Post Top Ad

Cecile Yeni Ürünler

Selam herkese.. Bugün sizlere geçtiğimiz günlerde gerçekleşen etkinliğimin makyaj sponsoru Cecile in son dönem piyasaya çıkardığı ve benim de çok tuttuğum yeni ürünlerinden bahsedeceğim. Hem size de fikir olsun hem de bu güzellikleri görmeyen varsa görsün istedim açıkçası :) #pembedunyam4yasinda etkinliğimde, hiçbir etkinliğimde desteğini esirgemeyen Cecile bizler için öyle özenli öyle güzel paketler hazırlamıştı ki... Ve en güzeli de bizlere yepyeni ürünlerinden çok güzel bir sürpriz yapması oldu.

Gelelim paketimizin içeriğine. Öncelikle çok tatlı bir ambalaj çok tatlı bir palet Color Pop Up Butterfly Effect highlighter, illüminatör ve bronzer paleti beni benden aldı. Gözlerim faltaşı gibi açıldı hatta. 

cecile makyaj ürünleri

cecile makyaj

Kelebeği anımsatan bu tatlı paletin renkleri, yumuşacık yapısı ve incecik dokusu vayyy be dedirtti zaten bana. 4 farklı ton ve hepsi birbirinden güzel ayrıca çok da kullanışlı. Detaylı yazısını yazacağım o yüzden çok bahsetmiyorum ama iki rengi var ki far niyetine bile seve seve kullanabilirsiniz ben öyle yapıyorum çünkü :) Enfes! O zaman renklere şöylee bi yakından bakalım. 


01 Marry, 02 Betty, 03 Goldy ve 04 Cindy. Betty ve Goldy tonlarını ne kadar çok işlevsel kullanabilirim ben bile düşünemiyorum :D İkisine de bittim. 04 Cindy çok güzel bir şampanya rengi 01 Merry ile güzel iki aydınlatıcı seçeneği sunuyor. Paletin fiyatı 60 lira civarında ama güzel haber şu an yarı yarıya indirimde değerlendirin derim. Detaylı yazısı yakında.

Gelelim paketten çıkan ve benim favori ürünlerimden biri haline gelen çok sevdiğim No Transfer Matte Performance Foundation a. Bu fondöten hem mat olup hem de bu kadar mı güzel kapatır yaa dener denemez çok sevdim ki ben kolay kolay her fondöteni de kullanamam malesef. Ama bu fondöteni her yönüyle çok sevdim o yüzden ilk yazı bu üründen gelir benden demesi. Mat fondöten arayışında iseniz mutlaka gidip bakın. Bu arada bendeki numarası 202. Bu ürün de yarı yarıya indirimde ve şu an 29.95 tl.

cecile mat fondöten

Son olarak da nefis bir renk nefis bir ruj Cecile Matte Velvet serisinden 08 numara. Cecile in rujlarının bende yeri bi ayrıdır zaten, o Long Kisses Lipgloss larını az kullanmadım çok da severim hala çekmecemde bi yerlerde bulursunuz. 

cecile mat ruj


Bu likit mat rujlarını ve kadifemsi sürüşlerini de çok sevdim. İnanılmaz güzel duruyor dudakta. Yine daha önce 04 kan kırmızısını denemiş ve aşırı sevmiştim hatta bütün bir kış hiç elimden düşmemişti. Kırmızı tonlarını kış kombinlerine daha çok yakıştırdığımdan. Bu sefer bu renk tam bir yaz bombası olacak benim için :) Bakınız rengin tatlılığına.

cecile likit mat ruj 08

Paketten şöyle bir bahsetmiş oldum böylece ama detaylı yazılarını mutlaka yazacağım çünkü her biri ayrı bir posta bedel açıkçası. Ayrıca Cecile' e de bu özel günümde beni yalnız bırakmadıkları için sonsuz teşekkür ederim :) Ürünlere ulaşıp online satın almak isterseniz linki burada. Sizler nasıl buldunuz ürünleri? Yorumlarınızı beklerim.

Sevgiler

24 yorum:

  1. Güzel günlerde kullanalım Ümrancım, cidden harika bir paketti ;)

    YanıtlaSil
  2. Palet gerçekten harika, parlaklık olarak ABH paletleri aratmaz bana göre. Fondötenin yapısı da mat olmasına rağmen kalın ve kuru değil, onu da sevdim. Rujun rengi de şahaneymiş! Hepsini güle güle kullan Ümran'cım, öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canim fondötenin kuri olmamasi ile sevdirdi beni de aşırı sevdim :)! Ruhun rengi de keza öyle çok çok teşekkür ederim çok öpüyorum:)!

      Sil
  3. Rujun rengi de harikaymış kuzum bayıldım, palet efsane olmuş çok severek kullanıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi balım rujun rengi efso diyorum ben de🙈🙈 bu yaz elimden düşmez :)!!!

      Sil
  4. paleti çok beğeniyorum, elimdekiler bitince alabilirim =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Palet cidden bekledigimden güzel cıktı tatlım :)

      Sil
  5. Çok güzel görünüyorlar, güle güle kullan ^^

    YanıtlaSil
  6. Güle güle kullan hepsini canim 😊

    YanıtlaSil
  7. bu paleti çok istiyorum güle güle kullan :-)

    YanıtlaSil
  8. iyi günlerde kullan ümrancıım :)

    YanıtlaSil
  9. O bronzer paleti ne öyle hemen alası geliyor insanın :))

    YanıtlaSil
  10. hepsi ayrı güzel güle güle kullan canım ♡♡♡

    YanıtlaSil

Post Top Ad