Post Top Ad

Flormar Free Spirit Koleksiyonu

Flormar da olsa gözümüz gönlümüz açılmayacak :) Haa şöyle ya bahar ayına da girdik bi modumuz değişsin biraz renklenelim falan enerjimiz taşsın, etrafa mutluluk saçalım mesela! O zaman bahar coşkusunu makyajınızda doya doya yaşayın diye Flormar Free Spirit Koleksiyonu huzurlarınızda..Rengarenk ambalajlardaki bu müthiş koleksiyonu müsadenizle biraz inceleyelim..

flormar free spirit koleksiyonu

Flormar Free Spirit Koleksiyonu; özgür ruhlu makyaj anlayışıyla yola çıkarak, bilindik bazı ürünlere yepyeni formlar kazandırmış. Mesela koleksiyonda dikkat çeken ürünlerden ilki hiç şüphesiz Radiant Finish Makeup Primer. Bu primer bildiğimiz bazlardan çok farklı tanecikli jel bir kıvamda. 2 farklı renk seçeneği var. Makyajda ışıltılı görünüm vermeyi amaçlıyor. Yapısıyla birlikte içeriği de çok dikkatinizi çekebilir çünkü aloe vera yaprağı suyu ve salatalık özü içeriyor. Hızlı emilen bir yapıya sahip ama ben çok alışkın olmadığım için bu tarz bir baza bi süre alışma sürecinde olacağız :)

flormar makyaj ürünleri

Yapısı da tıpkı aşağıdaki gibi. 

flormar jel primer
Flawless Tone Up Cream; Turuncu enerjik bir ambalajda sizi karşılayan hafif nemlendirici etkisi olan orta düzeyde kapatıcılığa sahip bir makyaj bazı. Günlük makyajlarda sıklıkla tercih edilebilir. Zaten çok hafif bir yapısı var. Aşırı kapatıcılık gibi bişey beklemeyin elbette.

flormar makyaj bazı

Vee gelelim 2 seçenek olarak karşınıza çıkan far paletlerine. Valla ben elimdeki 02 Iconic Colors Edition ile gayet iyi anlaşıyorum. Şöyle söyleyim, renk seçenekleri, yapısı ve pigmenti ile günlük makyajımı kurtarıyor. Paletteki kahve, tarçın ve pembe tonları kaçınılmaz renklerim zaten. Pigment olarak da üst üste bir kaç kat uygulayarak istediğim renge ulaşabiliyorum. Farlar yumuşacık yapıda ve hafif tozlanma yapıyorlar.

flormar free spirit koleksiyonu far paleti

Yoğun renkli ojelerini genelde seviyorum. Bu sefer de yeni koleksiyondan FC02 Chill Out ile karşınızdayım :) Fiyatları da oldukça uygun bu ojelere göz atın derim.

flormar free spirit oje
Daha dolgun dudaklar için dudak parlatıcısı da bu yeni koleksiyonda yer alan ürünlerden. Açık söylemek gerekirse dudak parlatıcısını çok sık kullanan bir insan değilim pek. Öteden beri sevemedim. Ama çok seven bir yakınıma hediye etmeyi düşünüyorum.

flormar dudak parlatıcısı

Son olarak da koleksiyonun en çok sevdiğim ürünlerine yer verelim. Önce Slim Mascara dan bahsedelim. İncecik fırçası ve minik kılları ile ciddi anlamda beğendiğim bir yapıya sahip. Neden derseniz kirpikleri uzunlu kısalı çok güzel kavrıyor ve uzatıyor. Bir kaç katta da gayet güzel hacim veriyor.Tuttum bunu. Ayrıca bu maskarayı alt kirpiklere uygulaması da çok zevkli :)

flormar slim mascara
Vee yine sona sakladığım koleksiyonun en sevdiğim yumuşacık ruju ve dudak kalemine gelelim. Her ikisi de aynı ton 02 Natural. Çok tatlı dudakta oldukça doğal duran hatta dudak rengine de çok yakın olan bu iki rengi şimdilik swatchladım. İlerde uygulanmış halini de paylaşırım. İşte bu iki nefis renk aşağıda :)

flormar 02 natural ruj

Vee gelelim Flormar Free Spirit Koleksiyonu ön incelemesinin sonuna. Bence gayet renkli gayet yenilikçi güzel bir koleksiyon! Benim koleksiyondaki favori ürünlerim maskarası, rujları ve far paleti oldu. Yumuşacık rujlarını çok sevdim. Ürünleri detaylı incelemek ve satın almak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz. 

Sizin favori ürünleriniz hangileri oldu? Koleksiyonu inceleme fırsatı bulabildiniz mi?

Sorularınız olursa bana @pembedunyammm instagram hesabımdan ulaşabilirsiniz.

18 yorum:

  1. henüz sadece bazları ve lip balmı kullanabildim şimdilik iyi anlaşıyoruz hepsiyle ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de far paleti ve maskaradan başladım ruj ve dudak kalemi de dahil kullandım ve sevdim :)

      Sil
  2. far paletinin renkleri gerçekten çok güzelmiş

    YanıtlaSil
  3. çok tatlış bir koleksiyon çok ta güzel yazı olmuş canım emeğine sağlık :)

    YanıtlaSil
  4. Bu seriyi baya baya merak etmeye başladım.Hepsi çok güzel.Özellikle ojenin rengine bayıldım.Güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  5. Almanyada satiliyor Avusturyaya gelmesini sabirsizlikla bekliyorum 😊

    YanıtlaSil
  6. Ben de mağazada incelediğimde rujları, far paletini ve bazları peye beğendim. Güle güle kullan hepsini, sevgiler!

    YanıtlaSil
  7. ay bu seride çok güzel flormarın serilerı beni benden alıyor bunlarda çok güzeller :)

    YanıtlaSil
  8. Ümran lütfen görünce cevap yaz bana. Bu kullandığın flormar radidant makyaj bazının içinde silikon varmı? Ona göre alacağım da.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tam bir bilgi edinemedim bu konuda inanın baktım ama :/

      Sil

Post Top Ad