Post Top Ad

LCW HOME ALIŞVERİŞİM

Yaz gelirken evde şöylee bi bahar havası estirenler burada mı :)!!! Valla ben başını çekerim. Çiçekli böcekli, yaz temalı ne varsa eve dolduruyorum gözüm gönlüm açılıyor. İçim huzur doluyor. Bi insanın en huzur bulduğu yer eviyse demek ki bana göre öyle her gün işten eve gelmek için can atan bir ben var burda nihayetinde :) Derken duydum ki Lcw Home ürünlerine bi bahar şenliği gelmiş. Rengarenk nevresimler, yastık kılıfları, havlular, terlikler derken ben de kendimi alışveriş yaparken buldum bi anda.

lcw home alışverişi

Lcw Home ürünlerinde bu yaz bolca flamingo desenlerine rastlayacaksınız. Çünkü hangi ürüne baktıysam bir flamingo vardı nerdeyse şimdi alışverişimdeki detaylarda da göreceksiniz. Ben alışverişi çok abartmadan bir kaç ürünle kendimi tutmaya çalıştım ama devamı da gelecek gibi sanki :) Birkaç yastık kılıfı, havlu ve çok sevdiğim portakal çiçeği sabununu ekleyiverdim.. Kolonyasına da müptelayım o ayrı. Portakal çiçeği kolonyası ile ilgili yazıma da üzerine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Havludaki rengarenk püskül detayları çok hoşuma gitti. Bunların güpürlüleri de vardı aslında ama ben püsküllü modelini tercih ettim. Daha klasik/sade şıklık sevenler için farklı modeller de yok değil :) 

Ama ben en çok bu sevimli yastık kılıfları için gitmiştim mağazaya :) İnstagramda birkaç kişinin paylaşımlarında görünce dayanamadım çok hoşuma gitti. İki model aldım ben. Biri yine flamingo desenli kenarlarında ponponları var. 

lcw home yastık kılıfları

Diğeri de şu meşhur Mr. and Mrs. lı olanlardan :D Kumaş kaliteleri güzel duruyor şimdilik ama kullandıkça asıl merak ediyorum hala böyle iyi olacak mı yoksa rengini bozacak mı diye. Onu da deneyerek göreceğiz artık inşallah bi hayal kırıklığı olmaz.

yazlık yastık kılıfları

İşte son dönemki alışverişlerimden biri daha. Her daim evde bişeyleri değiştirmeyi yada yenilemeyi sevenler için bi fikir olsun istedim. Lcw Home ürünlerine ara ara göz atın. Güzel şeyler geliyor son dönemlerde. Ürün çeşitliliği gitgide artıyor da diyebiliriz.

Sizler son dönem neler aldınız hadi anlatın :)

18 yorum:

  1. ayyyy içimi açtın ferah ferah pembiş pembiş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım benim teşekkür ederimm ne mutlu bana o zaman :)!!!

      Sil
  2. LCW'nin ev ürünleri hiç beklemediğim kadar iyi çıktı yılbaşı temalı bir yatak takımı almıştım en ucuz ve güzel oradaydı çok memnun kaldım...güle güle kullan canım :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dimi ben de şaşırdım son dönemki ürünlerine ve hoşuma da gitti. memnun kalmana da sevindim güle güle kullan canım :)

      Sil
  3. Çok güzel parçalar almışsın.Bunlar sayesinde evin çiçek gibi olacak ♥

    YanıtlaSil
  4. Hepsı cok dadlış ama,guzel gunlerınde eskit balım...

    YanıtlaSil
  5. Yastık kılıflarına bayıldım :) O flamingolu olanları bulursam ben de alacağım ^_^ sevgiler!!

    YanıtlaSil
  6. yastık kılıflarına bende bayılıyorum geçen sezon almıştım. Bu sezonda bi göz gezdirmek lazım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çok güzel modeller var valla insan dayanamıyor:)!!!

      Sil
  7. Pembisleri almissin yine 😊

    YanıtlaSil
  8. Bende nevresimlerin kalitelerini merak ediyorum zira çok güzel detaylı ürünleri var markanın..

    YanıtlaSil
  9. Ben de yastık ve nevresim bolca alıyorum. Özellikle pamuklu olmaları tercih sebebim :)

    YanıtlaSil

Post Top Ad