çanta deyince de ilk aklıma gelen sitelerden biri şüphesiz Rosegal :)

Umarım kombini beğenmişsinizdir. Ürünlerin fiyat ve detay bilgileri için postun en altına uğrayabilirsiniz. Harika bir hafta diliyorum :)!!!! Bu arada küçük bir heyecanımı da sizlerle paylaşayım: bundan sonra çok daha kaliteli resimlerle sizlerle birlikte olacağım :)!!

nakışlı tunik elbise

nakışlı elbise uzun

nakış trendi

nakış modası

tunik elbise modelleri

türk moda blogları

Elbise: Shein
Çanta: Rosegal
Botlar: Rosegal

15 yorum:

  1. Güzel günlerde giyin canım çok yakışmış :)

    YanıtlaSil
  2. Lovely, I like it! Have a nice week!

    Kisses, Mary.
    ❤ Mary María Style ❤

    YanıtlaSil
  3. Thank you so much dear kisses 😙

    YanıtlaSil
  4. You look beautiful:) great blouse:)
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. hepsi çok şirin hele de çanta :)

    YanıtlaSil
  6. Tunik de, botlar da çok güzel ve enerjine de bayıldım!!!

    YanıtlaSil

Post Top Ad