Post Top Ad

LOREAL ŞEKER PEELİNGİ / BESLEYİCİ

Loreal'in son dönem cilt bakımında ciddi ataklar yaptığını hepimiz görüyoruz. Meşhur saf killeri ve hemen arkasından çok konuşulan ve dillerden düşmeyen şeker peelingleri... Bu ara blogger ve vloggerların gözdesi bu meşhur şeker peelinglerinin methine dayanamayıp ben de geçenlerde kendimi Gratis'te buldum. Hemen şöyle bi göz gezdirdim bir tanesini kapıp çıktım mağazadan. 

Benim aldığım besleyici olan, misler gibi kokan kakao yağı ve hindistan cevizi yağına bulandırılmış adeta gel beni ye diyen Loreal Besleyici Şeker Peelingi :) Evet evet hiç şaka yapmıyorum daha kapağını açar açmaz o mis kokusunu keskin bir şekilde alacağınız ve cildinize sürmekle yemek arasında büyük gelgitler yaşayacağınız bu tatlı peeling cildinize bebeksi bir yumuşaklık veriyor ve çok güzel arındırıyor. Ben içeriğini çok sevdim bi kere.

loreal şeker peelingi blog

Loreal Şeker Peelingleri'nin hepsinde olduğu gibi üç adet şeker içeriyor. (esmer, beyaz ve sarı) Bu şeker olayı işte o gözeneklerinizin açılmasında ve peelingde en etkili olan şey. Ve en önemlisi kuru cildinizi yatıştırıyor. Bu yüzdendir ki Loreal şeker peelinglerini özellikle kuru cilt ve karma ciltli olanlara öneririm. Yağlı ciltlerin pek sevmediği ya da rahatsız olduğu aşikar neden çünkü yağlı ciltlere ters etki yapabilme özelliği fazla.

loreal şeker peelingi kullananlar

Şöyle söyleyim Loreal Şeker Peelingleri toplamda 3 üründen oluşuyor:

1) Loreal Şeker Peelingi Siyah Nokta Karşıtı / Kivi Tohumlu
2) Loreal Şeker Peelingi Besleyici / Kakao Yağlı
3) Loreal Şeker Peelingi Işıltı Canlandırıcı / Üzüm Çekirdeği Yağlı

Eğer cildiniz hassas ise siz de benim seçtiğim besleyici peelingi ya da ışıltı canlandırıcı olanı seçebilirsiniz. Çünkü onların dokunuşu daha yumuşak ve ciltte çabuk emilim sağlıyor. Hafif yağlı yapıları var. Ama tabi sizin kullanım amacınız neyse tercihiniz ona göre olmalı benimkisi sadece minik bir tavsiye :)

loreal şeker peelingi

Loreal Şeker Peelingi Nasıl Kullanılır?

Kullanımı gayet kolay. Hafif kuru cildinize peelingi dairesel hareketlerle ve nazikçe uyguluyorsunuz. Sakın aşırı bastırarak kendinize eziyet etmeyin. Asyalı kadınların 4/2/4 tekniği ile ciltteki herhangi bir maskeyi ya da temizleme işlemini sırf nazik hareketlerle uyguladıkları için güzelliklerinin buna bağlı olduğunu düşünürsek bizim de en az onlar kadar sabırlı olmamız gerek bu konuda. Bu arada 4/2/4 tekniği ile ilgili yazıma koyu ile yazılmış kelimelere tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Devam edelim. 10 dk bekledikten sonra yine çok nazik hareketlerle yüzünüzü duruluyorsunuz (tavsiyem cildinize masaj yapar gibi hareketlerle durulamanız) ve yumuşak bir havlu ile cildinizi kuruluyorsunuz. İşte bu kadarrrrr.....


Loreal Şeker Peelingi Fiyat

Fiyatları indirim dönemlerine göre değişkenlik gösterse de ortalama 30 tl civarı. 

Umarım siz de sevmişsinizdir. Sizler de Loreal Şeker Peelingi grubundan herhangi birini denediniz mi? Sizin de yorumlarınızı bekliyorum.

Sevgiler...

14 yorum:

  1. Loreal Şeker Peeling Işıltı Canlandırıcı olanı benim favorim ♥ Çok severek kullanıyorum ve Loreal hem saf kil maske serisi hem de bu peeling serisiyle gönlümü fethetti ^_^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. onun da methini duymuştum umarım deneme fırsatım olur :) ama şunu biliyorum ki peeling serisi müthiş!!!

      Sil
  2. GÖRSELLER HARİKA OLMUŞ CANIM :)

    YanıtlaSil
  3. bunu denemedim daha diğer ikisini kullandım yeşil renkli olan kivi tanecikli favorim cildimi yumuşacık bırakıyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de onu merak ediyorum rengi de çok fresh sende görmüştüm sanırım :) memnun olmana sevindim :)

      Sil
  4. Bunun bir de kivili olanı var herkes onu çok övüyordu ama bunu da merak ettim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet tatlım siyah nokta karşıtı olanı o :)

      Sil
  5. I need to try it, I love Loreal!

    YanıtlaSil
  6. Nedense beni rahatsız edecekmiş gibi, şekerli şekerli...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle değil aslında canim bi denemeni tavsiye ederim:)

      Sil
  7. Sonuçları bekliyorum merakla

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. en kısa sürede canım :) genel anlamda gayet iyi nemlendiren ve yatıştıran bir ürün olduğunu söyleyeyim ama :)

      Sil

Post Top Ad