Post Top Ad

Zenpop Beauty Golden Lady Pack / Güzellik Kutusu

Bugün sizlerle daha çok yeni tanıdığım Japon markası Zenpop Beauty kutusunu açacağız. Bu kutu nedir, ne değildir? Kaç çeşidi var, ücretleri vs iyi bi konuşalım istiyorum. Dönem dönem buna benzer kutuları sizlerle beraber açmıştık ve incelemiştik. Bu tarz güzellik ve kırtasiye kutularını ben çok seviyorum. Çünkü içerisinde sizi hangi şirin sürprizlerin karşılayacağını hiç bilemiyorsunuz :) Kutu açma olayı zaten başlı başına bir heyecan bi de içindeki ciciler falan :) Hadi gelin başlayalım o zaman :)

Başında da  bahsettiğim gibi bir Japon markası olan Zenpop, güzellik, bakım, kırtasiye ve atıştırmalıklardan yola çıkarak çeşit çeşit kutular yapmış. Kimisi güzellik ve bakım, kimisi atıştırmalık ve tatlılar kimisi kırtasiye üzerine. Kutuların isimleri sırasıyla: Sweets, Ramen, Sweets+Ramen Mix, Stationery ve Beauty. Her bir kutunun fiyatı 29.50$, sadece Mix paketler 24.50$. Tüm dünyaya ücretsiz kargo yapıyorlar. Siteden kredi kartı ya da sanal kartınız ile alışveriş yapabiliyorsunuz. Henüz 3/6 ay gibi abonelikler olmasa da ilerleyen dönemlerde olacağını duydum.

zenpop beauty pack

zenpop beauty box

Benim Zenpop Beauty kutumda neler vardı:

1) Meguri 3 adımlı saç bakım kiti ( kokularına bayıldım nasıl keskin nasıl güzel parfümsü, çok merak ediyorum açıkçası )

2) Premium Puresa Hydro Gel Mask ( altın maske )

3) Skinlife akne bakım losyonu

4) Canmake 04 Lady Gold ışıltılı krem göz farı ( paketteki en ennnnn sevdiğim minnak göz farı)

5) Onkatsu aksesuar gözlük

saç bakım kiti

akne bakım losyonu

altın maske

zenpop

Paketteki her bir ürün ayrı bi şirin ve güzel ama bu aşağıdaki krem farın güzelliğine ve parıltısına ne diyorsunuz? Işıltımızdan ödün verir miyiz hiç :)?

zenpop beauty

en güzel krem göz farı

Bu farın yapısı ve kalıcılığı çok güzel. İsterseniz sadece onu sürüp üzerine bi eyeliner dilerseniz de herhangi bir (özellikle de mat) farınızın altına baz gibi ya da aydınlatıcı etki yaratmak için kullanabilirsiniz. Altın parıltılı çok güzel bir krem far. Çok beğendim bunu, benimlesin baby!

İşte Zenpop Beauty Golden Lady Pack paketinin detayları :) Gold detayını zaten sevmez miyiz bu paket de adını temsil eden çok tatlı bir güzellik paketi olmuş. Sizler de incelemek ve satın almak isterseniz buraya tıklamanız yeterli :)

Sevgiler

18 yorum:

  1. hepsini de güle güle kullan ilk defa gördüm markayı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çok bilinen bir marka değil bir Japon markası ama kutuları çok şirin :) ♡♡♡

      Sil
  2. Hiç duymadığım bir kutu fakat harikaymış canım güle güle kullan

    YanıtlaSil
  3. Işıltılı farı instagramda da görüp bayılmıştım ♥

    YanıtlaSil
  4. çok tatlı hepsi güle güle kullan aydınlatıcıya da bayıldım...

    YanıtlaSil
  5. Necici ambalajlar. Güle güle kullan canim 😊

    YanıtlaSil
  6. Aslında bu sürpriz kutuları çok seviyorum ama sonra içinden çıkan ürünleri bir kenarda beklettiğim için düzenli almaya pek yanaşmıyorum :) Güle güle kullan ürünlerini, minnoş şeyler çıkmış cicilerini güle güle kullan!

    YanıtlaSil

Post Top Ad