Post Top Ad

Kişiye Özel Telefon Kılıfı

Kişiye özel şeyleri her zaman severiz. Çünkü sadece size özeldir. Sizi yansıtır. Son dönem dikkatimi çeken ve oldukça trend olan kişiye özel telefon kılıflarını çok sevdim. İster resimli ister isminize özel el yazılı kılıflar oldukça zarif ve dikkat çekici. Hele de bu el yazılı olanları ben aşırı sevdim! İnce düşünenler, detay sevenler bu kılıflara bayılacak bence!

kişiye özel telefon kılıfı

Ben de epeydir bu tarz bir kılıf arıyordum ve aradığım kılıfı bana Pofhi tasarladı. Pofhi' de ister sadece isme özel el yazılı bir kılıf yaptırabilir isterseniz buna resim de eklettirebilirsiniz. Benim de resim aşığı bi insan olduğumu artık az çok biliyorsunuz :) Resim çekmek en büyük hobim ve en titizlikle uğraştığım şey. 

özel telefon kılıfları

O yüzden kafamdaki kılıfı gerçeğe taşıdığı için Pofhi'ye ne kadar teşekkür etsem az :) Ayrıca isme özel olması çok hoş değil mi :)? Sitede sadece isme özel telefon kılıfı değil cüzdanlar da tasarlattırabiliyorsunuz. O kadar çeşit cüzdan modeli var ki hele o vintage modelleri görmelisiniz :)

Sizler de kişiye özel telefon kılıfı arıyorsanız hemen Pofhi'ye uğrayın. Siz hayal edin onlar yapsın. 

Mutlu haftasonları!!!

14 yorum:

  1. Cok sirin güle güle kullan canim 😍

    YanıtlaSil
  2. çok şeker tam senlik güle güle kullan..

    YanıtlaSil
  3. Hediye etmek için de bu tür kişiye özel tasarımlar çok hoş oluyor. Site aklımda olsun, vintage fotoğraf makinesi desenine ise bayıldım! Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim Başakcım bence de hediye etmek için süper bi seçenek :)!

      Sil
  4. Ne kadarda bizlik bir telefon kılıfı ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. değil mi canım sana da bana da çok uyuyor :)

      Sil
  5. tam sana göre bir kılıf, mutlu anlar yakala bu kılıfla :)

    YanıtlaSil

Post Top Ad