Post Top Ad

Maybelline The Blushed Nudes Far Paleti İnceleme

Maybelline son dönemki ürünleri herkes gibi benim de dikkatimi çekmiyor değil.. The Burgundy Bar far paleti ile birlikte en çok merak ettiğim paletlerden biriydi The Blushed Nudes far paleti. Nude tonlar makyajda her daim severek kullandığım tonlar olunca haliyle bu paleti de kaçıramazdım. Bir indirim dönemine denk gelince de aldım gitti. Palette toplam 12 renk var.

maybelline the blushed nudes gratis

Maybelline The Blushed Nudes far paleti; hem gece hem de gündüz makyajları için kullanılabilir. Üst tonlar, açık renkler ve daha çok aydınlatma işlevi görürken (tabi bu renkler pigment olarak da zayıf onu da belirtmeden geçmeyeyim altına mutlaka bir far bazı şart) alt tonlar ise gölge makyajları için sevilen tonları içeriyor. Tabiki onlar pigment olarak daha kuvvetli ve daha kalıcı tonlar!

maybelline far paleti gratis

Üst sıradaki tonları uygularken far bazının yanısıra ben gibi parmaklarla uygulamanızı tavsiye ederim. Çünkü fırça ile yeteri kadar iyi renk vermiyorlar. Pigmentleri zayıf olduğu için en iyi uygulama parmaklarla oluyor. Yine bazı tonlar mat iken bazıları sedefli bazıları simli hoş bir bütünlük sağlıyorlar aslında. Ve ben bu paleti en çok günlük makyaj için seviyorum. Ayrıca makyaja yeni başlayanlar için de ideal bir palet diyebilirim :)

Alt sıradaki koyu tonlar ise ( acı kahve, gül kurusu, lacivert ve diğerleri) ise benim en sevdiklerim. Gölge makyajları için birebir. Ve buradaki tonları ağırlıkla Crease bölgesine uyguluyorum ben ve diğer açık tonlarla güzel geçişler yapıyorum. İçerisinde bir de iki taraflı uygulama aplikatörü var ki benim pek işime yaramayan bir aplikatör. Elim illaki far fırçalarıma gidiyor. 

Ve gelelim bu paletle benim yaptığım makyaj örneklerine. Bknz aşağıya :) Umarım beğenirsiniz.

maybelline the blushed nudes

maybelline the blushed nudes far paleti

Sonuç olarak Maybelline The Blushed Nudes far paleti nude severlerin ve makyajda daha doğal bir duruş isteyenlerin sevebileceği bir palet olabilir. Tek dezavantajı biraz tozutması onun dışında sevdiğim bir palet ve hatta bu ara sık sık kullanıyorum. Şu an radarımda The Burgundy far paleti var. Onu da bir indirim dönemine denk getirip almayı düşünüyorum açıkçası çok da acelem olmadığı için. Bu paleti de indirim dönemlerinde çok uygun bir fiyata denk getirebilirsiniz. Yanılmıyorsam ben 25 tl civarı bi fiyata almıştım :)

Sizler nasıl buldunuz? Yorum ve fikirlerinizi bekliyorum :)

10 yorum:

  1. Günlük kullanıma çok uygun bir palet bence bu, indirimde kaçırılmamalı :)

    Makyajınız da çok hoş olmuş. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim çok naziksiniz sevgiler :)

      Sil
  2. ben de çok beğeniyorum bu paleti ama henüz almadım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok şeker bişey canim indirim döneminde falan almanı tavsiye ederim ama :)

      Sil
  3. alsam burgundy paleti alırdım da elimde daha hiç açamadığım far paletleri olunca hiç bakmadım bile artık :-)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet burgundy daha baskın renklerden oluşuyor ama haklısın önce eldekiler bitmeli :)

      Sil
  4. Ben de bu paletteki renkleri çok beğenmiştim ama birçok yorumda pigmentasyonunun az olduğunu okuyunca elim gitmedi bir türlü :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet pigment olarak biraz zayıf yazıda da bahsettiğim gibi özellikle açık tonlar :) far bazı ile idare ediyor işte :)

      Sil
  5. Benim de sevdiğim paletlerden biri renkleri şahane! Ah bir de aşırı tozutmasa ://

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ya çok tozutmasa gerçekten büyük artı olacak... :/

      Sil

Post Top Ad