Post Top Ad

Nyx Full Throttle Far Paleti / Color Riot

Nyx ürünlerini sevmeyen yoktur herhalde aramızda... Geçenlerde yaptığım İlk Nyx Online Alışverişimden bahsetmiştim size :) Ve bu alışverişte tesadüfen denk geliverdiğim %30 indiriminden de bir palet kapmıştım. Kiremit, kahve ve turuncu tonların hakim olduğu nefis bir palet: Nyx Full Throttle Shadow Palette / Color Riot! Tabiki palet benim seçimim :) Aslında bu seride toplamda 8 palet vardı ve indirimde kalan son 3 paleti kalmıştı. Diğerleri tükenmişti zaten. Ben de Color Riot umu aldım gitti ve şu an Nyx Online ı didiklediğim kadarıyla bu palet de tükenmiş ve geriye 2 si kalmış. Ama siz almak isterseniz hala satış noktalarına bakabilirsiniz. Bulursanız da hiç kaçırmayın bence!!!!

nyx full throttle far paleti

nyx ürünleri

Nyx Full Throttle Far Paleti / Color Riot

Seride dediğim gibi 8 palet var ve siz de benim gibi göz makyajınızda kahvelerden ve kızıllardan vazgeçemiyorsanız ve sıcak tonlar hep baş tacınızsa (yaz kış vazgeçemem!) işte bu palet tam size göre!!! Üstelik 2018 makyaj trendlerinde yine kahve ve kızılların alarm verdiğini de varsayarsak bence süper bir tercih! :) Ayrıca bu paletten bahsedilirken sonbaharın dökülen yapraklarının sıcacık renklerinden ilham aldığı söyleniyor. Müthiş!! Gördüğünüz gibi 4 mat renkten oluşuyor.

Sol baştan ilk renk tahmin ettiğiniz üzere aydınlatıcı işlevi görüyor ve içerisinde hafif pırıltılar var. Yoğun olmayan bu pırıltılar bu rengi daha da güzel kılmış bence! Hemen sağında Red Brown kiremit kahvesi görüyoruz. Tam bir gölge rengi. Ve en sevdiğim gölge rengi şüphesiz!!! Sol altta sıcacık enerjisini hissedeceğiniz Warm Orange turuncuyu ve onun hemen sağında da Deep Red koyu kırmızıyı görüyoruz hafif de bordomsu diyebiliriz.

nyx far paleti

Renkler oldukça pigmentli. Fırçanın ucuyla bile dokunsanız bana mısın demiyor. Hafif tozutuyorlar ama çabucak karışıyor ve dağılıyorlar. O yüzden bu durum sizi asla rahatsız etmiyor. Yapıları yumuşacık ve renk geçişleri oldukça güzel. Ben paletteki 4 rengi de kullanarak bugünkü makyajımı sizler için hazırladım. Bakalım beğenecek misiniz? Özellikle 3 rengin nasıl güzel geçiş yapabildiğini de göstermek istedim. Ben çok beğendim!

Bu arada eyeliner olarak da Nyx Epic Ink Liner i kullandım. Maskara bu aralar favorim olan Flormar Slim Maskara

nyx full throttle far paleti color riot

Nyx Full Throttle Color Riot; bana göre yaz veya kış ayırt edilmeksizin kullanılabilecek bir palet! Ama bu palet özellikle Sonbahar'ı temsil ediyor diyebilirim. Sıcak tonların büyüsünden vazgeçemeyen ve bakışlarına daha da derinlik katmak isteyenler için joker bir ürün. Hem gece hem gündüz makyajı için kullanılabilir. Ayrıca seyahatler için minicik ambalajıyla kaçınılmaz bir palet! Fiyatı şu an indirimde dediğim gibi 30 tl civarı.

Nyx Full Throttle far paletlerinden sizin en beğendiğiniz hangisi? 

Sorularınız olursa bana @pembedunyammm instagram hesabımdan ulaşabilirsiniz.

Sevgiler

25 yorum:

  1. renklere bayıldım bu ara sık sık kullandığım renkler bunlar zaten..

    YanıtlaSil
  2. çok güzelmiş renkler, umarım rastlar da alırım ben de bu paleti. güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim umarım alırsın tatlım :)

      Sil
  3. I love this brand!!
    Kisses

    YanıtlaSil
  4. Aslında yaz-kış kullanılır ama bu palet bana direkt sonbaharı çağrıştırıyor ve renklerine gerçekten bayıldım! Önceki yazınızda hemen listeme eklemiştim zaten ♥ Güle güle kullanın ^_^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet renk olarak sonbahara daha yakışıyor ama benim için her mevsim kullanılabilir :) teşekkür ederim tatlım :)

      Sil
  5. pigmentleri çok güzelmiş birde tam benim sevdiğim tonlar bunlar

    YanıtlaSil
  6. Paletin renkleri çok güzel bayıldım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dimi canım teşekkür ederim sana da çok yakışır :)!

      Sil
  7. Tatli renkleri varmis 😊

    YanıtlaSil
  8. Renkler gerçekten de muhteşem görünüyor^^

    YanıtlaSil
  9. I love your make up, so beautiful:)
    kisses:*

    YanıtlaSil
  10. Renkler tam benlik, bayıldım!!! NYX farları da genel olarak seviyorum zaten, sen de güzel yakalamışsın indirimde. Çok öptüm, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok çok teşekkür ederim canım benim beğenmene sevnindim :)!!!

      Sil
  11. Thanks dear :)!! Of course! I coming your blog now :)

    YanıtlaSil

Post Top Ad