Post Top Ad

Alina Flowers ile Kadınlara En Özel Hediye: Lüks Çiçek Kutuları

Bazı hediyeler vardır uzun uzun seyirlik. Bakmaya doyamazsın. Özeldir, özel olduğunu her an hissettirir. Kadınlar Günü'ne özel ben de size Alina Flowers dokunuşuyla en anlamlı ve en özel hediyelerden biri olan lüks çiçek kutularından bahsedeceğim. Zerafetin her bi detayına kadar işlendiği, en taze ve en canlı güllerin bizzat özel seçildiği, özel tasarım kutularındaki bu özel çiçek kutularına istediğiniz her an tek tıkla ulaşabilir, hayatınızdaki en özel insana muhteşem bir sürpriz yapabilirsiniz.

lüks çiçek kutuları

alina flowers tasarım gül kutular

Sitede çeşit çeşit ve farklı bir kaç boyutta kutulardan seçebileceğiniz gibi (kadife kutu, silindir kutular, minnie mouselu kutular, bebek kutuları) benim en çok hoşuma giden "kendin tasarla" bölümünden kafanızda tasarladığınız kutuyu da kendiniz bizzat oluşturabilirsiniz. Yani tercih tamamen size kalmış.

Böyle özel ve anlamlı hediyelerin bizzat kadın girişimciler tarafından yapıldığını da belirtmeden geçmeyeyim. Kendileri an ve an siparişin her aşamasını takip edip, sipariş tamamlanana kadar da sizlerle ilgileniyorlar. Türkiye geneli her yere teslimat yapılabiliyor. Ve ödemelerinizi havale, eft ya da kredi kartı ile yapabiliyorsunuz.

en özel hediyeler

Ben de tercihimi bu şirin ve pembenin cazibesine karşı koyamadığım minnie mouselu pembe güllü kutudan yana yaptım :) Kutunun çekmeceli kısmında makaron ya da draje tercihi yapabiliyorsunuz. Çok tatlı değiller mi ama bak bak doyamıyorum ve yanımdan hiç ayırmıyorum..Sanırım bu aralar aldığım en tatlı en anlamlı hediye!

Hazır Kadınlar Günü demişken size harika bir haberim daha var :)!!! Kadınlar Günü'ne özel tüm ürünlerde %10 indirim fırsatını da kaçırmayın!! Hemen siteyi incelemek ve sipariş vermek için buraya tıklayabilirsiniz. Bütün dünya kadınlarına sağlık, mutluluk ve esenlik dolu günler diliyorum ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günümüzü kutluyorum..

Sevgilerimle...

14 yorum:

  1. çok güzel görünüyorlar..

    YanıtlaSil
  2. Çok güzeller.Çiçek kutularını çok beğendim.Dünya kadınlar günü hepimize kutlu olsun. Takipteyim.Bana da beklerim. Sevgiler 😊
    https://sezersadet.blogspot.com.tr/
    https://sezersadet2.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. daha siteye bakarsan neler neler var :)!!! teşekkürlerr.. elbette uğrayacağım bloğunuza :)

      Sil
  3. Bayılıyorum bu çiçek kutularına, hepsi çok cici! Bu siteye de bakayım ^_^ Dünya emekçi kadınlar günün kutlu olsun Ümran'cım!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım ben de bayılıyorum inan muhteşem kutular! mutluluk depolu! kadınlar gününü kutluyorum :)

      Sil
  4. çok şeker duruyor. Tam da blog temana uygun olmuş. Güzel günlerde kullan tatlım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi canim bu kadar beni anlatabilirdi çok teşekkür ederim ♡♡♡

      Sil
  5. harika bir hediye alternatifi teşekkürler canım paylaşım için :)

    YanıtlaSil

Post Top Ad