Post Top Ad

Yataklar Estetik Bir Görünüm Kazanıyor

Yatak odası tekstilinin vazgeçilmez bir parçası olan uyku setleri, Yataş Bedding'in her zevke hitap eden renk ve desen çeşitleriyle beğeninize sunuluyor. Yataş Bedding kalitesi ile uzun yıllar boyunca formunu, renk ve dokusunu muhafaza edecek olan bu setler, size konforlu bir uyku ve pratik bir kullanım vadediyor. Uyku setleri genel olarak vücut ısısını düzenleyen, özel teknoloji ürünü dolgu malzemesi ve kumaş özelliklerine sahip, hafif ve sağlıklı yorganlar ile %100 pamuklu kumaştan üretilen yorgan çarşafı, çarşaf ve yastık kılıflarını içeriyor.



Yataş Bedding Uyku Setleri ile Konforlu Bir Uyku

Sonbahardan yaz aylarına kadar rahatlıkla kullanabileceğiniz fonksiyonel bir ürün olan uyku setleri, birçok açıdan kullanım avantajı sağlıyor. Yorgan çarşafı, pratik bir şekilde yorgana takılıp çıkarılabiliyor. Ayrıca yorganı makinede yıkanabilir özelliği olsa da koruyucu yorgan çarşafı, daha seyrek aralıklarla yıkamanıza olanak tanıyor.Hem canlı hem de soft renk seçenekleriyle her yatak odası dekorasyonuna kolaylıkla uyum sağlıyor.

Aynı desen ve renklere sahip ürünlerin, tek ve çift kişilik seçenekleri bulunuyor. Tek kişilik uyku seti içerisinde; bir adet yorgan, bir adet yorgan çarşafı, bir adet çarşaf ve bir adet standart yastık kılıfı yer alıyor. Çift kişilik uyku seti içerisinde ise bir adet yorgan, bir adet yorgan çarşafı, bir adet çarşaf ve iki adet standart yastık kılıfı yer alıyor.

Yatak Örtünüz Tarzınızı Yansıtsın

Yatak odanızda; mobilyanız, halınız, duvar renginiz ve perdeniz kadar önem taşıyan dekoratif bir ürün olan yatak örtüsü, odanızın havasını tamamıyla değiştirebiliyor. Sadece yatak örtünüzü yenileyerek bile odanızı bambaşka bir atmosfere büründürebilirsiniz. Tek renk, minimal motifli jakarlı dokumaya sahip, otantik kabartma, çiçek ya da karo, kare veya diğer geometrik desenli yatak örtüsü setleri  alternatifleri ile yatak odanıza renk katabilirsiniz. Şıklığın yanı sıra son derece işlevsel olan çok amaçlı kullanıma uygun yatak örtü setleri; tek kişilik, çift kişilik ve çift kişilik XL ebatlarında bulunuyor. Yatak örtüsü seti şeklinde tasarlanmış olan ürünler, yatak örtüsü ile birlikte yastık kılıfı da içeriyor.



Yataş Bedding koleksiyonları arasında yer alan Coral yatak örtüsü seti ile enerjinizi yansıtabilir, canlı ve dinamik bir tarz oluşturabilirsiniz. Glance ya da Intense yatak örtüsü setleri ile odanızın zarafetini taçlandırabilirsiniz. Dilerseniz Erica yatak örtüsü seti ile odanıza sportif bir hava katabilir ya da tercihiniz modern bir tasarımdan yana ise eğer odanızda Vita veya Flame serilerine yer açabilirsiniz.
Zengin ürün yelpazesine sahip, özel dokuma, %100 doğal pamuk kumaş, şönil iplik kalitesi ve ince kumaş ayrıcalığı sunan ürünler; pudradan griye, maviden beje, hardaldan kırmızıya, pembeden mürdüme, ekrudan laciverte, beyazdan su yeşiline kadar pek çok farklı renk ile her zevke hitap ediyor.

Bahar Aylarının Vazgeçilmezi Pike Örtüler

Yatak örtüsü olarak kullanılmak üzere tasarlanmış olan pike yatak örtüleri, kalınlıkları ve dokuları ile standart yatak örtülerinden ayrılıyor. Çok amaçlı kullanıma son derece uygun bir ürün olma özelliği taşıyan Yataş Bedding pike yatak örtüsü modelleri, alışılagelmiş pikelerden farklı yapılarıyla dikkat çekiyor. Yalın şıklık için ideal bir seçim olan ürün, ortamı daha dingin ve ferah gösteriyor.
Sezonun en şık, dekoratif, uzun ömürlü ve kullanışlı uyku seti, yatak örtüsü seti ve pike yatak örtüsü modelleri arasından, sizin için en uygun ürünü seçerek yatak odası dekorasyonunuzu tamamlayabilirsiniz. Aradığınız birçok özelliği bir arada bulabileceğiniz, ihtiyacınıza ve zevkinize göre ürün seçenekleri Yataş Bedding kalitesi ve güvencesiyle sahip olabilirsiniz.

12 yorum:

  1. Yataşın takımları çok güzel olur severim ben..

    YanıtlaSil
  2. yataş güvenilir bir marka gerçekten.....

    YanıtlaSil
  3. O siyah takım çok havalıymış gerçekten, modelleri beğendim! Aklımda olsun ^_^

    YanıtlaSil
  4. Renkleri de cok güzelmis😊

    YanıtlaSil
  5. Kendi kendilerini toplasınlar aslında estetik olmasa da olur o zaman :D

    YanıtlaSil
  6. estetikle işim olmaz rahat olmalı dermişim :D

    YanıtlaSil

Post Top Ad