Post Top Ad

Origüzellik ve Oriflame Hoşgeldiniz Programı

Selam herkese :) İsveçten gelen güzellik markası Oriflame markasını çoğumuz biliyoruz herhalde benim bu markayla tanışmam yıllar önce olsa da aktif olarak tanışmam bu son günlerde oldu. Şöyle ki zaten eşten dosttan çok sevdiğim bazı ürünlerini devamlı sipariş ediyordum. Baktım ki böyle olmayacak neden ben de üye olmayayım dedim ve Origüzellik ile tanıştım :) Üye olmak için iyi bir danışmana ihtiyacım vardı açıkçası araştırmalarım sonucunda en iyi alt yapıya sahip ve beni en iyi yönlendirecek yerin Origüzellik olduğunu anladım.

origüzellik oriflame kayıt

Oriflame üyelik süreci oldukça kolay ve tamamen ücretsiz bu da benim için en cazip konulardan biriydi. Yine kendimi hiç baskı altında hissetmeyecektim çünkü illa belli bir limit sipariş vermek zorundasın durumu yok. İster kendin için ister sevdiklerin, eşin dostun için sipariş ver. Belli bir limiti tutturacaksın zorunluluğu ve baskısı asla yok! Derken ben hemen Origüzellik vasıtası ile Oriflame a üye oldum. Üye olur olmaz da yeni üyeler için başlatılmış çok güzel bir kampanyaya denk geldim: Oriflame Hoşgeldiniz Programı.

oriflame hoşgeldiniz programı

Şöyle göz ucuyla baktığımda aslında hiç de fena olmayan bu program bana çok cazip geldi hatta baya cazip geldi. Bi kere kampanyaya değinmeden önce kampanya için seçilmiş ürünlere takıldım ben çünkü hepsi neredeyse en sevilen ve en tutulan ürünlerinden. Örneğin kampanya 1'den The One Wonderlash Maskara, kampanya 2'deki birbirinden güzel cilt bakım setleri özellikle Novage True Perfection göz kremi ve gündüz kremi ya da süt ve balın mucivezi birlikteliğinden oluşan Milk&Honey Gold cilt bakım ürünleri kesinlikle bu programa katılma sebeplerimden oldu. 


Bu ay kişisel ihtiyaçlarımı alarak kazandığım 100 Başarı Puanı sayesinde temmuz ayında The One Wonderlash Maskara içeren güzellik setine 12.99 tl ye sahip olabileceğim. Özellikle ikinci adıma ulaşmak için can atıyorum şimdiden :)


Sonuç olarak ben bu üyelik sürecini sevdim. İlk etapta sadece kendi ihtiyaçlarımı karşılamak için üye olmayı düşünmüşken şimdi fikirlerim daha da değişti. Danışman fiyatları ile çok uygun fiyatlara alabileceğim ürünlerden güzel kazançlar sağlayabileceğimi öğrendim. Yani hem tasarruf yapıp hem de kazanç sağlayabileceğim bir sistem. Gerisi çok da önemli değil zaten :) Sizler de Oriflame dünyası ile tanışmak ve Oriflame Hoşgeldiniz Programı'na göz atmak isterseniz Origüzellik sitesini ve tüm bu süreçte bana çok yardımcı olan danışmanım Ayşe Güldal'ı tavsiye ederim. 

Sevgiler

7 yorum:

  1. Bir dönem bende yaptım ama herkesten çok almaya başlayınca işin tadı kaçtı. Bıraktım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. onda sınırı belirlemek sana kalıyor sanırım :)

      Sil
  2. ben de tanıdığım bir temsilci sayesinde her ay 1-2 şey almaya başladım mutlaka denemelik beğeniyorum oriflame ürünlerini :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne güzel üye olunca avantajlar daha da artıyor ve katılıyorum bazı ürünleri hep mi güzel:)!!!

      Sil
  3. ürünlerini beğeniyorum, yıllar önce üye de olmuştum, evde stoklar çoğalınca, satış yapmayı da beceremeyince bıraktım :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet özellikle cilt bakım ürünleri favorim :)!

      Sil
  4. Cok iyi yapmissin canim 😊

    YanıtlaSil

Post Top Ad